Makeup wishlist 2016

Nu se poate ca o pasionată de machiaj să nu aibă în permanență câte ceva pe lista de dorințe, așa că m-am gândit să vă prezint lista mea pentru anul ăsta. Nevoie n-am de nimic, dar în viață nu e vorba doar de nevoi, cred că avem dreptul să ne mai facem și câte un moft, dar și să investim în pasiunile noastre, iar zona de beauty (implicit makeup) e o pasiune pentru mine... dacă nu era deja evident.

Mi-am propus totuși ca în primele 2-3 luni din an să nu mai iau niciun produs, am prea multe noutăți din ultimele luni, unele încă neîncepute, de care aș vrea să mă bucur în perioada asta - nu sunt totuși o colecționară, eu iau produsele ca să le folosesc, iar mici limite de tipul ăsta cred că mai trebuie uneori impuse.


După ce am încercat primele mele pensule Zoeva, am știut că trebuie să am mai multe și studiind site-ul, m-am oprit la Zoeva Classic Brush Set, care conține patru pensule pentru ten și patru pentru ochi, exact cam ce mi-aș dori eu. Cel mai mult mă interesează cele pentru ochi, dar vreau totuși să încerc și câteva pentru ten, de aceea l-am ales tocmai pe acesta. E probabil cea mai importantă dorință de pe lista asta!

În materie de farduri, cel mai mult îmi doresc paleta Urban Decay Naked 3, sunt curioasă dacă paletuțele astea celebre își merită atâtea laude (și atâția bani), iar la a treia variantă îmi place cel mai mult selecția de nuanțe. Mai îmi doresc însă și paleta Too Faced Chocolate Bar, mi se pare un must have pentru o mare iubitoare de machiaj, dar și de ciocolată. :)) Ținând cont că cele două palete au nuanțe similare (și pe care, în mare parte, deja le mai am), poate o să mă hotărăsc doar la una, deși în sinea mea le-aș vrea pe amândouă, dar mă mai gândesc.

Inglot Duraline e pe lista mea de dorințe de foarte mult timp, dar n-am avut niciodată noroc să-l găsesc în magazinul lor din Băneasa. Acum că au deschid magazin mai mare, cu depozit mai mare, sper să dau de el, cât încă mi-l doresc mult (altfel cred că mă reorientez către alt brand, că nu sunt singurii care au așa ceva).

Concealerul Maybelline Instant age rewind mi l-am mai dorit în trecut, dar cum la noi n-a ajuns încă, n-am avut de unde să-l iau și am uitat de el. Acum mi-a reamintit Ira și cu ocazia vacanței în Roma o să mă uit după el, sper să-l găsesc. M-ar mai tenta și concealerul Maybelline Fit Me, dacă dau și de el poate o să-i dau și lui o șansă.

Blush-urile Hourglass au început să mă obsedeze, prea mult sunt lăudate produsele lor, am pus ochii și pe altele, dar cel mai mult mă atrag blush-urile. Mă mai atrage și un blush Kiko, nu știu exact care, o să mă hotărăsc la fața locului (mi se par cele mai interesante cele în ediții limitate, cel puțin ca design). M-ar mai tenta și alte produse de makeup pentru ten de la Kiko, poate și niște palete de farduri, dar la fel... o să mai văd și la fața locului ce mă atrage, când o să ajung într-un magazin Kiko.


Nu puteau să lipsească de pe wishlist rujurile, încă sunt cea mai mare obsesie a mea în materie de makeup, sunt conștientă că am multe abia începute și n-ar trebui să întind coarda anul ăsta, chiar vreau să mă bucur din plin de cele pe care le am deja, însă tot am câteva dorințe...

Tot de la Kiko îmi doresc mult să încerc rujurile Velvet Mat sau orice alte rujuri mate, dacă mai au și alte game cu nuanțe mate (eu doar de astea știu, dar e posibil să fie și altele). Cele lucioase pe care le am de la ei îmi plac, așa că mi s-a deschis apetitul, mai ales că sunt lăudate.

După Sephora lip stain, nuanța Always Red, tânjesc de mult timp, mi se pare demențială nuanța asta și l-am căutat în perioada sărbătorilor în magazinele Sephora, dar nu l-am găsit. Sper să dau de el, poate dacă o să mi se pară atât de minunat calitativ, cum consideră alte fete aceste lip stain-uri, o să mai iau și alte nuanțe, dar deocamdată doar asta mă interesează.

Rujurile mate Pupa și rujurile mate MAC sunt de asemenea pe listă, n-am o preferință anume cu nuanțele, dar sigur am de unde alege ceva mai special. Cred că se observă obsesia pentru rujurile mate, numai asta am pe wishlist în prezent.

Cam atât am avut ca produs exact, dar mai am trei branduri pe listă, de la care aș vrea să încerc câte ceva anul ăsta, nu sunt momentan hotărâtă la un produs anume, dar cred că am timp să mă gândesc...


