Noutăți în teste: Yves Rocher

Așa cum v-am promis, am revenit cu ultimele noutăți intrate în teste, toate Yves Rocher (nu uitați de cadourile de luna asta, vi le-am prezentat puțin mai devreme - aici)! În luna ianuarie nu am cumpărat foarte multe lucruri noi, mai mult am recumpărat produse pe care deja le cunoșteam, dar totuși am adunat câteva produse Yves Rocher pe care vi le prezint azi împreună cu câteva prime impresii:


Demachiant bifazic cu albăstrele - de la prima utilizare m-a convins, mi-a dat peste cap orice top cu demachiante pentru ochi, ajungând rapid pe locul 1! Nici nu-mi mai pasă de Balea! Mă bucur că am avut un feeling bun și am achiziționat două bucăți! O să vă povestesc mai multe despre el într-un articol dedicat doar lui, fiindcă îl merită! Îl găsiți aici la prețul actual de 18 lei.

Lapte de corp pere-caramel - e un adevărat deliciu, miroase demențial și hidratează foarte bine, fără să lase peliculă la suprafață. Îmi place puțin și mai mult decât varianta cu vanilie despre care v-am vorbit aici. Dacă vă plac aromele de genul ăsta în creme, eu zic să profitați cât încă mai e disponibil - aici îl găsiți, acum e și mai mult redus la preț. Iar eu dacă aș mai da acum o comandă aș lua și gelul de duș din aceeași gamă!

Balsam de păr Nutri-reparator - la o primă probă pare bun, își face treaba. E prea devreme să pot spune dacă face ceva deosebit, dar pe partea de hidratare e ok și nici nu lasă părul încărcat sau gras. Îl puteți achiziționa de aici la preț redus.

Deodorant floare de lotus - încă nu mă pot pronunța asupra eficienței, dar vă pot spune că varianta asta miroase a iarbă. :)) Nu pot compara cu altceva, pe mine la asta mă duce cu gândul aroma sa și să fiu sinceră... acum chiar îmi place, e un miros proaspăt, mă duce cu gândul la primăvara pe care atât de mult o aștept. Îl găsiți aici.

Și cam atât am avut eu nou în comanda de luna trecută. Am mai avut și o pompiță pentru laptele de corp care se pare că nu e potrivită pentru recipientele de 400 ml, un ruj Absolut pentru mama (i-a plăcut foarte mult al meu - acesta), iar la cadouri am ales ceasul și crema antirid care tot pentru mama am luat-o. Dar mai am câteva noutăți primite de la evenimentul despre care am scris aici, și anume câteva produse din gama Serum Vegetal:


Ser pentru lifting - are o textură fluidă și lejeră, se absoarbe rapid în piele, lăsând-o hidratată și luminoasă. Nu știu să vă zic de efectul de lifting, dar mie îmi place acest produs pentru efectele numite! Îl găsiți aici!

Cremă contur ochi și buze pentru fermitate - eu o folosesc doar pentru zona ochilor, nu consider că am nevoie și în jurul buzelor. Este o cremă ceva mai densă, grasă chiar, dar și hidratează foarte bine și într-adevăr lasă pielea fermă, iar liniile fine sunt mai puțin pronunțate după aplicare. Cred că e produsul care-mi place cel mai mult! Doar o mențiune am de făcut: trebuie aplicată într-o cantitatea foarte mică (maxim cât un bob de mazăre) fiindcă altfel face scuame. De aici o puteți achiziționa!

Cremă față de zi pentru luminozitate - este o cremă fină, intră rapid în piele și o lasă fină, catifelată. Nu lasă peliculă la suprafață și chiar îmi place cum arată tenul meu după ce o aplic, se vede acel efect de luminozitate. Eu o folosesc totuși seara, dar o s-o încerc și ziua, să văd dace e bună ca bază la machiaj. Ce m-a uimit a fost faptul că dimineața mă trezesc cu mult mai puțin sebum decât de obicei. O găsiți aici.

Cremă față de noapte pentru fermitate - este foarte densă și cam grasă, aș asemăna-o cu un unt de corp. Mie nu îmi este potrivită și n-aș recomanda-o unui ten gras, ca al meu, dar cred că ar face o treabă excelentă pe un ten uscat! Este singura cremă din gama aceasta care va ajunge la mama, deși inițial mă gândeam că vor fi mai multe care nu mi se vor potrivi, dar m-am înșelat! O găsiți aici.

Lapte demachiant pentru fermitate - este delicat cu tenul și eficient în același timp, nu lasă peliculă grasă pe piele și îmi place foarte mult ambalajul. Pe partea de fermitate sau antirid nu știu cum ar putea face ceva un demachiant, dar în rest n-am nimic de reproșat! Îl puteți achiziționa de aici la un preț foarte bun.

Singurul lucru care nu-mi place la aceste produse (cu excepția cremei de ochi) e că au parfum în conținut și încă foarte mult! Aș fi preferat să nu aibă deloc sau măcar să fie cât mai puțin. Miros într-adevăr bine, dar știm foarte bine că parfumul n-are niciun beneficiu asupra tenului, din contră. Dar fiindcă îmi plac o să trec cu vederea detaliul ăsta, însă mi s-a părut important să știți (oricum e groaznic de greu să găsești o cremă bună care să nu aibă parfum în conținut)! Pe de altă parte, crema de ochi are nota 10 fiindcă n-are deloc parfum și nu, nu miroase urât. Nici frumos, dar nici urât - încă un motiv în plus pentru care-mi place atât de mult!

Ce produs vă atrage cel mai mult? Ați încercat vreunul din ele? Cum vi s-a părut?

6 comentarii

  1. Cate bunatati...Yumm! ;))
    Spor la testat. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine m-ai facut curioasa cu demachiantul bifazic. Chiar am nevoie deci sigur mi-l voi achizitiona. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-l recomand din suflet, merită achiziționat, mai ales că nici nu e deloc scump.
      Pupici

      Ștergere
  3. Clar Demachiant bifazic cu albăstrele mi-a atras atentia inca de cand l-am vazut in poza, arata asa fain, trebuie sa il incerc! <3
    Spor sa ai la testari! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a atras atenția! Eu mi-l doream de mult timp, l-am tot văzut lăudat de multe fete, dar abia acum m-am hotărât să-l încerc. :D
      Mulțumesc, mulțumesc! :*

      Ștergere