NOTD: Retro&Glam

Din nou, vă prezint în avans manichiura pereche la cea pe care o veți vedea la colaborarea de sâmbătă! Îmi place din ce în ce mai mult să port manichiuri „2 în 1”, dar care să aibă totuși anumite elemente în comun. Și nu-mi place doar pentru că scap mai repede de mâna dreaptă, ci și pentru că arată interesant, sunt mai speciale. N-am făcut un model complex, dar mi-a plăcut atât combinația cromatică, cât și combinația dintre buline și glitter, așa că am vrut neapărat să le vedeți și voi!


N-am multe poze să vă arăt și nici foarte clare nu sunt, dar cam așa se întâmplă când trebuie să-mi fac singură poze cu mâna stângă. Oja roz folosită este de fapt neon, dar camera mea nu e capabilă să scoată adevăratele nuanțe la culorile neon, din nefericire! Glitter-ul de la Golden Rose l-ați mai văzut și îl veți mai vedea pentru că a intrat în topul favoritelor, îmi place foarte mult! N-am prea reușit eu cu mâna tremurând să scot adevărata frumusețe a acestuia, dar o să-l vedeți mai bine sâmbătă. :D

Despre model nu sunt multe de povestit, doar m-am jucat cu ojele și cu instrumentele pentru punctare. Bulinele le-am făcut dezordonate și de dimensiuni diferite, întreg procesul n-a durat mai mult de 2 minute. Este deci o manichiură foarte ușor de realizat chiar și pentru cineva care n-are răbdare să stea prea mult să picteze la unghiuțe, iar efectul este frumos, zic eu!


Am folosit următoarele oje:


Farmec #50, Flormar #N008, GR Jolly Jewels #119, Rimmel London Naughty but nice, Rimmel London Midnight skinny dip, Gabrini Matte #01.


Ce părere aveți de manichiura mea „retro&glam”? Vă place? Ați purta-o?


20 de comentarii

  1. Ce frumos te-ai jucat cu ojele! ♥
    Intotdeauna am avut o slabiciune pentru buline si culori vesele. Manichiura ta este adorabila.
    Eu nu reusesc sa-mi fac poze cu mana stanga. :)) Imi tremura si ies niste poze... Telefonul meu e prea sensibil la miscari. :)) La monitorul meu, sa stii ca bulinutele de pe inelar se vad roz neon, la fel si degetul mic. :D
    Te pup. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea!
      Și eu la fel, cred că se observă din manichiurile mele că am o mare slăbiciune pentru bulinuțe, dar și pentru culorile vesele, pe care le port indiferent că e vară sau iarnă.
      M-am chinuit și eu o grămadă, cred că am făcut vreo 30 de poze, dacă nu chiar mai multe, din care am putut să aleg doar astea două. :)) Așa-mi tremură și mie mâna, dar nu m-am lăsat. :))
      Mmm, da... se vede și la mine că e neon, dar nu se vede chiar nuanța reală. :(
      Pupici! :*

      Ștergere
  2. Nu m-as fi gandit nicicand la un astfel de melanj niciodata (probabil, caci...never say never)! Dar iata cat de frumos poate sa arate efectul acestui joc cu ojele! Imi place si as purta-o! Pot sa spun: Adjudecat?! :D Tot am unghiile gata sa primeasca o manichiura!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, din joacă cu mai multe oje frumoase întotdeauna iese ceva frumos, eu așa cred! :D
      Mă bucur tare mult că îți place și dacă ți-am dat idei! Sigur că da!
      Pupicei, draga mea! :*

      Ștergere
  3. So pretty, zici ca sunt cu gel! <3 Sunt asa de lungi si scumpici.. Vazandu-le pe ale tale asa lugi(unghiute) am zis sa le las si pe ale mele sa creasca, au crescut, au crescut si pana mi s-a rupt una.. :( Off, le-am scurtat apoi.:D Acum le vad pe ale tale iar asa frumos date cu oja si lungi...mi-a mai venit o alta idee :))) Chiar le vreau luungi.. :D Pupici, o manichiura pe care daca as avea-o as purta-o foarte mandra! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos pentru complimente! Mă bucur că unghiuțele mele te-au determinat să-ți lași și tu unghiile lungi! Iar legat de ruperea unghiilor, urmează să scriu un articol cu câteva trucuri&sfaturi pentru unghii lungi, care sper să-ți fie de folos!
      Pupicei :*

      Ștergere
  4. E simpatica foc manichiura ta! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa manichiura !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador forma unghiilor tale. De lungime nu mai zic...
    Foarte faină combinaţie :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos! Mă bucur mult că-ți plac unghiuțele mele și combinația!
      Pupici :*

      Ștergere
  7. super cute mani! imi place ca ai ales culori vesele <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow Miha.
    Ce unghii frumoase ai!
    Imi place la nebunie :*
    TI-au crescut foarte mult de cand ne-am vazut.
    Eu am vrut sa le pilesc pe ale mele...n-am avut timp, si s-au rupt a doua zi! :(
    TE pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Andreea! Daaa, au crescut mult de atunci și erau și mai lungi de atât dacă nu le-aș mai fi scurtat eu. :D Dar gata, îmi ajunge lungimea actuală. :))
      Of, îmi pare rău că ți s-au rupt. :( Lasă că o să crească ele la loc!
      Pupici! :*

      Ștergere