Produsele NARS sunt în capul listei, îmi doresc de mai mult timp ceva de la ei și anul ăsta sper să pun mâna pe măcar un produs. Cel mai mult mă atrage un fond de ten, dar am pus ochii și pe primer-ul de pleoape, pe un concealer, pe rujurile lor și... cam atât mai important.


În ultimele luni am citit și auzit atât de multe lucruri bune despre produsele Laura Mercier, încât am zis că e semn că trebuie să încerc ceva! Pe canalele de youtube din afară sunt lăudate de mult timp, dar parcă niciodată n-am citit/auzit atât de des despre ele. Am pus ochii pe primerul de față și un fond de ten, dar lista rămâne deschisă.


După produsele Bobby Brown am tânjit muuult timp, când încă nu se găseau la noi, iar acum nici n-am călcat în magazinul lor din țară (pentru că e în Băneasa, am zis de multe ori că-mi e greu să ajung acolo). Dar o să-mi fac cândva timp să le trec pragul și o să văd ce-mi face cu ochiul, nu mă interesează ceva anume și îl las ultimul pe listă fiindcă nu vreau ceva cu atât de multă disperare ca la cele de mai sus.

Cam asta e lista mea de dorințe materiale pentru 2016, pe zona de makeup mai exact. Știu că sunt destul de multe (și costisitoare, majoritatea), dar mi-am propus ca anul ăsta să nu mă mai las tentată chiar de toate nebuniile care-mi ies în cale, o să încerc să fiu mult mai selectivă și să iau mai mult din ceea ce-mi doresc cu adevărat și mai puțin din curiozitatea/atracția de moment - chiar dacă și așa poți face dese ori descoperiri faine.

De prin alte categorii, mai îmi doresc niște parfumuri, o perie rotativă, niște oje holo Zoya, o cremă PC în format full size (mi-a plăcut mult din miniatura încercată) și altele... mă opresc, gata! :))

Care sunt dorințele voastre în materie de makeup pe anul ăsta? Ați încercat ceva din lista mea? Cum vi s-a(u) părut?

28 de comentarii

  1. Yo am Naked3'ul și nu mi se pare cea mai reușită. Fardurile sunt de o calitate foarte bună, dar faptul că toate au subton roz...
    Pensulele Zoeva sunt bune, deși mie mi se pare că cele de ochi cam înțeapă.
    Am 2 rujuri mate de la MAC și sunt excepționale.
    Culmea este că nu am un WishList...o fi ceva în neregulă cu mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi eu tocmai din cauza asta mi-o doresc... pentru că mult roz. :)) Și mă bucur să aflu că ești mulțumită de calitatea ei (dacă o bagi cumva la blog sale, mă abonez de acum :)) ).
      Eu de ochi am două și chiar nu mi se pare că înțeapă, ba chiar s-a făcut și mai pufoasă cea de blending, după ce am spălat-o.
      Mă bucur, le știu și eu deja și mi se par că rezistă wow.
      E nu, nu se poate să nu ai, în adâncul sufletului trebuie să fie ceva acolo. :))

      Ștergere
  2. Mi-am comandat și eu un set de pensule Zoeva (cel pentru ochi) și trebuie să-mi ajungă în câteva zile. Și eu aș vrea să încerc de la Bobbi Brown un blush, gel eyeliner și un ruj. Și vreau și un blush de la NARS. Duraline e super. Eu aproape am terminat o sticluță.

    https://makeupftw.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept să văd ce set ai luat și cum ți se par, poate ni le prezinți pe blog! :D Tu ești mai hotărâtă cam mine pentru Bobbi Brown și NARS, eu încă le mai studiez produsele, aș vrea mai multe, dar nu m-aș întinde nici prea mult.
      Mă bucur să aflu că-ți place Duraline!

      Ștergere
  3. Draguta, Concelear-ul de la Maybeline eu l-am acum in Decembrie, de pe feelunique - http://tinyurl.com/j3fbqvs . La 10lire au livrarea gratuita.
    Am un clip pe youtube in care il folosesc si saptamana asta mai apare unul. te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru sugestie, știu că e și acolo, dar dacă tot ajung la final de martie în Roma, unde știu sigur că-l au... îmi e mai ok să iau dintr-un magazin fizic, pot și să testez liniștită nuanțele.
      O să arunc un ochi pe canalul tău. :) Te pup!

      Ștergere
  4. Si eu mi-am propus ca macar intr-o luna sa nu-mi mai iau haine sau cosmetice, si rasplata va fi Naked 3. I hope...
    Am incercat de la o prietena Chocolate Bar, dupa ce imi spusese ca ii pare rau ca a luat-o, si nu mi s-a parut cine stie ce, dar miroase bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bună ideea asta cu răsplata! :)) Cred că ar trebui și eu să mă gândesc la ceva similar și poate o să-mi fie mai ușor să nu mai cedez tentațiilor.
      Recunosc că mai mult pentru miros o vreau, m-a dat pe spate când am văzut cum miroase. O să mai studiez calitatea fardurilor în Sephora, părerile am văzut că sunt oricum împărțite.

