Colecții noi la INGLOT

Joi seară am participat la evenimentul de lansare a noilor colecții de la Inglot, unde vedetele au fost pigmenții Star Dust proaspăt lansați, care au cucerit toate fetele prezente. Nu cred că mai e pentru nimeni o noutate că toți pigmenții lor sunt foarte buni, fiind printre cele mai apreciate produse Inglot, iar cei noi nu fac excepție. Eu am plecat cu unul dintre ei acasă (nuanța #111), iar încă două nuanțe au intrat direct pe wishlist! Ca să-mi înțelegeți încântarea, vă invit să-i vedeți în toată splendoarea lor:



Prețul unui astfel de pigment este de 54 lei, un preț mai mult decât rezonabil dacă ne raportăm la calitatea lui (chiar mic dacă mai ținem cont și de faptul că pigmenții se consumă extrem de greu). Cele două nuanțe pe care eu le-am pus pe listă sunt #114 și #115, deși nici ceilalți doi nu mi-au rămas indiferenți!

Imediat următorul produs care mi-a atras atenția a fost Cream Blush, care costă doar 47 lei, e suficient de puternic pigmentat și are o textură foarte plăcută.


Alte produse noi lansate sunt creioanele de buze ( preț 34 lei ), burețeii Pro Blending Sponge ( preți 65 lei ), suport pensule ( preț 125 lei ), mascara Long For ( preț 62 lei ) și portfarduri colorate ( preț 99 lei ). Dintre toate acestea cel mai mult m-ar atrage creioanele de buze - eu n-am apucat să le încerc, dar din câte am văzut la alte fete sunt foarte bune, iar prețul mi se pare chiar mic.


De asemenea, au fost aduse și genți de diferite dimensiuni pentru makeup artiști:


Bineînțeles, cât am stat acolo cu fetele, ne-am mai băgat nasul și prin produsele din colecții mai vechi, iar eu am rămas cu gândul la o mulțime de produse, printre care eye liner-ul gel, un fond de ten și rujurile pe care le-aș lua pe toate acasă! Chiar dacă am început cu stângul relația cu produsele Inglot (din vina mea, că m-am grăbit și mi-am ales o nuanță nepotrivită la blush, primul produs achiziționat de la ei), pe viitor am în plan să mai adaug la colecție câteva produse de la ei (în capul listei rămân pigmenții)!


Așa cum vă spuneam de la început, n-am plecat cu mâna goală de la eveniment, am primit și câteva produse care au intrat rapid în teste:


De pigment deja v-am spus că m-a cucerit, așa că vă mai spun doar că rujul e foarte rezistent, ieri l-am purtat și încă îl aveam pe buze și după o masă copioasă, iar pensula este de asemenea foarte bună pentru detalii - trebuie să le inspectez și restul pensulelor cu prima ocazie.

Dacă vreți să vedeți mai multe poze cu noile produse, inclusiv machiaje realizate cu pigmenții noi, vă invit să aruncați un ochi pe pagina de facebook INGLOT România, de unde au fost preluate și pozele din articolul meu, în mare parte.

Cum vi se par noile produse lansate? Ce produse vă atrag cel mai tare? 
Ați încercat vreun produs Inglot? Ce-mi recomandați?

9 comentarii

  1. Wow! Ce pigmenti frumosi! #112 este preferatul meu. La ochii mei caprui s-ar potrivi. :D Imi plac portfardurile colorate mult, dar cam scumpicele. Sunt sigura ca a fost un eveniment frumos. ♥
    Abia astept sa vad un machiaj in care sa integrezi pigmentul primit cadou.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel am zis și eu când i-am văzut! :D Chiar sunt superbi! Îmi place și movul, dar port prea rar ca să justific o astfel de achiziție. :)) Sunt ceva mai scumpe, le văd potrivite mai mult pentru makeup artiși, fiindcă sunt foarte ușor de curățat datorită materialului.
      Așa e, chiar a fost un eveniment foarte fain!
      Iii, îmi dai de lucru. :)) O să țin minte și cândva sper să vă prezint un machiaj cu el!
      Pupici

      Ștergere
  2. Să faci neapărat o postare cu rujul şi pigmentul ♥♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o să le mai vedeți pe blog, îmi plac ambele foarte mult! Mulțumesc pentru sugestie!

      Ștergere
  3. Deci,,,omg omg omg in ce fel arata!! Imi sclipesc ochii dupa ei!!!!! <3 <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce pigmenti minunati!!!
    Sa le folosesti cu placere pe toate!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups, nu știu cum de am rata comentariul tău. Sry!
      Chiar sunt minunați pigmenții, merită! Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
    2. Ups, nu știu cum de am rata comentariul tău. Sry!
      Chiar sunt minunați pigmenții, merită! Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere