Review: Balea gel peeling

Dacă mă urmăriți de mai mult timp, știți deja că sunt fan DM și Balea, acesta fiind motivul pentru care i-am dat o șansă și acestui peeling pentru ten, deși nu m-a prea încântat lista lui de ingrediente. Cum eu îmi exfoliez tenul cam de două ori pe săptămână, am avut timp mai mult decât suficient să-l testez, iar azi am decis să vă împărtășesc opinia mea despre acesta.


Are o cantitate de 75 ml, un preț micuț de până în 10 lei și valabilitate secretă probabil, că nu scrie (ori a fost acoperită cu eticheta care are descrierea în română, dar nu cred).

Lista de ingrediente nu arată foarte rău, dar nici foarte bine. Are foarte mult parfum în conținut (e la jumătatea listei), dar și alte câteva ingrediente nu tocmai ok. Am zis că-i trec cu vederea acest lucru și îi dau o șansă, dar în momentul în care l-am folosit prima oară m-a izbit un puternic miros de parfum. E o aromă tare, ca a parfumurilor pentru bărbați, iar mirosul este foarte puternic, cam deranjant. Nu sunt sensibilă la produsele parfumate pentru ten, dar aroma acestuia mi se pare mult prea tare și puternică.

Este un peeling tip gel, cu particule abrazive mici și mari în compoziție. Despre consistența lui nu sunt multe de spus, e un gel transparent obișnuit și cam atât. Despre particulele abrazive însă, vă pot spune că sunt dure, mult prea dure pentru ten, în niciun caz nu sunt „delicate”, așa cum scrie în descriere. Ai acea senzație că îți zgârie tenul, nu tocmai cea mai plăcută. Dacă vă știți cu ten sensibil, mă îndoiesc că l-ați putea suporta. Pe tenul meu gras e suportabil, dar nu mă încântă senzația.


Exfoliază bine tenul (la așa particule abrazive, era culmea să n-o facă) și nu mi l-a uscat deloc, dar repet, eu am tenul gras, nu știu cum s-ar comporta pe alt tip de ten, nu exclud varianta că l-ar putea usca. Mi-a creat totuși neplăceri și mie: îmi irită puțin tenul după utilizare, îl lasă roșu pe alocuri.... dar își revine rapid.


În concluzie, nu mi-a plăcut mai nimic la el și nu îl pot recomanda! O să-l înlocuiesc cu altceva cât de curând și pe el probabil o să-l folosesc pentru corp, că pe ten nu prea-mi vine să-l mai pun... e prea mult.


Ați avut și voi dezamăgiri cu vreun produs Balea? Care e peeling-ul vostru favorit?


12 comentarii

  1. Gand la gand cu DM-ul...:D Chiar acum 2 ore am dat o raita prin magazin sa-mi iau cate ceva, vazusem pliantul cu oferte si nu am rezistat sa nu ma duc sa studiez. :) In mod special ma dusesem sa studiez mai bine Demachiant bifazic Balea, pe care nu l-am gasit.. :( Ori era tupilat pe undeva ori nu mai aveau ca nu era pe raftulete... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. :D Urmează să dau și eu o raită printr-un DM zilele astea, trebuie să profit de câteva oferte. :)) Ce rău îmi pare că nu l-ai găsit. :( Poate a vrut vreo fată să-și facă stoc de bifazic pe 2 ani și le-a luat pe toate. :))

      Ștergere
  2. Hmm, pe acesta recunosc ca nu l-am incercat.
    Insa tot de la aceasta firma eu folosesc Balea Young Soft & Care 3 in 1. (are ambalajul verde cu alb). La lista de ingrediente, nu m-am uitat sincer. Am omis acest aspect.
    Il iubesc! Spre deosebire de acesta, cel mentionat de mine are consistenta alba, ca o pasta.
    Iar particulele chiar nu agreseaza tenul.
    Si plus ca sunt topita dupa parfumul lui. Este discret, feminin.
    Poate il incerci. Te pup. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-am văzut pe acela, că poate-l luam pe el. :( Exact textura aia de pastă e preferata mea la peeling-uri, așa că are șanse mari să fie și pe placul meu. Mulțumesc mult pentru recomandare, o să-l iau în calcul pe viitor!
      Mulți pupici! :*

      Ștergere
  3. N-am incercat niciun gel exfoliant de la Balea, dar sunt in cautari. :)
    Mersi pentru review-ul sincer!
    Te pup!
    Lorena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe acesta chiar nu-l recomand :(, dar uite că ne-a lăsat Miss Happy o recomandare mai sus. :D
      Cu mare plăcere!
      Pupici :*

      Ștergere
  4. era pe lista dar mai bine-mi vad de treaba...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu zic că ar fi mai bine să-l scoți, mai ales că tu ai și tenul uscat.

      Ștergere
  5. Multumesc pt rewiew. Deci e de evitat. Si eu sunt in cautari. Pt corp ce-mi recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pentru corp folosesc scrub-urile de la Avon, gama Natural. Mie îmi plac la nebunie, am avut toate variantele și le-am recumpărat de mai multe ori. Găsești review la mine pe blog pentru toate (căpșuni, vanilie și ciocolată).

      Ștergere
    2. Suna bine aromele! :D Multumesc pt recomandare :*

      Ștergere
    3. Sunt delicioase, cu greu mă abțin să nu le gust. :)) Cu mare drag, sper să-ți placă dacă le încerci!

      Ștergere