Week in photos #38

S-a dus și prima săptămână din vară, în care ne-am bucurat de o vreme foarte frumoasă care mie-mi dă o stare bună și parcă ceva mai multă energie! A mai și plouat, dar am avut norocul să nu mă prindă niciodată pe drum, așa că nu m-a deranjat în mod deosebit. La mine a început vara cu multe cumpărături, cam prea multe chiar - sper ca în perioada următoare s-o las puțin mai moale, că nici nu mai știu cum să le mai aranjez ca să am loc pentru toate produsele pe care le am. În mare parte asta o să vă arăt în postarea de azi: cumpărături!


Mi-am început săptămâna cu un mic shopping prin DM, de unde am plecat cu Sally Hansen Instant Cuticle Remover care-mi place foarte mult, mi-a lăsat cuticulele mai frumoase ca niciodată la o primă probă și cu un spumant de baie care face apa roz, face destul de multă spumă și miroase bine din sticlă, dar din păcate în cadă își pierde aproape în totalitate mirosul. 


Ca de început de vară și totodată cu ocazia zilei copilului, am dat startul unui concurs la care încă vă puteți înscrie aici! M-am bucurat să văd că sunteți destul de multe fete care ați acceptat provocarea și că v-a plăcut!


De la Yves Rocher am primit o nouă comandă cu multe produse interesante despre care am scris deja aici!


Ieri am dat o fugă prin magazinul Hello Free Z One Discount, de unde iar am plecat foarte încărcați. În poză vedeți o mică parte din cumpărături, o altă parte v-am arătat-o pe pagina de facebook, iar pe lângă acestea mai sunt destule - va urma un articol zilele viitoare!


Tot ieri, mai pe seară, am ieșit la un concert mai diferit, cu un spectacol foarte interesant. Mi-a plăcut ideea!


Azi am mai făcut niște mici cumpărături, cel mai interesant fiind topul alb cu dantelă și franjuri (sau cu ațe, cum vreți să le spuneți)! Mi s-a părut foarte simpatic, deși nu sunt cea mai mare fană a franjurilor.

Cam atât pentru săptămâna asta! Pe săptămâna viitoare am ceva planuri de care sper să mă pot ține și sper ca vremea să fie cât mai prietenoasă, să nu-mi pună bețe-n roate!

Săptămâna voastră cum a fost? Ați scos rochiile și sandalele la înaintare? 
Vă doresc o nouă săptămână cât mai frumoasă și productivă!

18 comentarii

  1. Ce frumos este topul! ♥ Am doar o geanta cu franjuri si admirand bluzita ta, deja mi-am imaginat asa un outfit lejer boho-chic. Sa-l porti sanatoasa! Am ochit tratamentele cu keratina si abia astept sa ne spui mai multe despre ele, in postarile viitoare. M-ar tenta si pe mine unul. Saptamana mea a fost una destul de simpatica. Am schimbat si prefixul si acum constientizez cu adevarat ca am ajuns la o varsta, dar gandirea tot de copil o am. :)) Este grav!
    Pupicei si multumim la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place și îți mulțumesc! Chiar l-am „inaugurat” azi. :)) M-ar tenta și o geantă cu franjuri, țin minte că am avut una în trecut dar nu știu ce am făcut cu ea.
      Nu sunt chiar tratamente, unul e balsam de pur și cealaltă e o mască, ambele cu keratină. Sunt curioasă și eu dacă vor da ceva rezultate bune (pe mine mă atrage orice e cu keratină, am o fixație).
      Mă bucur mult că ai avut o săptămână frumoasă și eu zic că nu e grav că încă ai gândire de copil, de multe ori e mai bine așa! :D Și încă o dată... la mulți ani și tot ce îți dorești!
      Pupicei!

      Ștergere
  2. Ai început în forță sezonul estival cu atâtea cumpărături. Spumantul arată precum un jeleu în sticlă, păcat că nu este foarte parfumat atunci când e folosit. Îmi place acel top, sunt fan franjuri/ciucurei :D.
    Aștept postarea despre produsele de la HFZ One Discount. Nu am intrat încă la ei, deși am trecut pe lângă magazinelul din Pantelimon de câteva ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, chiar zici bine. :)) Și pe mine m-a atras tot felul în care arată în sticlă și am rămas cam dezamăgită când am constat că în cadă nu își pierde mirosul. :(
      Mă bucur că îți place topul! Țin minte că am văzut la tine multe piese drăguțe cu franjuri! :D
      Foarte curând o să revin cu un articol în care o să vă arăt ce mi-am luat și cum mi se par produsele! Eu zic că cel mai bine e să ai cât de cât o listă când intri acolo, că există atracția să pui în coș tot ce prinzi. :))

      Ștergere
  3. Ce de shopping! Eu am facut shopping mai mult pt masinuta de data asta, eu m.am lasat mai la urma, pana o pun la punct.la yves rocher n.am mai dat de mult o comanda..dar nu trece vara fara ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit la tine pe blog despre noile încălțări pentru mașină și am văzut că ți-ai mai luat totuși câte ceva pentru răsfăț! :D

      Ștergere
  4. Daniela Alexandra Verde8 iunie 2015 la 00:26

    Dragutel topul, dragutel foc! <3 Tratament cu keratina? :O Vreau si eu, sa ne spui ce si cum!!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Nu e tratament, e doar balsam de păr, iar în borcănel e mască de păr. :D

      Ștergere
  5. Cred ca spuma de baie de la Dm miroase extraordinar de bine :-D Daca tot o sa ajung pe acolo o sa incerc si eu acel Instant Cuticule Remover, sper sa fie si bun :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar din sticlă, în cadă nu miroase aproape deloc. Pentru mine e foarte bun, așa cum am zis și în articol. :)

      Ștergere
  6. Arata tare bine toate, eu sunt curioasa mai ales de produsele de par.
    Cu YR n-am avut niciodata o atractie deosebita, dar acum cand am vazut produsele tale... :D
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La raftul cu produse pentru păr am petrecut cel mai mult timp și abia am reușit să mă limitez doar la produsele din poză + șampoanele uscate. :)) O să revin zilele viitoare cu câteva impresii și la ce consider că merită băgat mai mult în seamă, poate o să fac și review după mai mult timp de folosire.
      Mie-mi plac foarte mult produsele YR, iar unele din ofertele lor mi se par geniale! :D
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  7. O postare cu multe bunatati.
    Abia astept sa vad postarea cu achizitiile de la Hello Free. ;))
    Imi place foarte mult topul tau! <3 Sa il porti cu placere!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va urma, mă gândeam eu că sună bine ideea. :))
      Mulțumesc, mulțumesc mult!
      Pupici

      Ștergere
  8. Si eu am facut destul de multe cumparaturi. Am dat o comanda destul de mare la Yves Rocher pentru ca imi doream foarte mult rucsacul si ceasul, am cumparat Tiramisu pentru ziua baietelului meu si carti de pe Emag, ne-am dat in lebada pe lac, am modelat avioane din plastilina. Sper ca saptamana asta sa o tinem tot asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să le folosești pe toate cu plăcere și la mulți ani băiețelului tău! Vă doresc să o țineți tot așa! :D

      Ștergere
  9. O multime de bunatati! trebuie sa ajung si eu la Hello free zone, prea multe lucruri ce merita cumparate acolo :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu ai fost deloc până acum, chiar trebuie neapărat să ajungi! Poate mergem cândva împreună. :D

      Ștergere