Alphabet nail art challenge - Letter J

Timpul zboară, iar noi am ajuns azi la tema cu litera J din cadrul aceste colaborări. La început credeam că nu o să găsesc nicio temă cu această literă, iar după ce mi-a venit prima ideea.... a început să curgă cu o multitudine de idei și nu mai știam ce să aleg. :)) Pe toate nu le puteam integra în aceeași manichiură, așa că am ales doar două pe care să le îmbin: jelly sandwich & jewelry. Vă las cu manichiura și vă povestesc apoi ce am făcut acolo și ce reprezintă fiecare element:



La inelar, degetul arătător și cel mare (care nu apare în poze) am făcut un jelly sandwich - am aplicat două straturi dintr-un nude rozaliu, apoi un strat dintr-o ojă sclipicioasă, iar la final încă un strat din oja folosită ca bază. Pentru că n-am vrut să le las chiar așa de simple, am ștampilat la inelar un model de colier (să fie în temă - bijuterie) la care n-a vrut deloc să iasă și medalionul așa că am improvizat făcând manual o inimioară (da, am învățat să fac inimioare manual, păcat că n-am apucat să vă arăt manichiura trecută, am pierdut-o pe drum - poveste lungă), iar la arătător am vrut să ștampilez niște fundiție (total pe lângă teme, asta mi s-a părut că s-ar potrivi!) dar n-am reușit să le fac întregi, așa că au ieșit bucăți de fundițe. :( Într-un fel îmi pare rău că n-am lăsat simple acele unghiuțe, pentru că se vedea tare frumos sandwich-ul meu, iar așa i s-a cam pierdut farmecul. Poate mai fac cu altă ocazie ceva similar!

La degetul mic și cel mijlociu am ales să fac un model inspirat de o bijuterie, iar cea aleasă a fost o brățară colorată, ca să mai înveselesc puțin manichiura. Brățara o vedeți în poza de mai sus, iar întreg modelul l-am făcut cu un punctator de dimensiune medie! Ca bază am folosit același nude ca și la celelalte unghiuțe. Nu seamănă chiar așa de mult, în special pentru că n-am ales nuanțele perfecte ca ale brățării, dar cred că vă dați voi seama care a fost ideea și sper să vă placă!




Am folosit următoarele oje:


Avon ballerina, Essence 3D glitter 02 circus confetti, Rimmel London Stand to attention, Flormarm N007, Flormar 430, Flormar 313, Gabrini M13, Gabrini M01, Gabrini M110.


Ce părere aveți de manichiura mea de azi? Vă place? Ați purta așa ceva?
Aștept cu drag părerile voastre sincere!


Nu uitați să treceți și pe la celelalte fete talentate înscrise la această temă:
  1. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  2. Andra Kat - www.andrakat.wordpress.com
  3. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
  4. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  5. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  6. Andra (Sophie) - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  7. Ana's Beauty Blog - http://ana-s-beautyblog.blogspot.ro/
  8. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/

29 de comentarii

  1. Vesela si adorabila !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce model vesele si plin de culoare!
    Ador intreg modelul si ideea in sine. ♥ Da, as purta manichiura! Slabiciune mare pentru culori si modele dragalase. ^_^ Pupici. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Mădă!
      Mă bucur tare mult că îți place! Și eu am o slăbiciune pentru culoare, multă culoare la un loc. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Cred că ți-e tare drag de unghiuțele tale acum. :)
    Te binedispun.
    Nu cred că ți-am zis..la litera I am vrut să mă bag și eu. Și bineînșeles că am ales ice cream. Am căutat modele de inspirație și m-am apucat. Doamne, cred că m-am chinuit vreo 2 ore pentru că nu ieșea cum voiam eu și tot mai aveam de lucrat. Așa că m-am enervat și le-am șters, ori nu mai am răbdare să fac modele complicate ori nu lucrez bine sub presiune. Era vineri seara și voiam să fie gata. Așa că am zis că nu mă mai bag, nu e de mine provocarea asta și sper că nu te-am încurcat. :( O să le admir pe ale voastre că tare frumoase le mai faceți. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi e drag de ele că sunt colorate, dar îmi stă pe creier că n-au ieșit bine fundițele. :( Ori nu sunt prea strălucite plăcuțele mele chinezești :)), ori nu e de mine ștampilatul.
      Nu mi-ai zis. Hihi, ai ales aceeași temă ca mine! :D Hm, nu știu de care ai încercat, modelul cu înghețată făcut de mine e foarte ușor de realizat, trebuie doar răbdare și tocmai am văzut la tine că ai destulă :p, dar probabil din grabă nu ți-a ieșit, că te presa timpul, mai pățesc și eu. Apropo, ne-am comentat una alteia aproape în același timp, iar eu tocmai ce-ți zisesem că săptămâna viitoare trebuie neapărat să participi și tu! :)) Deci am zis! :)) Nu m-ai încurcat cu nimic, ești acolo în grup (te-a acceptat Gia, nu?) așa că te poți înscrie oricând vrei, iar eu zic că te-ai descurca foarte bine, dar ideal e să faci manichiura din timp, ca să nu fii presată de timp. Mie-mi place mult pentru că mă provoacă să ies din starea de confort și să încerc lucruri noi, pe care altfel nu le-aș fi încercat. :D

      Ștergere
  4. imi place foarte mult ideea, e si foarte vesela..deci poti baga si joy :)) si lungimea unghiilor <3 perfecta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite că la asta nu m-am gândit. :)) Deci e 3 în 1. :D
      Mulțumesc mult, mă bucur că îți plac! :*

      Ștergere
  5. Manichiura prezentata azi ma duce cu gandul la dulce, la delicios, la...bombonele, laaa....la ceva bunut. :*
    Este o manichiura realizata frumos, in culori vesele, de vara, ma binedispune! Imi place tare mult! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc foarte mult și mă bucur tare că îți place!
      Pupici :*

      Ștergere
  6. foarte colorate , tare simpatice..si jucause!

    RăspundețiȘtergere
  7. tare draguta si colorata manichiura ta

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincer se vede foarte bine jelly sandwich-ul, mie imi place ce ti-a iesit ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. O nebunie de culori, aproape ma dor ochii dar imi plac foarte tare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, asta era intenția! :)) Mă bucur că îți plac!

      Ștergere
  10. Dupa parearea mea este o manichiura perfecta de vara, este foarte colorata si vesela si imi place foarte mult cum ti-a iesit jelly sandwichul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Mă bucur tare că ți-a plăcut sandwich-ul meu! :D
      Pupici :*

      Ștergere
  11. Ce vesele sunt unghiutele tale! <3
    Ma binedispun cand ma uit la ele.

    RăspundețiȘtergere