Noutăți în teste (1)

În ultimele două săptămâni am mai adunat câteva noutăți și am decis să vi le prezint astăzi, deși nu sunt foarte multe, dar sunt nerăbdătoare să vă spun câteva cuvinte despre unele din ele. Nu mă mai lungesc cu introducerea, vă las cu poza de grup și câteva cuvinte despre fiecare:


Spumant de baie Balea cu portocale - nu am mai încercat spumantele de la ei până acum, dar am auzit numai lucruri bune despre ele. L-am ales pe acesta cu portocale pentru că are un miros foarte plăcut, fresh, perfect pentru vară! Aroma îmi place la nebunie, în rest nu pot să vă spun cum mi se pare pentru că încă nu l-am folosit, dar o să vă anunț dacă-mi place sau nu.

Loțiune de corp cu SPF 45 Jason - această loțiune am primit-o spre testare din partea celor de la EuBio și îi voi dedica un review complet cât de curând. E primul produs Jason pe care-l încerc, deși eram de mult curioasă de produsele lor, că multă lume le laudă. Ei bine, se vor mai adăuga laude și din partea mea, pentru că mi-a plăcut foarte mult! Doar rezistența la apă n-am apucat să o testez, din cauza aceasta mai amân puțin review-ul, ca să vă pot spune ceva și legat de acest aspect.

Lapte de corp sub duș Nivea - vara trecută, când a apărut acest produs, am primit câteva mostre cu el și drept vă spun că nu m-a impresionat deloc. Citind totuși destul de multe păreri pozitive cu privire la el, m-am gândit să-i mai dau o șansă, profitând de oferta din DM: acest lapte de corp + gelul de duș la 15 lei. Încă nu mă pronunț cu nimic, vă spun doar că-mi place mult cum miroase acesta cu unt de cacao , comparativ cu cel clasic încercat vara trecută, care avea mirosul obișnuit al produselor Nivea. O să revin cu o părere completă și despre acesta, după ce îl testez o perioadă mai lungă!

Gel de duș Nivea Creme Soft - luat la pachet cu produsul anterior. Dacă la laptele de corp nu vreau să mă pronunț pentru că vreau să-l mai testez, să fiu sigură de ceea ce spun, la acesta nu mă pot pronunța cu nimic pentru că nu l-am folosit încă. :)) Sunt fată cumpătată, ajung gelurile de duș pe care le am deja începute! Oricum, bănuiesc că e la fel ca toate gelurile de duș Nivea.

Spray pentru fixarea machiajului Avon - mă tot uitam uimită la el de când l-am văzut prima oară în catalog, dar nu l-am luat de cum l-am văzut gândindu-mă că n-are cum să fie bun de ceva. Este primul astfel de produs pe care-l încerc, dar n-am avut niciun fel de așteptare de la el, ba chiar îmi era teamă că mai rău o să-mi strice machiajul. Spre surprinderea mea, nu-mi strică deloc machiajul, ba chiar parcă și ajută puțin la rezistență... dar nu sunt sigură! L-am folosit de câteva ori dar trebuie să-l folosesc mai mult ca să-mi dau seama sigur dacă ajută sau nu cu ceva. Promit să revin cu păreri, dar oricum... prea mari minuni nu face, cel puțin nu pe un ten gras!

Dizolvant lac de unghii Ebeline - știu, ziceam că mă reîntorc la Cien, că nu-mi mai trebuie să încerc altceva, dar ce vină am eu că nu am niciun Lidl în drum? :( Cu prima ocazie când ajung în unul o să-mi fac stoc, momentan de ăsta m-am lipit. Nu-i rău nici acesta, e și ieftin, dar prefer sistemul de dozare cu pompiță.

Rimel SuperShock Brights royal - așa dor îmi era de un rimel colorat și n-am putut să mă abțin să nu-l încerc pe acesta, prea bine arăta în catalog. Nuanța de albastru din tub arată bestial, păcat că nu arată la fel și pe gene. :( Nu m-a dezamăgit total, dar era loc de mai bine. O să revin cu un review complet și cu swach-uri cât de curând.

Balsam de buze cu SPF 30 Avon - aveam nevoie de un balsam de buze solid cu SPF, aveam doar lichid, dar nu-i prea fantastic acesta, e prea dur.

Tratament cu vitamina B5 Farmec - nu e o noutate pentru mine, dar e pentru prima dată când apare pe blog. L-am pus și pe el ca să vă dau de știre că am reintrat în posesia lui și că îmi mențin opiniile foarte bune despre acesta.

