Review: Primer „I Love Stage” Essence


Deși înainte să deschid acest blog eram nerăbdătoare să vorbesc despre produsele de make-up pe care le dețin, nu știu cum am reușit de m-am axat mai mult pe produsele de îngrijire. Sau de fapt știu.. camera îmi dă mari bătăi de cap când vine vorba să fac poze la swach-uri. Și uite așa în două luni de blogging, am reușit să fac review la 5 produse de make-up mari și late. Mi-am zis că trebuie să recuperez și sper că de acum în colo voi reuși să vin cu cât mai multe articole pe partea de make-up. Așa că azi vă vorbesc de primer-ul pentru pleoape de la Essence:


L-am cumpărat luna trecută, vi l-am arătat în cumpărăturile de AICI. Știm toate că utilizarea unui primer pentru pleoape are un rol important pentru un machiaj  al ochilor rezistent. Cu ce ne ajută să realizăm un super machiaj dacă după câteva ore arată dezastruos? Prima impresie a fost că nu-mi este de niciul folos, dar i-am mai dat nenumărate șanse, în speranța că o să văd ceva rezultate. Dacă mi-am schimbat părerea după mai multe utilizări sau nu... aflați în cele ce urmează. Țin totuși să menționez de la început că eu am pleoapele uleioase.

Preț: 15 lei
Cantitate: 4 ml
Valabilitate: 6 luni de la deschidere

Părerea mea:

Îmi place recipientul, tub cu pensulă ca de gloss, care are la capăt burețel. Face aplicarea mult mai rapidă și igienică decât în cazul altor tipuri de recipiente.


Din păcate, este singurul lucru care îmi plac la acest produs și este total inutil dacă produsul în sine nu face nimic bun. Dar să detaliez...

Nu ajută cu nimic la rezistența fardurilor pe pleoape! Din contră, se strâng mai repede în pliu când folosesc acest primer decât dacă folosesc ca bază fond de ten și pudră. Și nu știu de ce mă mir, chiar el se strânge în pliu după câteva clipiri. Cel mai mult l-am folosit împreună cu farduri de la Sleek (ca să vă faceți o idee mai clară). Am aplicat fardurile atât direct peste primer cât și peste primer + pudră deasupra... rezultatul a fost același de fiecare dată, fardurile încep să se strângă la scurt timp în pliu.

Nu intensifică culoarea fardurilorilor mate, însă la cele sidefate (mai mult la cele închise la culoare) intensifică puțin culoarea. Un mic swach cu și fără primer:


1 este un fard mat aplicat direct pe piele, iar 01 același fard aplicat peste bază - am insistat destul de mult cu fardul și tot n-am reușit să acopăr în întregime baza. 
2 este un fard sidefat aplicat direct pe piele și 02 același fard peste bază - nu știu cât de bine se înțelege din poză, dar în realitate îl intensifică puțin, dar totodată îl face să pară mai închis.

Nu îmi place deloc nuanța, este prea închisă și cu subton galben, însă era singura existentă la standul de unde l-am achiziționat. Pe tub nu există niciun număr sau nuanță trecută, însă după câteva căutări pe net am văzut și o nuanță mai deschisă.

Teoretic, este 2 în 1: primer pentru pleoape și corector. Însă eu n-am putut să-l folosesc pe post de corector, nu mi se potrivește deloc nuanța, așa că nu îmi pot exprima o opinie în acest sens.


În concluzie, pentru mine nu este potrivit, nu-mi este de niciun folos. Dar mă repet: eu am pleoapele uleioase, foarte uleioase aș spune. După ce am citit și alte păreri, am tras concluzia că pentru niște pleoape deloc uleioase poate fi bunicel.

4 comentarii

  1. Si eu il am si sunt de acord cu tine, nu face nimic :P Eu nu am pleoape uleioase si tot am observat ca nu ajuta cu nimic aspectul sau gratul de fixare al fardului. Nu stiam insa ca este si corector, nu m-am gandit la asta :P
    la mine cred ca este mai deschis la culoare, adica arata bine din punctul asta de vedere, dar e cam degeaba :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nici ție nu îți este de folos. Eu am mai citit și alte review-uri și majoritatea fetelor care ziceau că nu au pleoapele uleioase erau mulțimite de el. Acum mna, mă miram eu să fie și în cazul ăsta ceva de capul lui, un prime într-adevăr bun e bun pentru oricine.. părerea mea.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nici ție nu-ți place. :( Eu chiar citisem destul de multe păreri pozitive despre el înainte să-l cumpăr și aveam ceva așteptări de la el.
      Pupici :*

      Ștergere