      Ștergere
  5. Măiculiță ce wishlist hotărât!
    Eu încerc să fiu mai cuminte în acest an și sper să și reușesc.
    Și pe listă mea se află lipstain-ul de la Sephora și sper să reușesc să îl bifez. :D
    Pupici și spor la bifat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... anul ăsta sunt destul de hotărâtă, știu ce vreau! :))
      Deși n-ar părea, și eu încerc, nu mi se pare că am o listă de dorințe chiar uriașă. :D
      Îți țin pumnii să-l bifezi!
      Pupici și mulțumesc!

      Ștergere
  6. Bobbi Brown, Laura Mercier, Nars....si eu mi-as dori sa incerc produse de la aceste branduri...high-end, pentru ca nu sunt chiar accesibile!
    Lip Stain de la Sephora am trecut si eu pe lista mea, de la Inglot imi doresc tusul lor si de la Pupa iar vreau sa incerc un blush crema! Eh, ar fi muuulte alte produse, insa incerc sa mentin lista la un numar mic, pentru ca asa cum spuneai si tu, nu am nevoie de ele, dar mi le doresc! :)
    Bafta la bifat, ai un an in fata! :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, nu sunt ușor accesibile, cu atât mai mult cu cât Laura Mercier și NARS nici nu se găsesc la noi în țară, dar e timp pentru toate, există magazine online, vacanțe în afară etc. :D
      E foarte intens tușul gel Inglot, arată într-un mare fel ăla negru!
      Mulțumesc! La fel zic și eu... e timp destul, pentru un an întreg nu e o listă chiar așa de lungă.
      Te pup!

      Ștergere
  7. spor la bifat! :))

    hourglass si nars fac parte si din curiozitatile mele :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :D
      Sper să ți le satisfaci și tu, cât mai curând.

      Ștergere
  8. Sunt minunate alegerile tale si sper sa bifezi cat mai multe dintre ele! :) Eu visez la un fond de ten nou, un concealer cel mai probabil Mac, lip stain Sephora si cateva oje :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Și eu mă gândesc la un nou fond de ten, de la NARS m-ar atrage unul, dar mă mai gândesc.
      Mi se pusese și mie pata pe concealerul MAC Pro Longware, dar deocamdată mi-a trecut, sunt mai curioasă de cele de la Maybelline.
      Sper să-ți îndeplinești și tu toate dorințele! Te pup!

      Ștergere
  9. Super alegeri, in afara de Kiko zau ca le-as incerca si eu pe toate :D kiss

    RăspundețiȘtergere
  10. Din produsele pe care ți le dorești și pe care le am deja, îți recomand cu căldură paleta Chocolate Bar (paleta meapreferată!!), ambele concealere menționate, deși Age Rewind e puțin mai bun, și rujurile MAC. A, da, și am primit de la Moș și două pensule Zoeva, probabil cele două de blending din setul precizat de tine (221 și 228) și sunt minunate, deci recomand și setul :D
    Îmi doresc și eu multe lucrurile pe care le-ai menționat și tu în această listă. Probabil cel maimult ceva de la NARS. Nu conteaz ce, orice. :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru păreri, chiar apreciez! Uite că eu aveam senzația că Fit me e mai apreciat decât Age Rewind, poate doar mi s-a părut mie. Cred oricum că le iau pe amândouă, să știu o treabă. :))
      Mă bucur că și ție-ți plac pensulele Zoeva, pe 228 o am și eu și e mi-nu-na-tă!!
      Haha, cadou aș primi și eu orice de la NARS, dar de dat banii pe ele am câteva pe care mi le doresc în mod special. :D

      Ștergere
  11. Eu vreau un fond de ten Maybelline Infailible, oje cat mai sclipicioase, o crema buna de fata si o paleta de farduri. Poate incerc Naked 3 :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Saptamana trecuta mi-am luat si eu Ade Rewind, tot din Italia. Mie mi se pare haos la standurile cu cosmetice- peste tot, chiar si in Limoni. Sper ca tu o sa ai o experienta mai placuta din punctul asta de vedere. In ceea ce priveste produsele Kiko, eu am plecat cu lista facuta de acasa, ca sa fiu sigura ca imi iau ce imi trebuie si ca nu ma las distrasa :)) Mi se pare fenomenal magazinul si tare mi-as dori sa fie prezent si la noi in tara.
    Spor la cumparat!
    An nou fericit! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai haos ca la noi? :)) Glumesc, la noi e destul de ok.
      Și eu mă gândesc să-mi fac o listă mai exact, că sigur o să fiu distrasă de multe, cam știu cum arată magazinul lor și câte nebunii au. :)) Cândva poate o să ajungă și pe la noi, ca și produsele Urban Decay după care tânjește atâta lume.
      Mulțumesc la fel! Pupici!

      Ștergere