Tărâmul super-sandalelor...

Vă invit să pășim împreună în fascinantul tărâm al super-sandalelor! Știu că veți fi încântate de idee și mă veți însoți până la capăt, iar eu vă garantez că nu veți regreta! Vom descoperi împreună sandale feminine și elegante, în culori vibrante sau pastelate, cu modele frumoase și unicate, care așteaptă cuminți să fie cumpărate! Din toate sutele de modele existente pe superpantofi.ro, pentru că așa se numește locul unde găsim toate super-sandalele, cu siguranță cel puțin câte o pereche din fiecare categorie îți va suci mințile și nu vei putea rezista tentației de a o lua la tine acasă!

Începem cu cele mai feminine și elegante dintre toate, cele care ne pun cel mai frumos în valoare picioarele și silueta, prin abilitatea lor de a crea iluzia de alungire. Sigur v-ați dat seama că vorbesc despre sandalele cu toc!



Cu siguranță fiecare veți găsi ceea ce căutați în această categorie, indiferent că aveți nevoie de super-sandalele ideale pentru o întâlnire, pentru birou, un eveniment sau unele adaptabile în orice situație. Eu mi-am ales deja preferatele! În topul preferatelor se clasează superbele sandale de culoare roz pudrat, atât de finuțe, elegante și de deosebite. Întotdeauna am fost de părere că acest gen de model pune cel mai frumos în valoare piciorul, iar combinația dintre țintele aurii, nuanța și modelul finuț mi se pare genială. V-ați dat seama, m-am îndrăgostit complet de ele! Trecem acum la sandalele în nuanțe pastelate, perfecte pentru vară și ușor adaptabile atât în țintele de zi, cele de birou și chiar la o ținută de seară! Au un model simplu, dar de efect datorită combinației cromatice! Al treilea model m-a atras datorită jocului de nuanțe albastre, dar și al modelului delicat. Ultima pereche preferată este practică și comodă datorită tocului gros, dar și datorită modelului ușor de integrat într-o ținută casual.

Pentru a vă face o idee mai clară de cum ar putea arăta sandalele integrate într-o ținută, vă propun câte o idee pentru fiecare pereche:


Pentru prima pereche am ales o rochiță la fel de elegantă și de delicată ca ele, potrivită pentru un eveniment sau o seară romantică la un restaurant elegant. Putem alătura ținutei o geantă corai, spre exemplu, pentru a adăuga un strop de culoare în ținută. Pentru sandalele în nuanțe pastelate vă propun o ținută office, mai precis o rochiță albă cu puțin negru, aparent banală dar care arată frumos îmbrăcată și care ar permite frumoaselor sandale să rămână în centrul atenției. Următoarea pereche am ales s-o combin într-o ținută de zi, mai precis cu o pereche de blugi albaștri și un top negru lung din voal. În jurul ultimelor sandale am creat tot o ținută de zi, una mai îndrăzneață dar perfectă pentru zilele călduroase. Am ales o pereche de blugi scurți, cu talie înaltă și un top fără mâneci. Ținutele create de mine sunt doar câteva idei, toate cele patru sandale putând fi combinate într-o mulțime de alte moduri.


Mergem acum către următoarea categorie de sandale, cele cu talpă ortopedică, mult mai confortabile pentru zilele în care avem mult de mers pe jos!

Se observă cât de mult îmi plac cele cu acea talpă de plută, da? Stați fără grijă, în tărâmul super-sandalelor se găsesc modele mult mai diversificate, dar cum inimii nu-i poți porunci... a mea asta a ales! Chiar dacă primele trei alese se aseamănă datorită tălpii și a faptului că sunt comode, se deosebesc prin modele și culori diferite, fiecare pereche având propriul său farmec. Ultimele, dar nu cele din urmă, m-au atras datorită animal print-ului, deși nu sunt vreo fană a acestui imprimeu, dar mi se par de bun gust și versatile. Toate aceste frumoase sandale pot fi integrate cu ușurință la aproape orice ținută de zi... de la blugi lungi sau scurți până la rochițe sau fustițe vaporoase.

