Produse consumate: Iunie 2014

Luna trecută am adunat un morman destul de mare de produse consumate, cred că e pentru prima oară când reușesc să termin așa de multe produse într-o singură lună. Vreau să fac totuși o mică precizare: dischete demachiante, șervețele cosmetice sau alte lucruri de genul ăsta nu vi le arăt în astfel de postări pentru că n-am ce să vă spun despre ele și de obicei recumpăr aceleași 2-3 variante care se tot consumă în fiecare lună și chiar n-are sens să vă tot plictisesc cu ele (cel puțin dischetele, parcă le-aș mânca la micul dejun zilnic, așa de repede le consum). Revenind, acesta e mormanul meu de gunoaie produse consumate în luna iunie:


Nu par ele așa de multe în poza de grup, dar dacă le luăm la numărat... zic eu că ies suficient de multe pentru o lună! Să vă spun pe rând și părerea mea despre fiecare:


Loțiune micelară Elmiplant - cu tot respectul pentru firma Elmiplant... acestă micelară a fost cea mai mare dezamăgire din ultima perioadă. Nu e prea fantastic formulată, iar asta am simțit-o din plin pe zona din jurul ochilor unde mi-a provocat niște usturimi de parcă mi-aș fi curățat ochii cu chilli - după 3 încercări am abandonat s-o mai folosesc pentru ochi, chiar n-avea sens să mă torturez singură. Pe restul tenului, în schimb, a făcut treabă bună, de aceea am reușit s-o consum, am folosit-o doar pentru ten cu mare grijă să evit zona din jurul ochilor. Cu siguranță nu o voi mai recumpăra!

Scrub pentru corp cu căpșuni Avon - stors până la ultima picătură! Am iubit acest exfoliant mult timp și îmi mențin opinia - e foarte bun și miroase delicios, doar că acum îl iubesc și mai tare pe cel cu ciocolată (review aici), dar nu exclud ideea de a-l reachiziționa și pe acesta la un moment dat, puțină diversitate nu strică, doar că momentan mai am și din cel cu vanilie, așa că o să-mi ajungă ce mai am din cele două o bună perioadă de timp.

Șampon și Balsam Nivea (2 în 1) - mi-a plăcut, s-a înțeles bine cu părul meu, dar cu scalpul s-a înțeles bine doar până la un punct... chiar când era pe terminate mi-a reapărut mătreața. :( Nu e vina șamponului, dacă era el direct vinovat făceam mătreață de la primele 2-3 utilizări, dar problema e că nu pot renunța pentru mult timp la șampoanele anti-mătreață că am un scalp nesuferit. :(

Dizolvant de unghii Oversa - nu-i rău, e chiar bunicel, dar nimic de dat pe spate, tot mai mult îmi place cel de la Cien. Parcă s-a consumat și cam repede... dar asta probabil e într-o mare măsură și din cauză că am avut mai mult timp de manichiuri. :))

Gel de duș Auchan - un produs mai „apă de ploaie” ca ăsta n-am mai văzut vreodată. :)) Exagerez puțin, dar chiar are o consistență foarte lichidă, iar asta în combinație cu ambalajul prost și orificiul foarte mare nu poate să ducă decât la turnat jumătate de sticlă o dată. Am renunțat rapid să-l mai folosesc pe post de gel de duș, însă l-am folosit ca spumă de baie și a fost mult mai bun pentru asta. Totuși, am înțeles că cei de la Auchan ar avea și alte geluri de duș marcă proprie chiar foarte bune (respectivele arată cu totul altfel), poate le încerc pe viitor.


Rimel Essence Lash Mania - n-a fost rău, dar nici ceva prea special... un rimel ok cu o periuță exagerat de mare și cam atât. Nu era chiar consumat complet, dar a prins un miros foarte dubios care m-a făcut să-l consider bun de aruncat. N-am mai întâlnit așa miros la un rimel... parcă mirosea a struguri stricați sau ceva de genul ăsta. Ciudat, mai ales că nu era prea vechi, mai avea până la expirare!

Balsam de buze Balea - aici am trișat puțin pentru că de fapt nu l-am consumat în mod normal, ci l-am folosit la scrubul de buze făcut în casă, însă vroiam să vă spun despre el că nu prea mi-a plăcut... hidrata dar nu foarte tare și lăsa buzele parcă prea uleioase. Nu l-aș recumpăra!

Oja Flormar Plus Quartz 006 - eu mai și consum ojele, da? :)) Cred că abia așteptați să n-o mai vedeți prin manichiuri, că am tot folosit-o la aproape toate modelele. Nu vă faceți griji, o să tot vedeți alta! :)) A fost bunicică, la modele m-am înțeles bine cu ea, a fost bună chiar și de ștampilat, dar ca bază pe unghie nu prea m-a încântat.

Acum bateți tobele că am aici o premieră pe anul ăsta... am reușit să folosesc și implicit să consum niște mostre! :)) Mai rar așa ceva! Mi-am făcut un obicei prost să le strâng și să le țin acolo... până ajung la gunoi din cauză că-s prea vechi. Mi-am zis că ar fi cazul să schimb ceva, că cine știe ce descoperiri minunate mai fac, așa că am început cu acestea două:

Mostră de șampon H&S cu ulei de migdale - foarte frumos miroase și persistă destul de bine pe păr. Dacă o să mai revin cândva la H&S pe el o să-l caut prin magazine.

