Accesoriul care dă clasă ținutei

Ceasurile de mână, cândva doar instrumente de măsurat timpul, s-au transformat în prețioase accesorii atât pentru femei cât și pentru bărbați, care nu-l mai folosesc de mult doar pentru a le indica ora exactă, devenind în timp o adevărată bijuterie care dă clasă și eleganță ținutelor! Totuși, bărbaților le este suficient, de cele mai multe ori, un singur ceas versatil pe care îl pot integra în orice ținută, pe când noi, femeile, avem nevoie de o întreagă colecție din care să avem de unde alege în funcție de ținută și poate chiar de starea noastră de spirit din acel moment. La fel ca și în cazul pantofilor, genților sau bijuteriilor, niciodată nu va fi suficient unul singur și întotdeauna va fi loc de mai multe!

Pe secundar.ro găsim o varietate largă de ceasuri de la branduri celebre precum Fossil, Orient, Versace, Seiko și multe altele, printre care și branduri cu prețuri accesibile oricărui buzunar. Varietatea de modele este foarte largă, iar calitatea superioară a ceasurilor este indiscutabilă. În același magazin online, pe lângă ceasuri de damă și de bărbați, mai găsim și bijuterii de argint cu swarovski, ochelari de soare și parfumuri.

Eu am colindat ore întregi în secțiunea ceasuri de damă și mi-am ales, cu greu pentru că am găsit prea multe ceasuri pe placul meu, doar câteva modele preferate. După ce am ales ceasurile, am început să mă gândesc în ce fel de ținute le-aș integra și odată alese în minte câteva variante de ținute, a apărut inevitabilul „îmi trebuie neapărat acest ceas!” pentru fiecare. Dar pentru că nu vreau să țin doar pentru mine superbele ceasuri alese, trebuie să vă arăt și vouă ce ceasuri m-au cucerit, dar și câte o idee de ținută pentru fiecare ceas, care-mi va servi ca dovadă a faptului că un ceas de mână poate da clasă chiar și celei mai banale ținute!


Ceasurile cu aer masculin m-au atras din totdeauna și le consider ideale pentru femeile îndrăznețe și puternice. Cel aici de față este marca Perigaum, are geamul din safir cristal, cureaua din ceramică și este rezistent la apă! Prețul său întreg nu este tocmai mic, însă se justifică prin calitate, iar în momentul de față are o reducere de 30% în magazinul Secundar. Datorită designului și a culorii, este ușor de integrat în ținutele casual de zi sau chiar în ținutele sport.
 

Am ales pentru ținuta creată în jurul acestui ceas o pereche de blugi skini, cu talie medie, o cămașă fără mâneci într-o nuanță aprinsă de corai, un sacou alb lung, o pereche de pantofi stiletto și o geantă de mână neagră. Este o ținută de zi, ceva simplu, dar ceasul îi oferă „acel ceva” care îi lipsește, îi dă clasă! Eu am ales o ținută mai feminină, dar la fel de bine poate fi alăturat și unei ținute masculine, cu pantaloni boyfriend sau alte elemente similare. Desigur, cu același succes putem purta acest ceas și alături de o fustă conică, o cămașă mai elegantă și o pereche de pantofi cu toc. Așadar, îl putem integra într-o mulțime de ținute!



Următorul ceas care m-a cucerit este mai finuț, feminin, elegant și foarte versatil. Este marca Fossil, o firmă celebră pentru ceasurile lor de calitate, are carcasa și cureaua din oțel inoxidabil, geamul din cristal mineral și este rezistent la apă. Nuanța de auriu roze este superbă, iar eu consider că un astfel de ceas din metal, cu model simplu și finuț, este un must have pentru fiecare din noi!


Deși acest ceas poate fi purtat cu succes și la o ținută de seară sau chiar la o ținută office, de birou, am ales să vă propun tot o ținută de zi: pantaloni scurți albi, cămașă de blugi, balerini negri cu ținte, geantă tip plic de zi și ochelari de soare tip aviator. Toate acestea, alături de superbul ceas de mână formează o ținută ideală pentru ieșirile în oraș. Este o ținută comodă dar în același timp feminină și ușor elegantă, datorită ceasului care o completează perfect! O altă idee de ținută la care s-ar potrivi perfect acest ceas este chiar cea propusă la ceasul anterior.



Următorul pe lista mea este un ceas simplu, cu o curea albă clasică și cadran alb cu auriu. Acest ceas este marca Orient, are cureaua din piele naturală, carcasa din oțel inoxidabil, geamul din cristal mineral și este rezistent la apă! Prețul este destul de ridicat, dar pe lângă faptul că se justifică prin calitate, ne scutește și de cheltuieli pentru multe alte modele de ceasuri, datorită faptul că este foarte versatil, putând fi integrat în aproape orice ținută de zi, de la ținute feminine până la ținute sport sau office. În plus, are în momentul de față o reducere de 23%.


Eu am ales să integrez ceasul într-o ținută lejeră și feminină de zi: o rochie scurtă din voal cu imprimeu floral, o pereche de sandale albe cu talpă joasă și o geantă tip poștaș micuță, albă. Ceasul se potrivește perfect unei astfel de ținute, pe care o putem purta la o plimbare în parc, o ieșire la terasă sau chiar la shopping! Mai putem alătura o pereche de cercei micuți și eventual un inel la fel de finuț și e mai mult decât suficient! Cu același succes puteți purta acest ceas alături de o fustă conică cu talie înaltă, un top crop și o pereche de pantofi cu toc sau chiar la ținută sport, pentru jogging-ul în parc.



