Produse folosite în 24 ore (2)

Deoarece primul articol de acest tip a avut foarte multe vizualizări, am tras concluzia că vă place ideea și am decis să mai fac ocazional astfel de articole, în care să vă prezint ce produse am folosit într-o anumită zi. Primul articol îl puteți vedea aici, în caz că nu l-ați văzut deja. Azi vă prezint produsele folosite ieri, cu mențiunea că unele din acestea se repetă cu cele prezentate data trecută, pentru că așa s-a nemerit sau pentru că sunt produse utilizate zilnic, pe care nu (prea) le rotesc cu altele, cum se întâmplă în alte cazuri. Să vedem totuși mormanul cu toate produsele:


Îngrijire ten:


Gel de curățare Garnier Pure - preferatul meu, știți deja cât de mult îmi place, așa că n-are sens să mai insist! Mai repet doar că e singurul gel de curățare pe care-l folosesc de când îl am, atât dimineața cât și seara. Chiar dacă seara îmi curăță micelara suficient de bine tenul, eu prefer să fiu sigură că e perfect curățat, de aceea îl mai folosesc și pe acesta. Se întâmplă totuși să mai sar peste el în câte o seară.

Cremă SPF 50+ Bioderma - o folosesc zilnic de când a venit căldura, fiind singura cremă folosită pentru zi deoarece este suficient de hidratantă pentru tenul meu gras, așa că nu mai am nevoie de altă cremă de față hidratantă. Știu că v-ați exprimat interesul față de aceasta și am zis că o să-i dedic un articol de acum 5 secole, dar am tot amânat din cauza unor nedumeriri, însă acum sunt sigură de opinia mea vizavi de aceasta, așa că foarte curând veți afla părerea mea completă.

Demachiant bifazic Blanchette B - încă puțin și-l consum! Uraaa! Abia aștept să scap de el și să revin la Balea, deși acum spre final nu m-a mai usturat pielea de la acesta, dar nu m-aș întoarce la el niciodată.

Loțiune micelară Garnier - mai are sens să spun cât de minunată e? :)) Bănuiesc că nu! De când a venit vara am cam renunțat la laptele demachiant și o folosesc dese ori doar pe ea pentru îndepărtarea machiajului feței, așa cum s-a întâmplat și aseară! Este mai răcoritoare și se descurcă excelent de una singură!

Cremă contur ochi Cosmetic Plant Q10 - avem o relație de iubire și ură, aș putea spune; iubire pentru că își face treaba excelent în cazul meu și ură pentru că are o listă de ingrediente deloc bună. Cred că data viitoare o s-o încerc pe cea din gama Bioliv, care e foarte lăudată și din câte am văzut lista de ingrediente e destul de ok. Bineînțeles, asta dacă nu mă atrage între timp altceva mai interesant.

Cremă hidratantă de seară Apidermin Lejer - în continuare îmi place foarte mult și o folosesc aproape în fiecare seară. Cu o cantitate super mică de produs îmi hidratează excelent tenul, fără să lase peliculă, fără să simt că-mi încarcă tenul, fără niciun fel de probleme!

Cremă de față Gerocossen pentru ten normal sau uscat - am luat-o împreună cu o revistă, dar nu o folosesc pentru ten, ci pentru gât și decolteu, așa cum am făcut și aseară. Am ales s-o folosesc în acest sens nu doar pentru că nu este destinată tipului meu de ten, ci și pentru că are prea mult parfum și multe alte ingrediente nu tocmai ok. Refuz să-mi mai pun astfel de creme pe față! Mai am una din aceeași gamă potrivită tenului meu, dar o folosesc tot doar pentru gât și decolteu, din aceleași motive menționate anterior. Probabil o să încep să le mai folosesc și pentru mâini sau chiar pentru corp, deoarece e păcat totuși de ele.... hidratează foarte bine și intră imediat în piele.

Balsam de buze Nivea Vitamin Shake - este preferatul meu și automat cel mai utilizat balsam de buze din cele pe care le dețin în prezent.


Îngrijire corp:


Loțiune de corp Jason cu SPF 45 - un produs excelent, despre care abia aștept să vă spun mai multe într-un articol separat! Ieri l-am aplicat doar pe mâini, gât și decolteu înainte să ies din casă, pentru că restul de piele era acoperită (am purtat o rochiță maxi). În zilele în care port rochii sau fuste scurte o aplic și pe picioare, iar dacă mă grăbesc fac o excepție și sar peste ea pentru restul zonelor, dar o aplic neapărat pe gât și decolteu, măcar atât! Fiind foarte hidratantă, este singura cremă pe care o aplic pe corp ziua. Tot ea îmi este alături și la plajă!

