Produse favorite: iunie și iulie 2014

Poate ați observat că n-am mai făcut articolul cu favorite pentru luna trecută, iar asta pentru că nu am avut prea multe descoperiri, iar de unele dintre ele nu eram oricum foarte sigură, așa că am preferat să aștept și să fac un „2 în 1”. Azi am decis să trag linia și să văd ce produse minunate am mai (re)descoperit în ultimele două luni, iar spre marea mea surprindere, am constat că sunt doar produse de îngrijire, absolut nimic de make-up! Am rămas uimită, dar adevărul e că nici n-am mai cumpărat prea multe machiaje în ultima vreme, iar puținele achiziționate, deși destul de bune, nu am considerat că-și merită locul „pe podium”. Revenind la mormanul de azi, cam așa arată:


Le-am împărțit pe bucăți ca să le vedeți mai bine. Începem cu produsele de prin baie:


Șampon Purificator Anian pentru păr normal spre gras - sunt de-a dreptul șocată de ce poate face șamponul ăsta pe părul meu! Pentru cine nu știe, eu am un păr foarte gras, care după vreo 24 ore deja începe să arate urât, iar din cauza asta îl spăl la două zile, deși a doua zi deja n-arată deloc ok, dar consider că e prea mult să-l spăl zilnic. Ei bine, șamponul acesta a făcut minunea: a doua zi părul meu este curat, fără pic de luciu!!! De probă, nu m-am mai spălat după 48 ore, l-am mai lăsat o zi, iar în a treia zi excesul de sebum își făcuse de cap, deci tot la 2 zile îmi spăl părul, dar totuși... a doua zi arată bine, foarte bine chiar! Sunt uimită și vi-l recomand cu drag dacă suferiți de aceeași problemă ca și mine. Nu pot băga mâna în foc că va funcționa la oricine, dar cred că merită încercat, poate aveți același noroc ca mine. În caz că vă interesează, aici îl găsiți.

Gel de duș Elmiplant cu lămâie verde și extract de gutuie - cremos, ușor hidratant, miros foarte plăcut... ce să mai vreau de la un gel de duș? Favoritul meu dintre cele două pe care le dețin este acesta pentru că are o aromă mai potrivită pentru vară, celălalt este puțin prea dulce.

Spumant Balea cu portocală - dacă atunci când vi l-am arătat prima oară printre cumpărături n-am putut spune prea multe despre el, acum pot spune că da, îmi place! Face muuuultă spumă cu o cantitate foarte mică de produs și rezistă suficient de mult în cadă, iar mirosul de portocală este foarte natural și învăluie în acest miros întreaga baie, atât de puternic e (nu la modul deranjant)! În plus, mi se pare o aromă perfectă pentru vară!


Alte descoperiri la capitolul îngrijire pentru ten, corp și păr:


Keratina lichidă Anian - îmi plac rezultatele pe care le are pe părul meu dacă îl usuc cu uscătorul după fiecare aplicare. Va urma un review detaliat cât de curând. În caz că vă tentează, o găsiți aici. Mai sunt de asemenea și niște pachete promoționale foarte tentante pe site, cu mai multe produse din gama cu keratină - pe mine m-ar tenta acum și masca de păr, cred că ar face o treabă și mai bună împreună.

Loțiune de corp Jason SPF 45 - am scris despre ea recent, așa că probabil nu vă miră prezența sa în acest articol, deoarece am spus din review că-mi place foarte mult!

Lapte demachiant Apidermin Lejer - îmi place pentru că are o consistență lejeră și pentru că este eficient în îndepărtarea machiajului de pe ten. În luna iunie a fost singurul lapte demachiant folosit pentru ten, însă luna aceasta l-am utilizat mai rar, deoarece am folosit mai mult micelara în același scop.

Cremă de picioare Foot works cu glicerină și silicon Avon - cremele de picioare de la Avon sunt preferatele mele de multă vreme, pentru că sunt ieftine și bune! Recunosc că în sezonul rece le-am folosit destul de rar, dar asta pentru că nu simt nevoia să folosesc creme pe picioare în fiecare zi. Vară altfel stă treaba, pentru că tind să mi se usuce călcâiele extrem de repede, dar aceste creme fac față cu brio.

Cremă hidratantă de seară Apidermin Lejer - v-am mai spus că-mi place și că o folosesc aproape numai pe ea în fiecare seară. Își merită locul în acest articol, pentru că este un produs foarte ieftin și bun!


Printre favorite se mai numără și câteva produse pentru unghiuțe:


Top coat Farmec gama Ultrarezistent - merita și el numit, deoarece își face foarte bine treaba, este unicul top coat pe care-l folosesc în prezent. Oferă un luciu frumos manichiurilor, se usucă repede și foarte important pentru mine: nu strică modelele dacă sunt uscate la suprafață! Spre exemplu cele de la Flormar îmi stricau modelele de pe unghii chiar și dacă le aplicam după 2-3 ore. Acum mă tentează să încerc și top coat-ul 3D de la Farmec, am auzit numai lucruri bune despre el.

