Summer lovin` TAG

Am primit acest Tag de la Diana, căreia îi mulțumesc că m-a nominalizat! Deși azi aveam în plan un review, cum n-am avut timp nici să respir, am zis să profit de ocazie și să onorez acest tag. N-am fost pregătită cu poze, așa că am făcut doar la ce s-a putut și în rest... pe unde nu erau imperios necesare nu le-am mai pus, iar în alte locuri am improvizat cu poze de pe internet. Sper să nu aruncați cu roșii din cauza asta! :D Să trecem la întrebări:

1. Un ruj de vară pe care îl iubești?
Nu prea sunt adepta rujurilor în culori aprinse, pe care le-aș putea numi „de vară”. După cum v-am mai spus, prefer rujurile în nuanțe mai discrete, dar totuși vara asta am un ruj într-o culoare puțin mai aprinsă pe care-l port destul de des - un ruj de la Avon în nuanța kiss me pink, despre care o să vă mai vorbesc pe viitor.


2. O ojă de vară pe care o iubești?
Aici chiar am fost pusă într-o mare dilemă. Eu nu-mi aleg ojele în funcție de anotimp și oricum nu port una singură foarte des pentru că îmi place să fac mereu fel și fel de combinații și modele, după cum bine știți. Totuși, analizând bine ojele pe care le-am purtat mai mult în această vară, atât la mâini cât și la picioare, am ajuns la concluzia că favorita e Golden Rose Jolly Jewels #119. Este plină de sclipici multicolor, numai bună pentru vară!

Mai multe poze cu această manichiură găsiți aici.

3. Un costum de baie pe care îl iubești vara aceasta? 
Costumul de baie pe care mi l-am achiziționat relativ recent este preferatul meu datorită culorii - un roz neon foarte frumos. Este un costum de baie simplu, dar culoare îl face special. Cred că e primul meu costum de baie într-o culoare neon, iar acum îmi doresc mai multe! Din păcate nu am reușit să-i surprind nuanța în poze (v-am mai spus că nu prea e în stare camera mea să surprindă nuanțele neon), așa că nuanța pe care o vedeți nu e nici pe departe cea reală, dar vi-l arăt doar ca idee:


4. Frappuccino-ul preferat de la Starbucks? 
Niciunul! :)) Mi-au plăcut cam toate pe care le-am încercat, dar nu într-atât încât să pot spune că-și merită într-adevăr prețul și că vreau să le consum cât mai des. În ultimele zile băutura mea favorită, în afară de apă, a fost 4 în 1 de la Doncafe! :)) În rest... atât acasă cât și când ies în oraș, prefer cafeaua simplă.


5. Autobronzantul preferat?
Nu am, deși am avut câteva tentative vara aceasta de a-mi achiziționa unul, până la urmă m-am răzgândit și am realizat că n-am nevoie. Am fost la plajă unde m-a prins puțin soarele, în ciuda loțiunii cu protecție solară ridicată pe care am folosit-o, și-mi e suficient!

6. Cântecul preferat în această vară?
N-am un cântec favorit, ascult muzică în funcție de starea mea de spirit și de multe ori ajung să ascult muzică destul de veche.

7. Accesoriul de vară preferat?
Maria (Special Koko) mi-a dat ideea: SPF! Da, acesta este accesoriul favorit și nelipsit! :D În rest, accesoriile mele favorite sunt brățările în fiecare vară! Îmi place să port ori o brățară mai mare și viu colorată, ori mai multe finuțe. În poză am pus câteva ca exemplu, dar nu sunt neapărat favoritele, le port cam pe toate pe care le dețin (destul de multe) prin rotație.


8. Parfumul/aroma preferată de vară?
Am tot reflectat și nu știu, chiar nu știu. Le-am tot variat pe majoritatea pe care le dețin, chiar n-am un parfum favorit, în schimb am pe listă Lolita pe care am avut ocazia să-l adulmec și mi-a plăcut foarte mult!


