Empties of the month: Decembrie 2013


Începând cu acest an m-am hotărât să introduc noi tipuri de postări, printre care și aceasta, cu produsele consumate în luna care s-a încheiat. Mie îmi plac aceste postări, le citesc cu interes, de aceea m-am decis să le introduc și eu. Nu mă laud luna aceasta cu foarte multe produse terminate… dar am totuși câteva:


  • Balsam de buze alverde – mi-a plăcut, hidratează bine, l-am folosit intens în ultimele două luni. Singurul motiv pentru care nu cred că îl voi recumpăra este faptul că se simte lipicios pe buze.
  • Rimel The rocket volum express – un rimel bun care merită încercat. Nu l-am reachiziționat, încă mai caut rimelul perfect pentru mine, dar mi-a plăcut mult, l-am inclus și în favoritele lunii decembrie și este posibil să-l achiziționez în viitor, dar în varianta waterproof, sunt curioasă și de acela, am auzit multe lucruri bune despre el. Review AICI.
  • Mostră Idealia Vichy – eu am folosit-o pe post de cremă de ochi și pot spune că hidratează bine, nu mi-a provocat usturimi sau alte probleme și este suficientă o cantitate foarte mică de produs pentru o aplicare – atât de mică încât din mostra asta micuță de 3 ml mi-a ajuns aproape 3 săptămâni în condițiile în care o foloseam zilnic. Nu o s-o cumpăr totuși în varianta full, nu are rost, prefer o cremă de ochi destinată acestei zone.
  • Demachiant bifazic Balea – am vorbit destul despre el așa că nu mă mai lungesc... îmi place, l-am recumpărat, l-am numit și la favoritele din decembrie, iar review i-am făcut AICI.
  • Deodorant Care – îmi place cum miroase și își face bine treaba (în cazul meu, cel puțin), nu îmi provoacă iritații sau alte probleme și nu pătează hainele - la negre l-am testat prea puțin, pentru că nu prea port în partea de sus, așa că nu garantez. Deja l-am reachiziționat, l-am prezentat în cumpărăturile de AICI, unde spuneam (și mă repet) că nu sunt totuși pretențioasă la deodorante, pentru mine sunt eficiente aproape toate, așa că mă interesează doar să nu lase pete și să nu mă irite.
  • Fond de ten Yves Rocher – de fapt nu este terminat, mai are cam 1/3 în el, dar a expirat (este primul minus pe care îl are acest produs – perioada de valabilitate scurtă, doar 6 luni). Nu îl voi recumpăra, deși mi-a plăcut la nebunie cum arăta pe tenul meu, se adapta perfect la culoarea pielii și arăta foarte natural, dar nu pot trece cu vederea că scoate în evidență până și liniile fine de a căror existență nu știam și nici la capitolul rezistență nu stă prea bine. 

Acestea sunt „goliciunile” mele din luna decembrie.

Ați încercat vreunul din produsele menționate? Cum vi s-au părut?

Niciun comentariu