Deodorant Avon OnDuty - în sfârșit, m-am decis să mai schimb deodorantul, că m-am plictisit de câte ori l-am tot recumpărat pe cel vechi. Îmi place și acesta, miroase foarte bine și își face treaba excelent în cazul meu.

Gel de duș Elmiplant cu unt de cacao & macadamia - v-am mai spus că de când le-am luat pe cele două de la Elmiplant numai pe ele le mai folosesc, tot rotindu-le. Ieri acesta cu unt de cacao s-a nimerit. Sunt bune-bune aceste geluri de duș, merită încercate!

Scrub Avon cu ciocolată - era zi de exfoliat pielea corpului, așa că dragul de el a fost prezent la datorie. Am zis de nenumărate ori că-mi place foarte mult, așa că nu mai insist și aici.

Lapte de corp Elmiplant cu bumbac & extract de orez - a stat abandonat într-un colț multă vreme, dar de vreo 2-3 săptămâni am început să-l folosesc din nou. Este un produs destul de bun, hidratează foarte bine cu o cantitate mică de produs și miroase frumos, dar lasă o ușoară peliculă care se absoarbe după mai mult timp, iar iarna chiar nu prea-mi venea să umblu prin casă în costumul Evei vreo 10 minute, până se absorbea el complet. Din cauza asta l-am dat la o parte o perioadă, apoi am uitat de el, dar l-am redescoperit iar acum, pe timp de vară, ne-nțelegem chiar bine.

Cremă de mâini cu unt de cacao Avon - este numai bună pentru vară: fluidă, hidratantă, frumos parfumată.


Machiaj - am purtat un machiaj natural, pentru că eram pe fugă și n-aveam timp de ceva mai complex, așa că nu sunt foarte multe produse:


Fond de ten Whipped Creme Max Factor - îl cam abandonasem și pe el, dar nu pentru că nu l-aș mai iubi, ci pentru că nu mai am prea mult din el și mi-e milă să-l consum. :)) Am decis totuși că n-are sens să-l țin aruncat într-un colț, sigur vor mai apărea promoții și probabil că o să profit de ele să-l recumpăr. Îmi mențin toate opiniile bune din review-ul de aici!

Concealer Wake me up - a fost preferatul meu mult timp, apoi a apărut altul care s-a ridicat cam la același nivel, dar parcă tot el îmi place puțin mai mult. Are șanse mari și acesta să-l recumpăr după ce îl voi consuma, deși am pe wishlist o mulțime de alte produse similare.

Pudră Illuskin The one - profit să o folosesc în zilele în care știu că am timp de retușat machiajul după câteva ore, iar ieri era una din acele zile. Deși nu-mi menține fața mată la fel de mult ca pudra mea preferată ( Creme Puff ), este bunicică și aceasta. Îmi place că nu se vede urât pe față după mai multe reaplicări, deși începe să se observe mai bine existența ei pe ten, dar în limita decenței.

Blush-on Flormar - deși de regulă vara folosesc mai mult bronzer, ieri n-aveam chef, așa că am aplicat doar puțin de tot din acest blush, cât să nu par palidă.

Fard de sprâncene Essence - e singurul fard de sprâncene pe care-l dețin în prezent, așa că el îmi e alături zi de zi. Vreau totuși să încerc ceva nou, acesta este oricum pe terminate și nici nu mă mai încântă la fel de mult ca la început. De când a rămas mai puțin produs e cam prăfos, la început parcă nu era așa, nu mă trezeam cu fard căzut pe față.

Rimel transparent Essence - cu el îmi aranjez firele rebele din sprâncene în fiecare zi și își face treaba destul de bine. E posibil chiar să-l recumpăr.

Rimel SuperShock Brights royal - dacă tot n-am avut timp nici de farduri, nici de contur cu creioane, nici de nimic... am profitat să folosesc acest rimel colorat. Am început să mă înțeleg mai bine cu el după mai multe utilizări, după ce s-a uscat puțin pasta, dar tot zic eu că era loc de mai bine. Părerea mea completă despre acesta o veți afla cât de curând.

