Review: Concealer Nyx HD

Fiind posesoarea unor cearcăne destul de pronunțate, foarte rar lipsește concealerul din rutina mea zilnică de machiaj. Testând destul de multe astfel de produse de-a lungul timpului, am descoperit câteva foarte bune, dar aveam totuşi nevoie şi de unul cu o acoperire mai mare care să mă mulțumească, în special pentru zilele în care sunt foarte obosită şi aspectul cearcănelor este de două ori mai pronunţat. Dintre toate opțiunile, am ales corectorul Nyx HD despre care vă vorbesc în detaliu în cele ce urmează...


Are o cantitate de 3g și termen de valabilitate 6 luni de la deschidere. L-am achiziționat de aici, unde în prezent are preţul de 26 lei. Eu dețin nuanța light!

Ambalajul produsului este similar gloss-urilor şi este realizat dintr-un plastic gros şi rezistent. Aplicatorul este de asemenea similar celor de la gloss-uri, cu bureţel:


Consistenţa produsului este destul de groasă și trebuie insistat puțin mai mult la întindere pentru a-l uniformiza perfect. Pe zona cearcănelor eu prefer să îl întind cu o pensulă, iar la final tapotez uşor cu degetul, însă poate fi uniformizat și doar cu degetele. Acoperă foarte bine imperfecțiunile, având un grad de acoperire mediu spre mare - este suficientă o cantitate foarte mică de produs pentru o acoperire medie și puteți reveni cu un al doilea strat pentru o acoperire mai mare!

Am făcut un swach pe tatuaj pentru a vedea mai bine cum acoperă dintr-un strat:


Aplicat într-un singur strat subțire pe zona cearcănelor are un aspect destul de natural și nu se strânge în liniile fine dacă e fixat bine cu pudră. Al doilea strat pe această zona nu l-aș recomanda, tinde să arate încărcat și să se strângă în liniile fine. Pentru imperfecțiunile de pe ten (câte un coș sau semn) mai folosesc doar acest concealer de când îl dețin, deoarece are cea mai mare acoperire din toate pe care le am în prezent și dacă simt nevoia revin cu un al doilea sau chiar al treilea strat fără probleme, fără să arate prea încărcat.


Fiind un concealer cu o acoperire destul de mare, înseamnă că are mai multă pudră în conținut și din acest motiv nu recomand pentru folosirea de zi cu zi persoanelor cu zona din jurul ochilor foarte uscată. Iar ca un mic truc: puteți să aplicați peste acesta un alt concealer fluid, lejer și eventual cu efect iluminator - în felul acesta veți adăuga un plus de hidratare iar efectul va fi unul și mai natural, dar și de ochi mai odihniți! Eu așa îl folosesc de fiecare dată!

La capitolul rezistență nu am ce să-i reproșez, rămâne acolo unde l-am aplicat până la finalul zilei, dacă este fixat cu pudră - iar asta este valabil inclusiv la imperfecțiunile de pe ten, unde sebumul își face de cap! Așa cum am zis și mai sus, nici în liniile fine nu se strânge. Este foarte ok și pentru eventuale ședințe foto, așa cum se recomandă, chiar arată bine în poze, inclusiv în cele cu blitz!


În concluzie, mie îmi place foarte mult acest produs și îl recomand din suflet, indiferet că îl doriți pentru acoperea cearcănelor, a unei cicatrice sau altor probleme ale tenului.

L-ați încercat? Vă tentează? Voi ce tip de concealer preferați?

22 de comentarii

  1. interesant, m-am uitat la el si am vrut sa il cumpar dar m-am razgandit....nu am probleme cu cercanele dar as putea sa acopar 1-2 cosuri razlete :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești o norocoasă dacă nu ai probleme cu cearcănele! :D Chiar este foarte bun și pentru coșurile râzlețe, e unul din cele mai bune pentru acoperirea coșurilor, din cele încercate de mine!

