10 rujuri pentru toamnă

Am dat startul propunerilor pentru acest sezon cu 10 oje pentru toamnă, iar azi e timpul să vă prezint propunerile mele de rujuri pentru toamnă! Nu veți vedea însă doar nuanțe închise, opțiunile mele fiind ceva mai îndrăznețe, dar consider eu că la fel de potrivite pentru toamnă ca nuanțele de grena sau maro pe care observ că majoritatea fetelor le aleg în perioada asta.


Primele două rujuri pe care vi le propun pentru acest sezon sunt de la Melkior și m-au cucerit întâi de toate prin calitate - textură lejeră, pigmentație foarte puternică, rezistență extrem de bună și un miros de trandafir care-mi încântă simțurile olfactive de câte ori ridic capacul. Eu sunt total cucerită de rujurile de la Melkior, singurul lucru pe care l-aș putea reproșa e faptul că n-au nuanțele notate pe ele, sunt trecute doar pe cutia din carton în care vin ambalate. Le puteți achiziționa din magazinele fizice Melkior sau online de aici, unde sunt dese ori promoții.

Am vrut să vă spun pe scurt câte ceva despre cele de la Melkior, ca să nu mă repet la ambele cu toate detaliile, dar haideți acum să vă povestesc puțin și despre fiecare propunere în parte...


Melkior, nuanța Le Rouge - sper să nu mă înșel în privința nuanței, din păcate cutia nu o mai am de mult, dar cred eu că asta e. Este un ruj mat, extrem de puternic pigmentat și are o nuanță de roșu superbă, aș zice că e un roșu clasic, potrivit oricui îndrăznește să-l poarte (neapărat cu atitudine!). Mi se pare o nuanță perfectă pentru toamnă, eu în perioada asta am început să-l port inclusiv la machiajele de zi, iar un alt detaliu care îl recomandă ca fiind bun pentru perioada asta e și faptul că nu usucă buzele, ca multe alte rujuri mate. Preț: 39,90 lei.

Melkior, nuanța Irresistible - face parte din ultima colecție lansată și e cea mai recentă obsesie a mea în materie de rujuri! Sunt total cucerită atât de nuanța superbă, cât și de faptul că rezistă extrem de bine pe buze, ceva neașteptat ținând cont că îmi pare un ruj destul de cremos. Evident, nici acesta nu usucă buzele, ba chiar nu arată prea urât nici aplicat pe niște buze deja cam uscate. Nuanța mie mi se pare ideală pentru perioada asta a anului, mai ales dacă vreți să ieșiți în evidență - cu siguranță atrage atenția, garantez! Preț: 39,90 lei.

Catrice Ultimate Colour, nuanța MATTraction - tot o propunere de ruj roșu, însă de data asta o nuanță mai deschisă, puțin mai cuminte, dar care atrage totuși atenția și arată superb pe buze, în special alăturat unui ten deschis la culoare. Este mat, puternic pigmentat, iar rezistența e foarte bună, nici după o masă copioasă nu dispare în totalitate, doar se estompează. Singurul defect ar fi că usucă puțin buzele după o zi întreagă de purtare, însă nu foarte rău, se rezolvă rapid cu puțin balsam de buze aplicat după demachiere. Prețul acestor rujuri este de 19,5 lei aici și din punctul meu de vedere merită!

Farmasi, nuanța #07 - probabil vă întrebați ce caută aici, mai ales după ce vi l-am prezentat și la propunerile de rujuri pentru vară. Ei bine, eu portocaliul îl asociez imediat cu toamna, iar cum sezonul ăsta e și în tendințe, mi se pare cu atât mai potrivit. Rujul e cremos, puternic pigmentat și rezistă bine pe buze. Prețul e de 10-15 lei (la stand eu l-am văzut cu 15, dar online e 10 lei - aici).

L'Oreal Color Rich, nuanța Rose Creme - eu nu renunț la rujurile roz în niciun sezon, însă în perioada asta prefer nuanțe nu foarte stridente, iar acesta e unul din favorite, mai ales că pe buzele mele arată cu mult mai închis decât pare în swach, pe mână. Mi se pare o alegere potrivită și pentru că e hidratant și foarte lejer, iar rezistența e bunicică, dată fiind textura sa. Prețul din magazinele fizice e în jur de 50 lei, însă aici îl găsiți acum la doar 35 lei.