9. O carte de vară pe care o iubești?
Există cărți „de vară”? :)) Nu-mi aleg cărțile în funcție de anotimp. Acum, spre exemplu, am început să citesc „Ce-aș fi eu fără tine?” de Guillaume Musso.

10. Ce îți dorești cel mai mult să faci vara aceasta?
Să merg într-o vacanță pe litoral unde să mă bucur de relaxare, de soare, de mare și de plimbări lungi pe faleză. Atât! La începutul verii aș fi spus că îmi doresc cel mai mult să ajung într-o vacanță în Grecia, dar cum acest plan ni s-a dat peste cap, mă mulțumesc cu o vacanță pe litoralul românesc și lăsăm Grecia pe anul viitor. E timp de toate! :D


Cam atât, fetelor! Dau și eu tag-ul mai departe câtorva fete: Alina lui Brumărel, Lorena, Oana și Manase Andrea. Mă opresc aici cu nominalizările pentru că am văzut acest tag la atât de multe fete încât nu mai știu sigur cine l-a făcut și cine nu :)), dar vă invit, chiar vă rog, să îl preluați dacă vă place!

Voi ce ați răspunde la întrebări? Aștept cu interes opiniile voastre!


12 comentarii

  1. Draga mea, foarte simpatic tag-ul acesta, mi-a facut placere sa-ti citesc raspunsurile!
    Referitor la Grecia, ea asteapta cu rabdare de mii de ani si va mai astepta, iar tu gandesti intelept! :)

    M-a nominalizat Deena la tag si la cum ma simt de inghesuita de treburi si timp, nu stiu daca voi reusi - desi sunt constienta ca ar fi relaxanta postarea!

    Te pupacesc, draga Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut! Așa este, nu pleacă nicăieri! :D Sper doar ca la anul să nu mai existe impedimente!
      Am văzut că te-a nominalizat Deena, de aceea nu te-am nominalizat și eu că m-am gândit la tine! Chiar e relaxantă și chiar mi-aș dori să-ți citesc răspunsurile. Poate reușești să-l completezi!
      Te pupăcesc și eu, draga mea! :*

      Ștergere
  2. heheeeeeeeee merci de tag,chiar o sa-l fac imi place pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! Mă bucur că îți place și abia aștept să-ți citesc răspunsurile!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Hehe, la nr.6 ma identific, nici eu nu am o melodie preferata, depinde de starea mea si de atmosfera in care ma aflu. :D Costum de baie preferat...am unul verdeeeeeee neon. :D
    cat despre parfumelul tau sa stii ca imi place tare mult designul sau. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura! De fapt, cred că majoritatea ne alegem muzica în funcție de starea de spirit. Deci nu sunt singura înnebunită după neon vara asta? :))
      Este foarte frumos designul, într-adevăr, dar și aroma!
      Te pup! :*

      Ștergere
  4. Foarte interesant tag-ul! Îmi plac oja şi costumul de baie alese! ♥ Şi tu eşti o împătimită a rozului sau mi se pare?
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place, îl poți prelua dacă dorești! Deși așa ar putea părea :)), nu mai sunt chiar o împătimită a rozului (dar am fost în adolescență), însă e una din culorile preferate la oje și la rujuri. La haine, încălțăminte sau accesorii nu am prea multe unde să se regăsească această culoare, costumul de baie este o excepție pentru că mi-a plăcut prea mult nuanța. :D
      Te pup! :*

      Ștergere
  5. Iti multumesc din suflet pentru acest tag, imi place foarte mult. Incerc sa o fac dupa vacanta, promit ca nu voi uita de ea! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare plăcere, mă bucur tare mult că îți place! Nu e nicio grabă, abia aștept să-ți citesc răspunsurile! Vacanță plăcută îți doresc!
      Pupicei :*

      Ștergere
  6. Multumesc pentru nominalizare. Pana am vazut eu postarea, a venit si toamna peste noi :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar până am văzut eu comentariul a venit din nou vara! :)))

      Ștergere