Oferte DM - 31.07 - 12.08

Nu aveam în plan acest articol, dar acum pe seară am realizat că ar trebui să apară noile oferte de la DM, așa că am început să caut prin toate sursele pentru că eram foarte curioasă dacă vor avea ceva tentant (cele din a doua parte a lunii iulie nu mi s-au părut interesante, de aceea nici n-am scris despre ele). Și da, au câteva oferte foarte tentante (cel puțin pentru mine) și nu puteam să nu vi le împărtășesc și vouă! Am selectat ce mi-a făcut cu ochiul în mod deosebit:


Sunt curioasă de mult de acest BB Cream de la Nivea (n-am încercat niciun BB Cream până acum, doar CC) și deși n-am nicio nevoie de un alt produs de genul, prețul atât de mic m-a pus în dilema „să-l iau? să nu-l iau?”. Dacă l-ați încercat și știți cum e, nu ezitați să-mi spuneți! Sunt curioasă cum s-ar comporta pe un ten gras!


Cum să mă conving eu că nu mai am nevoie de un alt gel de duș când văd un asemenea preț? :)) Tentații, tentații! Știu că sunt foarte lăudate gelurile de duș de la Bourjois, iar eu n-am încercat niciunul, din câte-mi amintesc, deci cred că am o scuză bună să profit de ofertă! :))


Deși are o protecție solară mică, mă tentează să-l iau pentru a-l folosi pe picioare, de la genunchi în jos. În zona asta mă prinde soarele greu, iar cu SPF-ul mare pe care-l aplic eu pe tot corpul... n-am nicio șansă să mă bronzez în acea zonă, pe când pe restul corpului da! Așa ajung să am o culoare neuniformă pe picioare și se vede ciudat. Deci da, mă cam tentează, mai ales cu reducerea asta așa de bună!


Nu că aș avea nevoie de noi produse cu protecție solară, dar spray nu am și ar fi bun pentru momentele când sunt pe fugă, că e mai rapid de aplicat decât loțiunea de corp, dar mă mai gândesc! Încerc să mă conving că n-am nevoie! :))


Sunt tot mai tentantă să încerc noi produse de îngrijire pentru păr, iar acest tratament cu cristale lichide sună tare bine, iar prețul e atât de atractiv! N-am mai încercat un astfel de tratament până acum, sunt foarte curioasă cum e.


Tot un tratament pentru păr, de data aceasta o keratină lichidă. Mă intrigă prețul său atât de mic și sunt foarte curioasă dacă s-ar descurca pe părul meu la fel de bine ca cea de la Anian. Nu știu totuși dacă are sens să o iau doar de curiozitate, mai ales că mai am o grămadă din cea de la Anian (sigur îmi mai ajunge încă vreo jumătate de an), dar mai reflectez asupra problemei și vouă vă dau de știre cu privință la ea, poate vă tentează! :D

Cam atât m-a atras pe mine, dar puteți vedea aici toate produsele care vor fi la ofertă în perioada 31.07 - 12.08


Vouă ce vă face cu ochiul? Ați încercat vreunul din produsele numite? Dacă da, aștept cu interes păreri despre ele!

14 comentarii

  1. :D Am pliantul de la ei, ieri am trecut pe la ei in vizita, nu sunt departe de mine si mereu iau cate ceva, de ex acum mi-am luat plasturi antiacnee, batoane catel si niste dischete demachiante. :D Putin dar bun, ca trec destul de des pe la ei si nu as vrea sa le golesc magazinul. :D Am zarit B cream-ul de la Nivea insa l-am ocolit din 2 motive: am deja vreo 3 in casa de la Elmiplant si Garnier si 2 am citit niste review-uri nu tocmai pozitive si momentan il ocolesc.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce norocoasă ești că ai așa aproape DM-ul!
      Ai stoc frumușel, eu îl am doar pe cel de la Elmiplant. Bine că mi-ai zis! :( Păcat! O să caut și eu câteva review-uri, sunt curioasă ce nu-i bun la el.
      Te pup! :*

      Ștergere
  2. Eu am cumparat BB Cream-ul prin aprilie si am fost tare dezamagita. Ma asteptam la mai multe. Ce mi-as dori sa cumpar ar fi gelul de dus de la Bourjois si tratamentul pentru par.

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ți-a plăcut! :( Deci clar, îl scot de pe listă, oricum n-aveam nevoie de un nou produs de genul, eram doar curioasă.
      Gelul de duș rămâne în capul listei mele! :)) Sper doar să-l mai găsesc.
      Te pup! :*

      Ștergere
  3. Keratina mă tentează şi pe mine, iar la tratamentul de păr cu cristale mă uitam curioasă de fiecare dată când treceam pe lângă el :)) Dar nu ştiu dacă l-aş achiziționa.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar nu am văzut acel tratament cu cristale în magazin. Nu că m-aș fi uitat după el, pur și simplu nu l-am zărit. :)) Nu sunt nici eu sigură dacă l-aș lua, am deja prea multe produse pentru păr, dar mă mai gândesc.
      Te pup! :*

      Ștergere
  4. Multumesc petru atentionare. :D
    Daorita tie am vazut oferta pentru Clear la 400 ml asa a maine...am atacat DM-ul. :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, mă bucur mult că ai descoperit o ofertă tentantă datorită acestei postări. :D
      Chiar m-am uitat și la Clear, e oferta foarte bună, doar că acum folosesc altceva. Am folosit mult timp șampoanele de la ei și ne-am înțeles destul de bine.
      Atacare plăcută îți doresc! :))
      Pupici! :*

      Ștergere
  5. Gelul de dus Bourjois la doar 7,50, wow multumesc de pont. Trebuie sa imi fac tim sa vizitez DM!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeași reacție am avut-o și eu! :)) Cu mare drag, mă bucur că ți-a fost de folos!
      Pupici!

      Ștergere
  6. Keratina aceea lichidă îmi tot face cu ochiul, nu știu ce vrea de la mine... :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să o cumperi? :)) Chiar sunt curioasă cum e, mi s-a deschis apetitul pentru acest tip de produs. :D

      Ștergere
  7. azi merg si eu la un DM sa-mi iau un demachiat de la Balea...chiar daca, pate, nu-i la reducere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt oricum foarte ieftine demachiantele de la Balea și foarte bune! Cel puțin ce am încercat eu până acum. :D

      Ștergere