Swach-uri la umbră:



Swach direct în soare:


Sper că v-au plăcut propunerile mele și poate ați descoperit ceva tentant, iar acum vă invit să descoperiți celelalte 5 rujuri aici, la Ira pe blog - pe mine iar m-a făcut să rămân cu gândul la vreo 2-3 rujuri, iar datorită ei cred că o să dau și eu o șansă nuanțelor închise, de care nu știu de ce mă tot feresc, că am descoperit că nu-mi stă chiar rău cu ele. Însă cu siguranță nu o să renunț în totalitate la nuanțele mele îndrăznețe și vesel colorate!

Vă plac propunerile mele? Care vă plac(e) cel mai mult? Pe care nu le-ați purta?
Voi ce nuanțe de rujuri alegeți toamna?

26 de comentarii

  1. iti sta foarte bine cu rosu si roz.esti foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Stella! Ești tu prea drăguță cu mine!

      Ștergere
  2. Foarte frumoase rujurile !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate sunt extraordinar de frumoase, imi place mult nuanta de la L'Oreal! :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, mă bucur mult! E foarte drăguț rujul L'Oreal, n-am reușit eu să redau suficient de bine în swach. :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. Rujusl de la Farmasi imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmm i like it!!! Cele inchise cel mai mult! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac mult cele de laMelkior si Catrice!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt tare interesante propunerile tale. Acum merg si la Ira sa vad movurile ei... sigur re minim unul mov in propuneri :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt fana rujului Farmasi 07, l-am purtat toata vara si tot nu ma las pana nu il termin, foarte rezistent si hidratant. Ce ma bucur ca avem gusturi comune! Mai tentat cu cel de la Catrice, trebuie sa il incerc la stand, chiar nu am nici un ruj mat si nuanta e tare faina. Imi plac propunerile tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult și eu că avem gusturi comună și că-ți place acel ruj!
      Sper să le găsești la stand ca să le încerci, eu l-am comandat de pe site-ul către care am lăsat link, iar la un stand Catrice nu m-am mai oprit de mult, ca să văd dacă au și gama asta de rujuri!

      Ștergere
  9. Daca nu ma insel am si eu Farmasi 07, sau cel putin o nuanta semanatoare, imi pare tare cunoscuta. LÓreal Rose nu ma atrage, nu stiu de ce, de obicei imi place movul. Poate pentru ca imi plac mai mult celelalte. Greu de ales.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e mov cel de la L'Oreal, e un roz ușor sidefat și cu niște reflexii mov în el, pe buze arată oricum cu mult mai bine. Dar mă bucur dacă-ți plac toate celelalte!

      Ștergere
  10. Primele trei sunt favoritele mele!! <3 Minunate alegeri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram convinsă că ție cele mai închise o să-ți placă. :D Mulțumesc!

      Ștergere
  11. Ayayay! Eu am nuanta 12210 Cardinal Red de la Melkior. L-am redescoperit acum vreo 2 zile. :D Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca are o cu totul alta nuanta. :)) Dar ... E un rosu inchis, frumos, senzual. De rujuri nu mai dau comanda. Daaar posibil sa-mi mai iau vreo 2, dar de la Golden Rose, mate. Si gata! Gata, am zis! :)) Am destule si folosesc doar 2-3 ...
    Si mie-mi plac primele 3 rujuri. Inchise. Frumoase. De toamna.
    Kisses. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai pus puțin pe gânduri, e posibil ca și al meu să fie de fapt Cardinal Red. Trebuie să verific într-un magazin și să corectez în articol, dacă e cazul.
      Sunt bune și cele de la GR pentru prețul pe care-l au, cred că o să-mi mai iau și câteva, am doar unul deocamdată. Mi-a cam rămas gândul la cel pe care-l purtai la evenimentul Monei, îți stătea super cu nuanța aia! :D
      Mă bucur mult că-ți plac!
      Pupicei!

      Ștergere