Hidratează-te și câștigă o excursie la Disneyland Paris!

Știm toate cât de important este să ne hidratăm pielea cu ajutorul cremelor, unturilor sau a uleiurilor, dar nu trebuie să uităm niciun moment că cea mai importantă este hidratarea din interior! Odată cu înaintarea în vârstă, o caracteristică a pierderii elasticității pielii și a îmbătrânirii premature a acesteia o constituie deshidratarea gradată a organismului, acesta fiind însă doar unul din multele motive pentru care trebuie să ne hidratăm din interior în fiecare zi! Câteva din rolurile pe care apa le are în organism sunt: filtrează și elimină toxinele și deșeurile din corp, ajută la absorbirea nutrienților din mâncare și la digerarea acesteia, reglează temperatura corporală, lubrifiază articulațiile și multe altele.


Specialiștii în nutriție spun că trebuie să consumăm pe parcursul unei zile între 2-4 litri de lichide, cantitatea minimă fiind diferită în funcție de vârstă, greutate și temperatura de afară. Așadar, în această perioadă, când temperaturile sunt foarte ridicate, trebuie să consumăm mai multe lichide, deoarece eliminăm o cantitate mult mai mare de apă din organism prin transpirație. Este important însă de menționat și de reținut că alcoolul, băuturile carbogazoase și cele care conțin cofeină nu doar că nu ne ajută să ne hidratăm, dar chiar duc la pierderea de fluide din organism, deci la deshidratare, așa că este mai bine să le evităm. Consumul de apă este cea mai bună variantă de a ne hidrata corect și nu ar trebui să ne lipsească niciodată din geantă și din casă cel puțin o sticlă de apă plată!



Pentru a ne hidrata corect și sănătos este important să alegem să consumăm apă de calitate! Chiar dacă la o primă vedere toate sunt la fel, adevărul este altul! Calitatea apelor depinde de conținutul reziduului fix, care nu se referă la impurități, ci la nivelul de săruri minerale. Cele mai bune sunt apele slab mineralizate, iar apa plată Vittel este una din apele cu cele mai puține săruri minerale în conținut (conform unui studiu realizat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului), astfel fiind ideală pentru hidratarea zilnică! Pe lângă apa de calitate, Vittel ne oferă și șansa de a câștiga o excursie la Disneyland Paris pentru toată familia! Pentru a vă înscrie la concurs, tot ce trebuie să faceți este să achiziționați minim o sticlă de apă plată Vittel Disney de 0,33l și să înscrieți codul promoțional în câmpul „Înscrie codul aici” de pe site-ul Vittel. Sticlele de apă Vittel Disney le puteți remarca datorită etichetei cu personajele Disney, ca cele din imaginea de mai sus! Concursul a început în data de 5 iunie și se desfășoară până pe 30 august, așa că mai aveți timp suficient să vă înscrieți în competiție!

De aici (click) puteți afla mai multe informații despre cum puteți câștiga marele premiu! În plus, acest concurs mai are și alte premii frumoase pentru copii sau chiar pentru adulții cu suflet de copil, iar harta premiilor o puteți consulta de aici (click).


Lumea poveștilor ocupă un loc important în viață fiecărui om, așa că indiferent dacă aveți sau nu copii mici, parcul de distracții merită văzut cel puțin o dată în viață, așa că nu ratați această șansă! Personaje celebre ca Mickey Mouse, Donald, Peter Pan, Winnie cu borcănelul său de miere, Mica Sirenă, Alice în Țara Minunilor și multe alte personaje de poveste, prind viață în tărâmul viselor, la Disneyland Paris! Este cel mai mare parc tematic dintre cele patru inspirate din lumea Disney! Dacă doriți să retrăiți visurile copilăriei, puteți intra în Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită sau îl puteți însoți pe Pinocchio în încercarea de a deveni un băiețel adevărat, iar dacă doriți mai multă acțiune, vă puteți lupta alături de Indiana Jones sau îi puteți înfrunta pe pirații din Caraibe. Pe lângă toate acestea atracții și multe altele, în fiecare zi există parade unice cu faimoasele personaje Disney. Puteți face poze cu orice personaj vă doriți și le puteți cere autografe, asta în timp ce vă plimbați prin parc. Cum în fiecare zi are loc câte o paradă, cu siguranță veți avea șansa să participați la un astfel de eveniment memorabil, dacă alegeți să vă înscrieți la concurs și dacă aveți norocul să câștigați acest minunat premiu!

 

Alegeți să vă hidratați corect, cu apă de calitate și puteți fi chiar voi cele care vă veți bucura de acest tărâm de poveste din Paris!

Voi vă hidratați din interior zilnic? Puneți accent pe apa de calitate?
V-ați dori să mergeți la Disneyland Paris?


6 comentarii

  1. Spre rusinea mea, trebuie sa recunosc ca nu consum zilnic nici macar cei 2 litri de apa.
    Nu simt nevoia sa beau asa de multa si sunt constienta ca nu este un lucru bun. :(
    Nu stiam de aceasta marca de apa, dar la prima vedere imi place sistemul de dozare al sticlelor. :D
    Sa nu mai spun de premiul pus la bataie. Sunt sigura ca indiferent de varsta, toti vreo o astfel de
    experienta in viata: o excursie la Disneyland. ♥
    Pupici. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e bine! :( Eu iarna consum cam 2 litri, iar vara cred că ajung și la 4 când stau mai mult prin căldură. :))
      Păi chiar dacă nu simți nevoia, îți poți face un obicei să bei la un anumit interval de timp, măcar acum cât e mai cald afară.
      Mă bucur mult dacă ai descoperit-o datorită acestui articol! Daaa, e foarte faină sticla și premiul e cât se poate de atractiv! Așa e, e o experiență minunată care merită trăită! Eu oricum și acum mă mai uit din când în când la desene animate. :))
      Pupicei :*

      Ștergere
  2. Hmm, nu stiu daca ma hidratez corect dar lichide beau destul de mult, cat despre aceasta marca de apa...nu stiam, si este interesant modelul, designul ei; initial ambalajul il poti compara/identifica cu cel al unei sticle de detergent sau balsam. :D
    Premiul pus la bataie este tentant, chiar si pentru noi, cei mari. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bine dacă bei multe lichide, doar să nu fie numai cafea și Cola acele lichide! :D Apa și ceaiurile sunt cele mai bune! Mă bucur că ai descoperit această marcă datorită articolului, au o apă foarte bună! Mie îmi place și de fel chiar sunt cam pretențioasă la apa plată, am impresia că unele au un gust ciudat. Așa e, sticla e foarte bine gândită! :D
      Ehee, e foarte tentant, eu am pe wishlist o astfel de vacanță!
      Te pup! :*

      Ștergere
  3. Beau prea putin apa si prea multa Cola. Nici eu nu stiam de aceasta marca de apa, O sa o caut si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e bine, mai ales... nu Cola! :( Eu am redus considerabil consumul de Cola de când a început să-mi afecteze inima. Vara beam acum câțiva ani numai Cola și aveam dese ori palpitații, iar după ce am început să nu prea mai beau... n-am mai avut probleme!
      Mă bucur mult că am ajutat în a o face cunoscută pentru că merită încercată, mai ales acum când mai au și un concurs atât de frumos. :D
      Pupici! :*

      Ștergere