Tratament Farmec cu vitamina B5 - l-am mai menționat în câteva articole, așa că știți deja că-mi place foarte mult! Motivul principal pentru care îl folosesc și pentru care-mi place atât de mult e că ajută la prevenirea exfolierii!

Peeling cuticular Farmec - nu mă așteptam, dar chiar îmi place mult! Nu face minuni, dar mă ajută să-mi mai domolesc cuticulele, atât cât să arate decent.


Acest au fost produsele mele favorite din ultimele două luni.
Voi ce produse ați mai descoperit în ultima vreme? Avem vreun produs favorit în comun?


22 de comentarii

  1. Produsele Apidermin sunt si produsele mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema de picioare de la Avon o folosesc si eu si o recumpar de mai bine de 3 luni :) Imi place foarte mult, lasa calcaiele catifelate si moi. :) Si gelul de la Elmiplant miroase bine si e perfect pentru vara! Am pe wishlist si spumantul de baie de la Balea, eu nu am DM in oras si mi-e foaaarte greu.. n-am incercat niciun produs Balea pana acum :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place crema de picioare de la Avon, eu doar pe ele le folosesc de când le-am descoperit, adică de câțiva ani. :D Aceasta cu silicon e favorita mea, deși mi s-au părut bune toate. Așa-i, e delicios gelul de duș!
      Urât rău că nu se extind în toate orașele. :( Nu ai pe cineva într-un oraș cu DM, ca să-ți cumpere ce-ți dorești? Te pot ajuta eu dacă dorești.

      Ștergere
  3. Daca nu aveam atatea sampoane de consumat in prezent imi faceam o comanda de un sampon Anian, sunt foarte foarte curioasa de cum s-ar prezenta si pe parul meu.. Momentan folosesc de la Vichy, este bun, mi se pare ca spala foarte bine, nu este pentru par gras, dar isi face treaba. Categoric pe viitor voi incerca pe acesta Anian. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merită pus pe wishlist, iar dacă te hotărăști să-l achiziționezi după ce mai consumi din „stocuri”, te aștept cu o opinie! Chiar sunt curioasă dacă ar funcționa și la tine. :D

      Ștergere
  4. De abia aștept review-ul la keratina lichidă de la Anian!!
    Și eu sunt tare mulțumit de top coat-ul de la Farmec. Și de tratamentul cu vit B5.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte curând va urma! :D Doar lipsa pozelor mă împiedică să scriu chiar acum review-ul. :))
      Ce mă bucur că și ție-ți plac! Eu sunt foarte încântată de toate produsele pentru unghii de la Farmec, acum vreau să-ncerc și base coat-ul lor.

      Ștergere
  5. hmm... eu am spuma de baie Balea cu cocos (am avut adica) si nu mi s-a parut cine stie ce. am zarit-o pe cea cu portocala azi, dar dupa experienta cu .cea de cocos mi-am tinut mainile acasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sunt diferite, nu știu ce să zic, că pe aceea nu am încercat-o, dar chiar m-ai făcut curioasă. :D

      Ștergere
  6. Ispita a fost prea mare pt ca mi-ai descris samponul perfect pt mine. Asa ca am comamdat 2+o keratina. Sper sa aiba acrlasi efect si la mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că ți-a fost de ajutor articolul și sper din suflet să ai aceleași rezultate ca și mine, atât cu șamponul cât și cu keratina. Te aștept cu drag cu o părere după ce le folosești!
      Pupici! :*

      Ștergere
    2. Sa vedem cum reactioneaza dupa supradoza(hiperdoza) de Head&Sholders

      Ștergere
    3. Și eu am folosit H&S într-o perioadă, dar nu chiar înainte de a trece la acesta. :D

      Ștergere
  7. si mie imi plac produsele apidermin, dar si cremele de picioare de la avon. isi fac treaba foarte bine si nici nu-s scumpe deloc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție își plac! Așa este, chiar sunt foarte ieftine! :D

      Ștergere
  8. Descoperirea mea preferata la momentul asta sunt ojele de vara Oriflame din colectia The One. Sunt niste nuante atat de frumoase si opace si se usuca super repede :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot zic că trebuie neapărat să plasez și eu o comandă pentru acele oje, acum m-ai făcut să mi le doresc și mai mult! :))

      Ștergere
  9. gelul Elmiplant e de multisor pe lista ;).

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesantă postare!
    Keratina lichidă Anian o regăsesc pe atâtea bloguri, încât chiar mă tentează. Loţiunea cu vitamina B5 de la Farmec e în curs de testare la mine, dar cu siguranţă o să fiu mulţumită de ea, la cât de lăudată e prin blogosferă! Şi eu cred că cremele de la Avon pentru picioare chiar îşi fac treaba. Momentan o folosesc pe cea cu glicerină, cu capac pentru masaj.
    Te pup :*
    http://justbeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merită încercată keratina lichidă! O să revin și eu cu mai multe detalii despre ea.
      Sper să-și facă și în cazul tău efectul tratamentul pentru unghii, pentru mine e cea mai bună descoperire în materie de tratamente pentru unghiuțe. Pe aceea nu cred că am încercat-o, dar o iau în calcul! :D
      Pupici :*

      Ștergere