Oja Avon Gel finish Fabulous - ați văzut-o sâmbăta trecută, acum vă mai spun doar că iubesc această nouă gamă de la Avon și mai am pe listă cel puțin încă vreo 2 nuanțe, pe lângă cele 4 care le am deja. Sunt cremoase, puternic pigmentate, se usucă destul de rapid, au un luciu foarte frumos, iar pe unghiile mele rezistă foarte bine. Unde mai pui că au și o mulțime de nuanțe superbe!

Oja Rimmel London Breackfast in bed - e din noua ediție, dar pare a fi la fel ca și celelalte oje 60 seconds, deci bună! Nuanța îmi place, iar denumirea mi s-a părut amuzantă.


Cam atât, fetelor! Vă tentează ceva din cele de mai sus? Ați încercat vreunul din produse? 


16 comentarii

  1. Cunosc dizolvantul Ebelin - imi place mult! Si lotiunea dupa dus, de la Nivea - care m-a convins atat de tare incat o folosesc din an in Pasti, n-am fost cu ea atat de concilianta si rabdatoare ca tine! :)
    Sa le folosesti cu bucurie, Miha Ella!

    Te pupacesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place dizolvantul! Îmi pare rău că nu te numeri printre fetele încântate de această loțiune. :(
      Mulțumesc mult, Ilduca!
      Pupicei :*

      Ștergere
  2. Sunt super curioasa de spray-ul pt fixarea machiajului. Abia astept sa ne spui mai multe despre el. ♥
    Tratamentul cu vitamina B5 Farmec chiar astazi l-am folosit. :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu sunt curioasă de verdictul final, că momentan sunt indecisă rău. :))
      Hehe, și eu urmează să-l folosesc și azi. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  3. eu tocmai am terminat spumantul tropical (cocos si ananas) de la balea. la inceput am fost incantata, apoi... parca mi-a scazut din entuziasm. sa vedem parerea ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La acela m-am uitat și eu prima oară, dar mi s-a părut prea dulce pentru perioada asta, poate mai la toamnă îl încerc și eu. Eu nu-s prea pretențioasă la spumantele de baie, dacă face multă spumă frumos parfumată și rezistă măcar vreo 20 minute... e perfectă. :D

      Ștergere
  4. Mie oja de la Rimmel, Breakfast in bed nu mi-a plăcut deloc. Bine, mi-a plăcut nuanța, dar periuța era sub orice critică, cu fire mai lungi și mai scurte și nu reușeam sa mă dau bine pe lângă cuticule. IAr formula e cea pe care eu o urăsc: nici nu apuc să aplic oja pe toată unghia că și începe să se usuce, rezultând într-o aplicare neuniformă :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ți-a plăcut. :( Eu cred că ai nimerit una cu pensula defectă, că a mea e foarte ok, la fel ca la toate ojele din această gamă. Pe mine nu mă deranjează dacă se usucă așa de repede, din contră, iubesc astfel de oje. :)) Am oricum unghiuțele înguste, așa că din 2 mișcări am terminat de aplicat oja cu pensula acestor oje.

      Ștergere
  5. Gelul de dus de la Nivea il am si eu, insa de la Ebelin am acetona, care este buna, zic eu, dar pe mine ma cam pisca putin, asa mi se pare cand imi curat oja.. Daca o tin, sa zic cam 1 min asa cu folia de aluminiu ma pisca si imi da o senzatie de..fierbinte... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bună, e bună... doar că eu prefer recipientul cu pompiță cum e cel de la dizolvantul Cien, din cauza asta nu prea mă impresionează altele. :)) Ah, eu nu am mai folosit metoda cu folia de mult timp, prefer să le curăț normal, așa că nu știu în situația asta cum se prezintă, la curățatul normal e foarte ok.

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu drag !
    Frumoasa oja Rimmel :)
    Ma tenteaza spumantul si dizolvantul . Eu tot adaug pe lista pentru urmatoarea vizita in DM :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Hehe, și eu am avut listă clară cu ce vreau să-mi iau, dar unele nu le-am găsit și am pus în schimb în coș altele de care n-aveam neapărat nevoie, cum ar fi oja. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  7. am vazut si eu spumantul, dar am zis ca vara mi-e prea lene sa ma bag in cada :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) La mine nu contează că e vară sau iarnă, îmi place să stau tolănită în cadă, printre mulți clăbuci parfumați. :D

      Ștergere
  8. Super produse! Ieri am fost in DM, dar de spumant de baie am uitat. :( Si eu ador baile lungi si fierbinti indiferent de anotimp. Ma incarca cu energie <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai o scuză bună să te mai duci o dată! :)) La fel sunt și eu, mă relaxează și în același timp mă încarcă cu energie!

      Ștergere