O vară fierbinte cu SevenSins

Vara aceasta și-a făcut simțită prezența timid, lăsându-se așteptată destul de mult, dar în cele din urmă ne putem bucura de soare, de căldură, de vacanțele la mare și de weekendu-urile petrecute la piscină! Dar pentru a ne putea bucura de asta avem nevoie și de costume de baie frumoase, viu colorate, care să ne dea o stare de bine și care să ne pună în valoare silueta, pentru a ne simți cât mai bine în pielea noastră!

Așadar, am pornit în căutarea de noi costume de baie pentru această vară, doar că așa cum vă spuneam chiar la începutul săptămânii trecute, deși am hoinărit prin o mulțimea de magazine online... am cam rămas puțin dezamăgită din cauză că nu am găsit niciun costum de baie pe placul meu. Asta după ce am căutat destul de mult și prin magazinele fizice, tot fără rezultate! Situația s-a schimbat însă acum câteva zile, în momentul în care am descoperit site-ul SevenSins. Atunci când am intrat la secțiunea costume de baie de pe site am început brusc să mă simt ca un copil într-o cameră plină de jucării - am zărit o mulțime de costume de baie colorate, cu modele diversificate, frumoase și de bun gust. Exact ce vroiam să văd!

Am început să analizez fiecare costum de baie de pe site și am apreciat foarte mult faptul că ni se pun la dispoziție imagini clare și toate informațiile necesare despre fiecare produs în parte. Veți găsi la fiecare costum de baie informații precum: tipul sutienului (cu sau fără push-up, push-up detașabil sau nu), materialul din care este realizat, țara de proveniență și multe altele, însă cel mai important e că sunt specificate dimensiunile în cm pentru fiecare mărime, lucru extrem de important la un magazin online care comercializează articole vestimentare, deoarece ne ajută să ne asigurăm că mărimea aleasă ni se potrivește! Costul transportului este de 18 lei, dar la comandă de minim 199 lei beneficiați de transport gratuit! Totuși, dacă preferați să probați costumul de baie înainte să-l achiziționați, am o veste bună: cei de la SevenSins au un showroom în București, unde puteți proba și de unde puteți ridica produsele! Adresa este Str. Orzari, Nr. 3, Bl. 47, Parter, Sector 3.

Pe site am găsit o mulțime de costume de baie care se încadrează în tendințele acestei veri, iar asta în timp ce oferă o diversitate largă de modele care să se potrivească fiecăreia în funcție de siluetă și de gusturi. Mai jos găsiți câteva propuneri de costume de baie:


Cu acest costum de baie a fost dragoste la prima vedere pentru mine, e exact ce căutam de multă vreme! Două dintre tendințele pentru plajă ale acestui an sunt costumele din două piese cu sutien fără bretele, iar un altul sunt imprimeurile cu buline. Așadar, cu acest costum de baie le bifăm pe amândouă! Sutienul are push-up detașabil și bretele clasice reglabile și detașabile, astfel fiecare îl poate purta după preferințe. Sutienul este perfect pentru busturile medii sau mari, iar bulinele creează efect de volum. Slipul este clasic, iar fâșia de material încrețit din talie ne ajută să ascundem eventualele imperfecțiuni. Acest model îl mai găsiți pe site și în variantă pe verde!


Costumele de baie retro sunt un alt trend al acestei veri, iar acest model se încadrează perfect, ne duce imediat cu gândul la verile anilor '80. Slipul este deosebit și diferit de ceea ce vedem la tot pasul pe plajă sau la piscină. Acesta se mulează frumos pe forma corpului și totodată camuflează burtica sau alte mici imperfecțiuni existente în acea zonă, iar imprimeul floral este foarte plăcut, vesel și în tendințe! Sutienul este mai simplu, pentru a permite părții inferioare să rămână în centrul atenției, dar și acesta are un finuț detaliu între cupe, o mică bandă cu același imprimeu ca slipul. Cupele sutienului sunt întărite cu burete! Acest costum de baie îl văd potrivit pentru orice tip de siluetă, dar îl recomand în special pentru mignone, deoarece creează un efect de alungire!


