NOTD: Simple flowers


Azi m-am trezit cu un chef nebun să-mi fac unghiile. Deși manichiura anterioară a rezistat eroic timp de câteva zile bune, m-am pus rapid pe treabă. Rezultatul e următorul:


Din păcate nuanța bazei nu am reușit să o redau perfect în poze, imaginea anterioară fiind singura care se apropie mai bine de realitate... în majoritatea pozelor a ieșit mult mai închisă. Culoarea e superbă! Oja folosită este Gabrini 3D nr. 10 și arată drăguț și finuț chiar și simplă:


După ce am aplicat baza, am continuat realizând pe două din unghiuțe niște floricele simple. Aveți nevoie doar de un instrument de punctare (se poate improviza cu o scobitoare dacă n-aveți unul special), de două oje (eu am ales negru și alb) și de câteva scobitori care folosesc la realizarea petalelor: se trece din exterior în interior (dar funcționează și invers, efectul fiind puțin diferit) cu scobitoarea prin bulinele făcute pe post de petale. Rezultatul este unul drăguț, eu de fiecare dată când mi-am făcut astfel de floricele am fost întrebată dacă sunt abțibilduri.

Pentru că nu putea să lipsească sclipiciul, pe unghia mică am adăugat puțin sclipici auriu - Orkide nr. 710. În realitate efectul acestui sclipici peste baza folosită este mult mai frumos decât pare în poze. Sigur voi mai folosi cele două oje împreună.






Vă place? Ați purta acest model? :)

2 comentarii