Vă arăt și aici câte o propunere pentru fiecare:


Primelor sandale le-am alăturat o fustă maxi neagră, cu o curea maro în talie și un crop top alb. Sandalele sunt pata de culoare a ținutei, iar genul acesta de sandale le consider perfecte de purtat cu fuste sau rochii lungi până în pământ, arată foarte frumos în această combinație! Pentru sandalele bej cu fundiță am ales o rochiță scurtă, vaporoasă, cu un frumos imprimeu floral. Sandalele completează foarte bine rochița, iar o astfel de ținută este numai bună pentru zilele călduroase de vară. La următoarele sandale am folosit din nou fustița maxi, de data aceasta într-o culoare mai aprinsă, iar pentru partea superioară am ales o cămașă neagră fără mâneci, din voal. Pentru sandalele cu animal print am ales o rochiță maxi, una simplă, pentru a ieși cât mai mult în evidență sandalele.


Oricât de comode ar fi sandalele cu talpă ortopedică, pentru zilele în care avem de alergat la propriu dintr-o parte în alta sau pentru momentele în care ne dorim relaxare totală, tot cele cu tală joasă sunt cele mai practice.


În magazinul online SuperPantofi veți găsi modele foarte diversificate și pe orice culori sau combinații de culoar v-ați putea dori. Eu am ales mai întâi o pereche de sandale într-o nuanță de galben foarte plăcută, care m-a atras tocmai datorită culorii. Apoi mi-au furat privirile sandalele cu două curelușe pe gleznă, în două culori diferite, care se găsesc pe site într-o mulțime de combinații, dar mie aceasta cu bej și albastru mi-a plăcut cel mai mult. Imediat următoarele care m-au cucerit au fost sandalele cu două barete late realizate din împletituri, tot cele în combinația albastru și bej fiind preferatele mele, dar și acestea se găsesc în mai multe combinații de culori, pentru toate gusturile. Acele împletituri finuțe le face să fie speciale și vă recomand să aruncați un ochi aici pentru a le vedea mai bine cu zoom. Ultima pereche aleasă are o foarte mică talpă ortopedică, dar atât de micuță încât am considerat că se potrivesc mai bine la această categorie, fiind la fel de comode ca și cele cu talpa joasă. Sunt delicate, arată frumos în picior, punând în evidență glezna cu ajutorul acelei finuțe curelușe.

Mi-a fost greu să mă limitez doar la câte o ținută, deoarece în jurul acestor sandale putem crea nenumărate ținute, dar în cele din urmă am reușit să mă limitez la acestea:


Pentru sandalele galbene am ales o rochiță albă vaporoasă, simplă, cu broderie în partea superioară. O consider o ținută perfectă pentru plajă, iar sandalele sunt cele care vor atrage toate privirile, în timp ce rochița albă evidențiază frumos bronzul pielii. Pentru a doua pereche de sandale am ales tot o rochiță albă, dar una mai elegantă, cu pliuri în partea inferioară și cu imprimeu floral în partea superioară. Este o ținută veselă și tinerească, de zi. În jurul următoarelor sandale am creat o ținută la fel de simplă, tot de zi. Am ales o fustă maxi mulată, cu dungi albe și negre, iar ca bluziță am ales un tricou într-o nuanță pală. Sandalele sunt perfecte de purtat cu o astfel de fustă! La ultima pereche am ales o ținută mai elegantă, o fustă albastră din voal și o cămașă neagră tot din voal, cu niște aplicații frumoase în jurul gâtului.