Costumele de baie întregi sunt ideale pentru femeile mai plinuțe, dar nu numai! Vestea bună e că vara aceasta sunt și în trend, așa că avem un motiv în plus să le acordăm atenție! Acest model de pe site este astfel gândit încât să pună în evidență un bust generos și totodată să ascundă imperfecțiunile din partea inferioară. Știm bine că negrul subțiază, în timp ce albul oferă volum, astfel că și culorile sunt perfect alese. Modelul este finuț, elegant și confortabil, ne oferă într-o singură piesă tot ce ne-am putea dori!


Acest costum de baie este simplu dar sexy, iar datorită albului predominant pune frumos în evidență pielea bronzată. Modelul sutienului este clasic, cu un șnur care se prinde după gât iar altul la spate și este ideal pentru busturile mici, oferind un plus de volum datorită push-up-ului care rotunjește și scoate în evidență bustul. Bineînțeles, se potrivește foarte bine și unui bust mediu sau mare. Consider că un astfel de costum de baie este un must have pentru fiecare din noi, deoarece nu se va demoda niciodată!


Un lucru foarte interesant pe SevenSins e că dacă achiziționați un costum de baie, vă faceți o poză cu el purtându-l și o încărcați pe site, primiți un voucher de 50 lei! Mi s-a părut o idee foarte originală și interesantă, eu n-am mai văzut la magazinele online de la noi din țară o astfel de opțiune.

Aceeași opțiune este valabilă și pentru restul articolelor de pe site, pentru cele mai îndrăznețe dintre voi care ar fi dispuse să pozeze și să se afișeze în... lenjerie sexy! La această categorie vă arăt un singur babydoll care mi-a plăcut foarte mult, restul vă las să le descoperiți singure.


Este atât de delicat și în același timp atât de sexy! Dantela întotdeauna va arata sexy la lenjeria intimă, cu siguranță v-ați surprinde partenerul cu un asemenea babydoll. Acest model îl găsiți pe site și în variantă pe negru sau roșu. Trebuie să aruncați un ochi pe site și la această categorie pentru că și aici găsim o diversitate foarte mare de articole, atât modele mai „cuminți” dar sexy, cât și modele mai îndrăznețe, pentru toate preferințele și pentru... o vară fierbinte! :)


Ce părere aveți despre costumele de baie propuse de mine? Ce tip de costum de baie preferați? Vă atrage ceva și dintre lenjeriile intime?


6 comentarii

  1. Vai! ♥ Costumul de baie retro este superb! Si setul babydoll arata minunat.
    Eu prefer costumele din 2 piese si obligatoriu sa aibe bretelute.
    Am unul negru cu buline mari, colorate si unul cu imprimeu Paisley. Le am de vreo 2 ani, dar a fost dragoste la prima vedere cand le-am comandat. :D
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac... și mie-mi place la nebunie costumul retro, iar acel baby doll e pe wishlist. :))
      Și eu le prefer tot pe cele din două piese, doar că prefer sutienul fără bretele, însă apreciez atunci când are și niște breteluțe detașabile, că sunt de folos uneori.
      Ah, îmi și închipui cum arată cel negru cu bulinuțe colorate. Foarte frumos, eu n-am niciunul cu buline dar vreau neapărat minim unul! :D
      Te pup, scumpa! :*

      Ștergere
  2. Doamneee ce-i aici.... <3 New toys in town.. :))) Sa stii ca am mai auzit de site-ul lor( bun nume si-au ales) dar nu m-am uitat sa vad ce produse au.. Daca intru sa ma uit sigur pacatuiesc.. :D
    Imi plac mult articolele prezentate de tine, am stat, le-am studiat pe fiecare in parte, nu e niciunul care sa nu-mi placa.. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeași reacție am avut-o eu când am intrat pe site. :)) Eu nu mai auzisem de el până săptămâna trecută... și chiar regret, are foarte multe lucruri faine!
      Haha, știu cum e. :D Mă bucur foarte mult că-ți plac propunerile mele!
      Pupici :*

      Ștergere