Review: Loțiune de corp Jason SPF 45

După cum știți deja de pe pagina de facebook și din articolul cu ultimele mele noutăți, în urma cu aproximativ trei săptămâni am primit din partea celor de la EuBio loțiunea de corp Jason cu SPF 45. Înainte de a vă spune opinia mea despre loțiune, vreau să vă spun că pe site-ul EuBio veți găsi multe produse bio, atât de îngrijire cât și de alte tipuri (ca detergenți, produse pentru curățenie, etc). Merită să aruncați un ochi! Să revenim acum la subiectul acestui articol:


Loțiunea de corp are SPF 45 cu protecție UVA și UVB, o cantitate de 113 g, valabilitate 18 luni de la deschidere, un preț de 85 lei și o găsiți aici.

Poate pare prea puțin important, dar de la mine are din start un plus pentru termenul de valabilitate mare! Nu știu cum sunteți voi, dar eu rare ori reușesc să consum o loțiune de corp cu protecție solară până la sfârșitul verii, iar majoritatea produselor similare din comerț au valabilitate de 6-8 luni.

Produsul nu conține parabeni, parafine, coloranți naturali sau alte ingrediente similare. Deși personal nu sunt foarte strictă în privința ingredientelor produselor pentru corp, sunt totuși de părere că este bine să evităm chiar și în cazul acestora produsele pline de ingrediente dăunătoare, așa că și pentru acest lucru are încă o bilă albă de la mine. În plus, conține antioxidanți din extract de acai, principal ingredient în tratamentele anti-ageing.

Ambalajul este tip tub, orificiul având o dimensiune potrivită prin care se poate scoate cu ușurință produsul, fără risipă. Mirosul, spre marea mea surprindere, este delicios! Este o aroma destul de discretă, o combinație de vanilie și cocos foarte naturală! Îmi place la nebunie! Dacă produsele pentru ten le prefer fără parfum, în cazul produselor de corp prefer să fie frumos parfumate, mai ales că vara am zile în care nu suport parfumul.

Consistența este densă, se întinde destul de repede și intră puțin mai greu în piele, trebuie întinsă mai mult, dar odată intrată în piele nu lasă peliculă uleioasă, grasă sau lipicioasă și nici nu lasă pielea albă, ca alte produse similare. Un mare plus pentru acest lucru! Vă las cu câteva poze, ca să vă faceți o idee mai clară asupra consistenței:



Pe lângă protecția solară ridicată, acestă loțiune oferă și o hidratare intensă. După fiecare aplicare îmi simt pielea foarte fină și se menține așa de dimineața până seara! Rezistența la apă pe care o promite este de asemenea reală, nu rămân urme în apă și nici nu simt că iese din piele atunci când am contact cu apa. Atenție însă, scrie chiar pe ambalaj că rezistența la apă este de 80 minute. Recomandat este să reaplicați crema imediat după ce ați ieșit din piscină/mare! De asemenea, este rezistentă și la transpirație!

După cum v-am mai spus, eu o folosesc pe corp atât zilnic înainte să ies din casă, cât și la plajă! În plus, poate fi folosită și pe ten, dat fiind faptul că e foarte ok formulată! Nu recomand însă să o folosiți ca bază pentru machiaj, cel puțin nu pe un ten gras, pentru că scade din rezistența fondului de ten, luciul inestetic apare mai repede. Nu-i putem reproșa totuși asta, pentru că nu este o cremă destinată tenului, dar pentru plajă sau zilele în care nu ne machiem... este foarte bună chiar și în acest sens!

Spre final, vreau să vă reamintesc că protecția solară este foarte importantă indiferent de tipul de piele. Eu, spre exemplu, n-am pielea de pe corp deloc sensibilă, nu am probleme cu arsurile, dar totuși aleg să folosesc o protecție ridicată, pentru siguranță! Sănătatea are prioritate!


În concluzie, este un produs care îmi place foarte mult și pe care mă bucur mult că am avut șansa să-l încerc! Este primul produs Jason încercat de mine, iar acum îmi doresc să-ncerc cât mai multe produsele de la ei, deja am o listă lungă. Așadar, vă recomand din suflet această loțiune de corp, își merită banii!


Voi ce creme folosiți pentru protecția solară? Vă tentează aceasta? Ați încercat până acum vreun produs Jason?


10 comentarii

  1. suna bine, mai ales daca poate fi folosita si pe ten si pe corp :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este, și ținând cont că tu ai tenul uscat, s-ar putea să o poți folosi chiar și ca bază pentru machiaj. :D

      Ștergere
  2. E foarte importanta protectia solara, ai mare dreptate, razele ultraviolete sunt parca tot mai puternice si ne trebuie produse cu un spf cat mai ridicat... Eu nu prea am pielea sensibila, si cam fug de bronzat, insa folosesc diverse creme pentru a ma proteja, nu mereu,,ca uit, dar in mare parte a timpului cand ies si ma prind razele soarelui! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este! Nici eu nu am pielea sensibilă, după cum am mai spus, dar recunosc că-mi place să stau la plajă, însă nu fără protecție!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Vorba Alinei, sună chiar bine, iar faptul că e "bio" mă încântă şi mai tare!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-ai stârnit interesul, merită luată în calcul! Și pe mine m-a încântat din același motiv. :D
      Te pup! :*

      Ștergere
  4. Sa o folosesti cu placere in continuare, e foarte tentanta. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ce au scris pare excelenta. Poate o voi testa si eu la un moment dat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e excelentă, e una din cele mai bune creme cu protecție solară din cele încercate de mine până acum. :D

      Ștergere