Review: Sleek Matte Me lip cream

Întotdeauna am evitat rujurile mate și pe cele rezistente la transfer, deoarece mi se usucă buzele rapid și prefer rujurile cremoase, care să le hidrateze. Nici ideea de ruj lichid nu mă atrăgea foarte tare, parcă tot cel „clasic” era mai atractiv. Și totuși am vrut neapărat să încerc mult lăudatul Sleek Matte Me care are toate astea la un loc. Și da, a reușit să mă cucerească! Dacă sunteți curioase cum și de ce, vă invit să citiți și să priviți:


Are o cantitate de 6 ml, valabilitate 36 luni de la deschidere și un preț de 30 lei pe makeup-shop.ro sau dacă sunteți din București, acum sunt disponibile produsele Sleek și în Kendra din Unirea shopping center. Am verificat zilele trecute prețurile la produse și sunt exact aceleași ca pe Makeup Shop, iar la acest lip cream erau disponibile toate nuanțele! Eu dețin nuanța petal!

Ambalajul produsului este realizat dintr-un plastic gros și rezistent, iar sistemul de închidere este foarte bun și sigur, nu-mi fac griji că se poate deschide în geantă! Aplicatorul este cu burețel și are o formă foarte bine gândită, care facilitează mult aplicarea! Apreciez de asemenea că nu iese foarte încărcat din tub, ci doar cu cât produs trebuie:


Are o textură cremoasă, se simte extrem de plăcut pe buze și se aplică uniform. Este destul de puternic pigmentat, un singur strat arată foarte bine, dar puteți reveni și cu un al doilea dacă considerați necesar, nu va arăta încărcat! Nu durează foarte mult timp de la aplicare până să devină complet mat - 1 minut, maxim 2. În poza de mai jos îl puteți vedea imediat după aplicare și după ce a devenit mat:


Nuanța rujului se adaptează în funcție de culoarea pielii, dar mult mai relevant e cum arată pe buze, de aceea am preferat să fac și astfel un swach. Pe buzele mele este o nuanță foarte deschisă după ce devine mat, arată exact așa la lumina zilei:


Fiind un ruj mat, trebuie să ne asigurăm înainte de aplicare că buzele sunt într-o stare perfectă, deloc uscate și fără cojițe, deoarece le va evidenția foarte tare! Eu n-am ales cel mai bun moment să fac swach-ul, dar așa s-a nimerit când am prins lumină bună și n-am vrut să ratez momentul. Este însă o bună ocazie să vedeți că scoate în evideță și cel mai mic detaliu! Apreciez însă că nu usucă buzele, ca alte rujuri similare! Iar de aspectul mat m-am îndrăgostit complet, arată genial!

Este un ruj rezistent la transfer atâta timp cât e mat! În contactul cu orice lichid își pierde aspectul mat și odată cu asta și rezistența la transfer! Și totuși nu dispare imediat de pe buze, ci se estompează treptat. Puteți mânca cu el pe buze liniștite, fiindcă nu o să dispară complet, doar se va estompa în centrul buzelor și puteți să pupați pe oricine vreți, fără grija că lăsați urme de ruj!

În cazul în care nu sunteți obișnuite cu astfel de rujuri, luați în considerare că veți simți o senzație ciudată de strângere după ce devine mat, dar doar la început, până vă veți obișnui. Țineți de asemenea cont că este puțin mai greu de aplicat pe conturul buzelor fără să-l depășiți, dar vă puteți folosi de o pensulă subțire pentru asta, dacă nu vă descurcați direct cu aplicatorul lui.


În concluzie, ador rujul ăsta și mai vreau și alte nuanțe! În perioada asta îl folosesc oricum rar și pe acesta fiindcă am nevoie de muuultă hidratare, dar cum vine primăvară am în plan să mai iau cel puțin încă o nuanță.

L-ați încercat? Cum vi se pare? V-am convins că merită încercat?

30 de comentarii

  1. foarte draguta culoarea <3 ai niste buze superbe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place!
      Hehe, mulțumesc mult, nu mă așteptam la complimente de genul. :))
      Te pup!

      Ștergere
  2. Eu am nuanta Birthday Suit, e un fel de nude ceva mai inchis, nuanta, Petal, asta e mult prea deschisa pentru mine. Imi place mult textura, rezistenta si aspectul lui si as fi vrut si eu alte nuante, dar parca cele disponibile nu prea ma incanta.
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu nuanța, e frumoasă și aceea! Este într-adevăr o nuanță foarte deschisă, probabil că nu se potrivește oricui. :D Eu am mai ochit două nuanțe de roz foarte frumoase și nici nuanța pe care o ai tu nu-mi este indiferentă! Ah, iar roșul e superb, păcat că nu port rujuri roșii. Deci da, eu am de unde alege :)), deși recunosc că mi-ar fi plăcut să existe o varietate și mai mare.
      Pupicei!