Dar nu mă pot opri aici, trebuie să vă arăt și câteva modele de pantofi pentru că aceștia sunt purtabili în orice anotimp, iar modelele pe care le-am găsit merită toată atenția:


Diversitatea este și în această categorie foarte largă, de la pantofi clasici până la pantofi în trend, de la modele simple până la modele mai îndrăznețe. Prima pereche de pantofi aleasă de mine are un model simplu, decupat în față, cu platformă ascunsă și cu imprimeu pe toc și vârf, acesta fiind detaliul care-i scoate din anonimat. Genul acesta de pantofi sunt destul de confortabili și arată superb încălțați! Al doilea model este ideal de purtat ziua, atât la birou cât și în oraș, datorită modelului simplu și a tocului ceva mai mic și mai gros, pentru un plus de stabilitate și de comoditate. Pot fi purtați cu același succes atât la o fustă conică, cât și la o pereche de blugi. Acum trecem la pantofii stiletto, dar nu orice modele pe care le vedem la tot pasul pe stradă sau pe internet, ci două modele mai deosebite. Primul model are un toc foarte înalt și sunt decorați cu pietre colorate pe întreaga suprafață, inclusiv pe toc. Dacă mi-ar fi descris cineva în cuvinte acești pantofi, probabil aș fi spus că nu sunt pe placul meu, că sunt prea încărcați... dar decorațiunile sunt atât de finuțe și așa de frumos aranjate, încât m-au cucerit pe loc! Următoarea pereche de stiletto este mai simplă și finuță, dar foarte frumoasă. Are tocul mai micuț și câteva decorațiuni pe vârf. 

Acestea sunt propunerile mele pentru pantofii de mai sus:


Pantofilor bej le-am alăturat o fustă corai cu peplum și o cămașă albă din voal, cu guler argintiu. Este o ținută elegantă și finuță, iar pantofii întregesc foarte frumos ținuta. A doua pereche de pantofi am ales s-o pun în valoare într-o ținută de zi, alăturându-i o pereche de pantaloni negri, simpli, mulați și cu talie înaltă, iar pentru partea superioară am ales un top crop într-o nuanță puternică de galben. N-ar trebui să rămână totuși niciun pic de piele la vedere în zona abdomenului! Pentru următoarea pereche de pantofi am ales o rochiță scurtă, neagră, elegantă. În centrul atenției vor fi cu siguranță pantofii, rochița doar îi va completa frumos. Ultimei perechi de pantofi i-am alăturat o rochiță mulată și am ales combinația alb și negru pentru a rămâne pantofii pata de culoare a ținutei. Eu o consider o ținută perfectă pentru un eveniment cu un aer puțin mai serios.


Sper că v-a plăcut călătoria noastră în tărâmul super-sandalelor! Mai multe modele puteți vedea pe SuperPantofi.ro , unde veți găsi nu doar sandale și pantofi, ci și ghete, cizme, balerini și orice alt tip de încălțăminte vă puteți dori. Veți mai găsi și o mulțime de reduceri și e important de știut faptul că veți putea face gratuit reutr în caz că mărimile comandate nu vi se potrivesc!


Ce părere aveți fetelor de propunerile mele? Vă plac sandalele propuse? Dar ținutele? Care sunt sandalele voastre favorite?


12 comentarii

  1. Nu am cuvinte, articolele sunt splendide, incepand de la sandalele cu toc, pana la pantofi, dar si tinutele asortate cu incaltarile! Eu una prefer de regula sandalutele joase, sunt lejere si se pot asorta cu diverse articole de imbracaminte. Desigur ca la o petrecere, la o tinuta office sau mai stiu eu ce trebuie musai ceva cu toc sau cu talpa inalta... Am dat click si pe scrisul albastru. <3
    Sunt foarte obosita, sper ca nu am gresit cand m-am exprimat mai sus, nu voi mai corecta. :D Am fost la cumparaturi si sunt franta de oboseala. :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți plac! Și eu prefer cel mai des sandalele joase, din aceleași motive. :D Mulțumesc mult, draga mea!
      N-ai greșit nimic, stai liniștită! Of, shopping-ul ăsta. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  2. imi plac cam toate, desi pe tocuri nu ma prea descurc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! Hehe, trebuie puțin exercițiu. :D

      Ștergere
  3. au un pret foarte bun ,asta e perechemea de sandale favorita http://www.superpantofi.ro/sandale-albastre-sienna-4071

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, chiar au super prețuri! Mă bucur că ai găsit modele pe placul tău!
      Pupici!

      Ștergere