      Ștergere
  2. Si mie imi place! Nu folosesc in fiecare zi concealer, insa atunci cand am nevoie...e minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult cum acopera, chiar o sa-l iau. Cum am mai zis si pe facebook, il voiam de ceva timp, dar nu stiam daca sa-l iau sau nu. M-ai convis: trebuie sa-l iau! :)
    PS: am comandat crema depilatoare faciala de la Avon, insa chiar nu stiu cu ce o voi sterge de pe piele, nu am mai avut creme depilatoare, foloseam doar benzi si uneori penseta :))
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că te-a ajutat postarea mea să te decizi! Sper din suflet să-ți placă și te aștept cu impresii! :D
      Eu înlătur crema depilatoare de pe față cu dischete demachiante și apăs foarte puțin cu ea pe piele în timp ce șterg. Probabil se găsesc prin magazine și bureței sau spatule speciale, dar eu mă descurc foarte bine așa.
      Pupici!

      Ștergere
    2. Mersi mult :). de abia astept sa ajunga comanda, mi-am cumparat destul de multe si sunt nerabdatoare sa le testez :D

      Ștergere
    3. Cu mare drag! Să te bucuri de toate produsele achiziționate!

      Ștergere
  4. Mie mi se pare pretul destul de bun, chiar mic, luand in consideratie brandul de la care provine.. Nu l-am incercat, dar vreau!
    Ador tatuajul tau de pe piciorus! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se pare foarte mic prețul, chiar aveam impresia că a fost mai scump. :)) Au totuși prețuri bune produse Nyx, chiar foarte bune pentru calitatea lor (cel puțin la ce am încercat eu până acum).
      Mulțumesc, mă bucur că îți place! Păcat că s-a cap decolorat :(, trebuie refăcut!
      Pupici

      Ștergere
  5. Nu l-am incercat dar ma tenteaza. Rau de tot! ;))
    Sa il folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, iar te tentezi? :)) Chiar merită încercat, mai ales că nu e foarte scump!
      Mulțumesc, draga mea!
      Pupici

      Ștergere
  6. Ce tare! Nu stiam ca este asa bun! Merita incercat! :) Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am știut până să citesc părerile fetelor de pe site. :D Chiar merită!
      Pupici

      Ștergere
  7. Pe mine ma tenteaza chiar foarte tare. Mai ales pentru ca din cate vad acopera bine. Si eu cum sunt foarte norocoasa am niste cearcane de zici ca m-a batut careva, si nu glumesc. :)) Pot sa dorm si 15 ore ca tot am cearcane. :)) Iar ochelarii le accentueaza si mai tare. :( Am inceput sa citesc o carte "Renunta la ochelari" poate reusesc sa scap de ei. :)) Este o fata care vinde aceste corector cu 20 de lei pentru ca nu i se potriveste nuanta dar asta e si problema mea, nu stiu daca mi s-ar potrivi. :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, chiar acoperă foarte bine, face diferența! Îmi pare rău, la fel sunt și eu... m-am născut cu ele. :)) Chiar aveam cearcăne de când eram foarte mică.
      Hm, n-am auzit de cartea respectivă. :D Interesant!
      Poți căuta niște swach-uri pe net, trebuie să existe și la nuanța respectivă. Eu merg pe instict la nuanțele produselor pentru ten, că știu deja cam unde mă încadrez. :D
      Pupici!

      Ștergere
  8. are putere. eu cu nyx nu am niste ex[eriente prea bune, dar parca as incerca corectorul asta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar are! Hm, ce nu ți-a plăcut de la ei? Eu până acum m-am înțeles foarte bine cu toate produsele Nyx, dar e drept că nici n-am încercat foarte multe (acum îmi vin în minte doar niște creioane de ochi și rujurile).

      Ștergere
  9. Ce alt concealer fluid folosesti peste acesta ca sa para mai natural?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei Illuskin din gama The One de la Oriflame. Fac o treabă foarte bună împreună! :D

      Ștergere
  10. Interesant. Eu caut un concealer mai ;light in consistenta sincer, dar care sa acopere undeva spre mediu. Acesta are o acoperire foarte buna trebuie sa recunosc, poate il voi incerca la un moment dat.
    Fain review!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai încercat Wake me up de la Rimmel London? E singurul pe care-l știu că s-ar încadra destul de bine în ce spui că îți dorești! :D
      Dacă îl vei încerca sper să îți placă!
      Te pup!

      Ștergere