      Ștergere
  3. Ai buzele frumoase, pline, iti vine bine aceasta culoare. Rujuri lichide mate am doar din acelea rezistente la transfer si care usuca buzele, foarte rar le folosesc chiar daca imi plac foarte mult. Buzele mele deshidratate nu se simt prea bine si... se vede.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet, Mihaela! Te înțeleg perfect, la fel sunt și buzele mele (în ciuda tenului gras, ciudată combinație :)) ), dar acest ruj chiar nu simt că le usucă, doar că nici nu le hidratează (de aceea îl evit în perioada asta).
      Pupici

      Ștergere
  4. Produsul e interesant, insa cred ca aplicarea mi-ar da batai de cap. Oricum, arata bine pe buzele tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe conturul buzelor e puțin mai dificil dacă nu ești obișnuită cu astfel de texturi, dar sigur te-ai obișnui cu timpul. Mulțumesc, mă bucur că îți place!
      Pupici

      Ștergere
  5. Am si eu trei nuante de la Sleek Matte Me si le ador. Am si aceasta nuanta si este una dintre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te invidiez! :)) Și eu aș mai vrea vreo două, dar nu știu sigur care, mă mai gândesc până la primăvară! :D Mă bucur mult că această nuanță e una din favoritele tale!
      Pupici

      Ștergere
  6. Nu l-am incercat, dar vreau! Am vazut pe youtube o multime de fete care au facut achizitii asemanatoare in diverse nuante si pot sa spun ca nu imi venea sa cred ca produsul asta poate fi atat de bun. Prin urmare Sleek are produse fenomenale!!! Felicitari pentru nuanta aleasa, iti sta foarte bine! Si ai buzele so sexy, babe <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercat, ți-l recomand din suflet! Hehe, și eu am tot văzut acest ruj lăudat peste tot, n-am putut să rezist tentației de a-l încerca (și bine am făcut!). Așa e, chiar au produse minunate, eu mai am multe alte produse Sleek pe wishlist! :D
      Mulțumesc, mulțumesc! Ești o drăguță, mă faci să roșesc. :))
      Te pup!

      Ștergere
  7. Am doua nuante si mi plac mult, trebuie sa mi achizitionez si nuanta asta! :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place și că te-am tentat cu nuanța asta, chiar e foarte frumoasă! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Nu l-am încercat şi este prima dată când aud de el, dar nu cred că l-aş cumpăra, nu cred că m-ar avantaja rujurile mate. În schimb, ţie îţi stă foarte bine pe buze, mai ales că ai buzele pline şi nuanţa e una cuminţică şi delicată, îmi place.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt convinsă că te-ar avantaja cel puțin o nuanță! Poate nu aceasta dar un roz mai aprins sau poate un roșu! Dacă nu, nude se potrivește oricui indiferent de finish, zic eu! :D
      Mulțumesc frumos, mă bucur că îți place cum arată!
      Te pup!

      Ștergere
  9. Haha, se pare ca suntem in "antiteza". :)) Eu as prefera sa port doar rujuri mate, nu prea imi place cum imi sta cu rujurile cremoase. :| Iar pe acesta mi-l doresc foarte mult, poate il primesc cadou de ziua mea. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nu știam că îți plac rujurile mate. :D Eu la vârsta ta purtam doar gloss-uri. :))
      Draga mea, îți doresc să îl primești de ziua ta, pe acesta și orice alt cadou îți mai dorești.
      Te pup!

      Ștergere
    2. Pai imi plac, dar nu folosesc foarte des. :)) De obicei ma dau cu un gloss nude sau cu un corector si deasupra pudra. Desi am multe glossuri colorate. :)) :D Multumesc! :*

      Ștergere
    3. Hehe. :)) Ai tot timpul din lume! :D
      Puțină culoare nu strică, mai ales că gloss-urile nu sunt foarte stridente, sunt nume bune pentru adolescente. :D

      Ștergere
  10. e faina nuanta, dar la mine pe buze garantat n-au ce sa caute produsele mate, mi-ar scoate in evidenta si uscaciunea si crapaturile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Aceeași problemă am și eu iarna. :( Dar vara e ok atâta timp cât în rest le hidratez bine! :D

      Ștergere
  11. Hehe, la cate reviewuri pozitive citesc, ma faceti sa-mi cumpar si eu. :D Macar 1. :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place ca e atat de mat si il am pe wishlist de ceva timp, insa mereu nuantele disponibile erau foarte putine si nu cele pe care le vroiam eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place cum arată, merită bifat de pe wishlist! Știu cum e cu nuanțele indisponibile, și eu mai vreau una pe care în ultimul timp n-o mai văd. :( Aștept, sper s-o prind cânva!

      Ștergere
  13. Răspunsuri
    1. Am scris în postare, din Kendra sau de pe site-ul makeup-shop.ro

      Ștergere