Shimmer Gloss Elf peach - n-aveam chef de ruj, dar nici de o nuanță prea subtilă de gloss, așa că acesta a fost alegerea ideală pentru acel moment. Știu că v-ați exprimat interesul față de aceste gloss-uri de la elf, așa că o să aflați mai multe despre ele într-un articol viitor - mă bate gândul să scriu un review colectiv la toate gloss-urile pe care le dețin, că oricum nu sunt multe.

Spray pentru fixarea machiajului Avon - încep să cred că doar mi s-a părut că ar face ceva și că de fapt e doar apă de ploaie, dar încă îi mai dau șanse, îl mai studiez o perioadă și revin apoi cu părerea finală.


Cam atât am folosit ieri! Inițial era în plan să-mi fac atât manichiura cât și pedichiura, deci aș mai fi avut un mic morman de produse, dar am lăsat pe azi pentru că am ajuns târziu acasă și eram deja prea obosită.

Voi ce produse ați folosit ieri? Avem ceva produse în comun?

16 comentarii

  1. Avem scrubul cu cioco, crema de maini cu cacao de la Avon in comun :D vreau si eu sa-mi cumpar crema de la Bioderma cu SPF 50, sunt curioasa de parerea ta, asa ca astept review-ul sau cu mare entuziasm! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem câteva produse în comun! Sper să reușesc să fac review-ul zilele acestea, trebuie doar să găsesc un moment potrivit pentru poze (este o cremă nuanțatoare și vreau să vă arăt și cum arată pe piele).
      Pupicei :*

      Ștergere
  2. Foarte interesantă ideea articolului. Nu am mai văzut-o nicăieri. :)
    Folosești muuulte produse. Stau și mă întreb dacă și eu folosesc la fel de multe... Ups!! ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucu că îți place ideea! Nu este a mea, de la Alina lui Brumărel am preluat-o, menționasem în primul articol. :D
      Ehee, și nu era zi de epilat, de măști, de spălat părul, de machiaj mai complex, etc. :)) Deci sunt zile și cu mult mai multe. Păi ia să faci și tu un astfel de articol, mi-ar place să-l văd la cât mai multe fete! Sigur folosești cel puțin la fel de multe! :))

      Ștergere
  3. Foarte interesantă postare!
    Trebuie să precizez că, de când ţi-am găsit blogul(aproximativ 5 zile, din păcate) intru în fiecare zi şi citesc pe nerăsuflate ce scrii...îmi place felul tău de a scrie şi felul în care descrii produsele şi îţi exprimi opinia despre ele. Clar blogul tău m-a cucerit!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți plac articolele de la mine de pe blog, înseamnă foarte mult! Îți mulțumesc din suflet pentru aprecieri!
      Pupicei! :*

      Ștergere
  4. Oh, cate sunt.. :O Multe dintre produse le am si eu si le folosesc prin rotatie chiar. Despre rimelul Super Shock chiar voiam sa te intreb, bine ca ii vei acorda locul intr-un articol si-am sa citesc despre el caci am vrut sa-l cumpar la un moment dat.. Mi-a stat in mana cand mi-am cumparat zilele trecute niste produse Essence-kit-ul pentru sparncene-dar cum mai aveam pe acasa ba pe cel de la Elf, ba multe creioane am zis sa nu il mai cumpar. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem produse în comun! Este destul de bun rimelul, dar cel mai bine o să tragi concluziile și din felul în care arată pe gene. :D Am vrut și eu să-l iau pe cel de la Elf la ultima comandă... dar atât de entuziasmată am fost de oje, încât de ăla am uitat. :))
      Te pup! :*

      Ștergere
  5. Foarte bune produsele si ce multe sunt :D eu nu folosesc nimic din ele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destul de multe puse la grămadă, într-adevăr. :D O parte din ele sunt geniale și merită încercate (micelara, scrub-ul, gelul de duș, etc)!

      Ștergere
  6. o gramada!! Gelul de curatare de la garnier trebuie sa mi-l iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. mai, imi place postarea asta :)))))))).


    iar ma uit la scrubul ala cu cioco, poate tot mi-l iau pana la urma si uit de cele de-acasa :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ție-ți datorez existența ei! :))
      Dacă-ți place ciocolata la fel de mult ca și mie, va fi greu să te mai desparți de el! :D

      Ștergere