Mostră balsam de păr H&S cu ulei de migdale - același miros foarte plăcut și persistă mult mai bine decât șamponul mai sus numit (le-am folosit separat). Iar efectele... neașteptat de bune! După doar o utilizare (că atât mi-a ajuns la părul meu lung) pot spune că lasă părul foarte fin, chiar își face treaba tare bine. Mi-a cam stârnit interesul... deși n-am mai folosit de mult balsam de păr (doar mască folosesc), poate chiar ar fi cazul să reintroduc în rutină unul și poate chiar pe acesta. Mai reflectez asupra „problemei”! :))


Cam atât! Ce ziceți fetelor, am fost sau nu harnică?
Ați încercat vreunul din produse? Cum vi s-a părut? Vă tentează ceva?


20 de comentarii

  1. ai fost foarte harnica, mie imi place samponul h&s :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mulțumesc! :D Și mie-mi plac șampoanele h&s, dar încă mai experimentez la acest capitol, poate-poate o să găsesc vreunul care să-i dea de cam și mega-excesului de sebum pe care-l am. :(

      Ștergere
  2. Eu una nu reusesc sa termin prea multe produse intr-o luna :(..
    E bine de stiut sa ma feresc de lotiunea micelara de la Elmiplant.. cat despre sampoane si eu sunt la fel :( nu sm incercat cel de la nivea, ci doar balsamul lor care mi-a placut ff mult.
    Te astept si la mine: http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc sentimentul, eu mă mir de mine și când consum câte 4-5 produse într-o lună. :))
      Chiar nu o recomand, cum părere de rău că aveam așteptări mari de la ea. Îmi pare rău că și tu ai aceeași problemă cu scalpul. :(
      Imediat intru să arunc un ochi. :*

      Ștergere
  3. Inspiratie aici la tine caci nu am folosit nici macar unul dintre produse! :)
    Scurte, clare si utile parerile tale despre produse!

    Te felicit, fata harnica si consecventa! Keep up the good work! ;)
    Pupicei multi de tot!
    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur dacă a fost de folos articolul. :D
      Mulțumesc, mă bucur mult!

      Mulțumesc, mulțumesc! Nu mă ridic la nivelul tău, nu știu cum reușești să consumi așa multe mormane :)), dar fac și eu mici progrese. :D
      Pupicei! :*

      Ștergere
  4. Vad din ce in ce mai multe persoane carora le displac lotiunea micelara de la Elmiplant. Bine ca n-am apucat sa o cumpar :))
    Exfoliantul de la Avon imi place si mie <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred că am dat startul :)), că înainte să o folosesc numai păreri bune citisem. :( Probabil pentru cine nu are pielea sensibilă în jurul ochilor nu creează probleme, dar pentru ochi sensibili nu o recomand sub nicio formă!
      Mă bucur mult, eu iubesc exfoliantele astea! :D

      Ștergere
  5. O vânzătoare voia să-mi bage pe gât loțiunea micelară de la Elmiplant, dar nu știu de ce eram sigură că nu e bună. :D Ms că mi-ai confirmat. Ți-ai făcut scrub de buze folosind balsam de buze? :D Cum ți-a ieșit??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ai avut un feeling bun. :)) Mna, poate ție nu ți-ar provoca usturimi, mai ales dacă n-ai ochii sensibili, dar totuși... de ce să folosești un produs cu iritanți în el când ai o variantă mai bună și mai ieftină (Garnier, spre exemplu) care are ingrediente 100% bune? Nu cred că merită osteneala.
      Daaa, am mai scris într-o postare zilele trecute și te-am menționat acolo. :D A ieșit super, super! Thx!

      Ștergere
  6. Ai fost foarte harnicuta!
    Cum iti spuneam si cu vreo luna in urma, eram tentata sa cumpar lotiunea de la Elmiplant pentru ca era la un pachet promotional.
    Pe ultima suta de metri m-am razgandit si am iesit din DM cu Garnier, tot la oferta. :D
    Din celelalte produse, nu am incercat niciunul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeeeesc! :D
      Ai luat o decizie foarte bună, eu am luat-o pe aia proastă prima oară :)) ... s-o aleg pe aceasta în defavoarea celei de la Garnier care e net superioară acesteia.
      Din restul îți recomand din suflet exfoliantul... cu ce aromă preferi, că toate miros demențial!
      Pupici :*

      Ștergere
  7. Ai fost foarte harnicuta, felicitari!
    Eu sunt fan Oversa si scrub Avon.<3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Dee!
      Mă bucur că îți plac! Și mie mi-a plăcut Oversa, dar nu mai mult ca Cien. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  8. Ai fost foarte harnicuta, ai consumat ceva produse!
    Bine ca nu mi-am cumparat micelara de la Elmiplant, doamne feri ca au iesit atatea de nici nu stii pe care sa o mai cumperi... Am auzit niste fete ca vorbeau de samponul H&S cu mentol,,nu stiu daca l-ai folosit,,dar ar trebui sa te interesezi de el, poate o fi eficient .. * Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D
      Așa e, au început să scoată cam toate firmele astfel de produse. Nu-i rău, avem de unde alege. Eu mă bucur tare că s-au gândit cei de la Garnier la asta, că e genială micelara aia!
      L-am folosit scumpa și pe cel cu mentol, parcă cu el scăpasem la un moment dat de mătreață.
      Pupici :*

      Ștergere
  9. am avut doar scrubul si dizolvantul.

    dar am mai avut si mostrele de h&s si mi-a placut mult balsamul. banuiesc ca am sa-l iau la un moment dat ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele două cred că multe fete le-au încercat. :D
      Ce mă bucur că și ție ți-a plăcut, deci nu-s eu nebună. :))

      Ștergere
  10. Nu ma tenteaza nimic din lista. Sampon H&S am folosit si eu dar mi-a produs matreata asa ca am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi pare rău că ție nu ți-a priit H&S. :)

    RăspundețiȘtergere