Ultimul ceas, dar nu cel din urmă, este unul tip brățară, cu un design unic! Ceasul este Versace Versus Soft, are brățara din oțel inoxidabil, geamul din cristal mineral și este rezistent la apă! Culoarea cadranului celui ales de mine este roz, dar îl găsiți pe site și în variantă cu cadranul pe alb. Modelul unic și atent lucrat al brățării deosebește acest ceas de oricare altul și cu siguranță nu ați trece neobservate cu astfel de ceas-brățară, oriunde v-ați afla și indiferent cât de banală ar fi ținuta purtată.


Eu am creat o ținută elegantă de zi, deși acest ceas poate fi purtat cu același succes și la o rochie elegantă de seară. Am ales o rochiță gri scurtă, cu broderie pe umeri și mâneci, o pereche de sandale negre cu toc, un plic simplu roșu și o pereche de ochelari de soare oversize. Superbul ceas cu siguranță dă clasă ținutei, la fel cum ar da oricărei alteia, chiar și uneia formată dintr-o pereche de pantaloni negri, un tricou alb simplu și o pereche de sandale cu talpă joasă, spre exemplu.


Toate ceasurile prezentate sunt selectate de pe secundar.ro, la fel și ochelarii de soare de mai sus! Toate ceasurile din acest magazin online sunt originale și vin însoțite de garanție! Modelele prezentate de mine sunt doar câteva din multitudinea de ceasuri pe care le veți descoperi pe site, iar același lucru este valabil și pentru ceasurile de bărbați. În caz că vreți să faceți un astfel de cadou unui bărbat, cu siguranță veți găsi un model care să i se potrivească și totodată care să se încadreze în bugetul de care dispuneți.

Iar pentru că știu cât de mult vă plac bijuteriile și totodată știu că am cititoare care poartă exclusiv bijuterii de argint, am făcut o mică selecție și din această categorie:

Toate bijuteriile de mai sus și multe altele le găsiți aici la prețuri foarte bune, ținând cont de materialele din care sunt confecționate. 


Voi ce ceasuri purtați? Care este preferatul vostru din cele propuse de mine?
Bijuteriile de argint vă plac?


13 comentarii

  1. Am avut o perioada cand purtam doar bratari...mai nou mi s-a pus pata sa port ceasuri. :D Consider ca sunt un accesoriu important, acum depinde de cat de bine il asortam la tinuta. :D Am aruncat un ochi pe acel site, am observat ca preturile sunt ok, nu stiu calitatea cum o fi ca nu am purtat de la ei...
    De bijuterii ce sa mai spun, ma uit la ele ca un copil la jucarioare. :D Sunt dragalase, mai ales ca sunt din argint, au o diversitate si in diverse culori! <3
    Pupici multi! Foarte frumos articolul, bine structurat, ca de obicei, foarte bine pus la punct! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți garantez că sunt ceasuri de calitate, au mecanismele foarte bune și după cum am scris în articol, sunt făcute din materiale bune. Eu am văzut ceas Fossil vechi de mulți ani, timp în care a fost purtat aproape zilnic și era încă funcțional, ba chiar și arăta impecabil. Plus că au garanție, în caz de vreo problemă... se poate rezolva.
      Hihi, așa mă uitam și eu la ele, nu știam ce să selectez mai întâi, așa că le-am ales mai mult random. :))
      Îți mulțumesc mult, mă bucur că îți place!
      Pupicei :*

      Ștergere
  2. accesoriile fac diferenta,orice tinuta poate arata altfel. frumoasa selectie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu recunosc ca nu port ceasuri. Motivul principal a fost job-ul de la birou. Imi place sa am mainile libere cand tastez. Dar mi-a placut intotdeauna sa admir aceste accesorii. In special ceasurile tip bratara. ♥ Frumos articolul tau si mai ales colajele realizate. Ultimele 2 sunt preferatele mele. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt exact pe dos, îmi place să am ceas, brățări, inele... cât mai multe, în timp ce tastez. :)) Așa și eu, mereu le admir și la alte persoane, uneori e primul lucru pe care-l remarc la cineva, mai ales dacă e un ceas mai deosebit.
      Mă bucur tare mult că îți place articolul și ținutele, pentru care am petrecut câteva ore căutând ce-mi doream. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  4. eu cu ceasurile nu prea ma inteleg, dar imi place prima tinuta :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos articol, de la un timp au inceput sa-mi placa si mie ceasurile <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea! Sunt accesorii foarte frumoase, pe mine din totdeauna m-au atras, chiar dacă nu pot spune că vreo colecție impresionantă. :D

      Ștergere
  6. Frumos articolul publicat de tine! Ceasurile au fost si sunt un accesoriu de baza de la mana barbatilor si femeilor. Cum spuneai si tu mai sus intr-un comentariu, este importat ca acestea sa fie si de calitate. Dupa incaltaminte cred ca urmatorul meu viciu sunt cesurile. Din pacate,nu de putine ori am cheltuit sume maricele pe niste ceasuri a caror viata nu depasea 1 an de zile chair daca erau de la niste firme destul de mari. In ultima perioada am cumparat ceasuri de mana de la Gino Rossi. Pot spune ca am ramas surprins impresionata de finisaje si precizie plus materiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Așa este, e importantă calitatea, dar un preț ridicat nu poate garanta asta - lucru valabil cam pentru orice. Pe cele de la Gino Rossi nu le știu, dar o să arunc un ochi, să văd ce modele au. :D

      Ștergere