Review: Gel de curățare Nivea pentru ten gras/mixt

Dacă acum ceva timp vă vorbeam de un produs Nivea care nu mi-a plăcut deloc, mai exact demachiantul bifazic, azi vă vorbesc despre un produs Nivea care per total mi s-a părut un produs bun: Gel de curățare Nivea pentru ten gras/mixt:


Preț: 15 lei
Cantitate: 150 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Părerea mea:

Îmi place mirosul fresh cu un iz din mirosul clasic al produselor Nivea. Ambalajul este ok, produsul se dozează cu ușurință.

Textura este vâscoasă și are particule exfoliante în compoziție, care se „topesc” în timpul utilizării într-o oarecare măsură. Nu face spumă, dar nu mă deranjează în mod deosebit.


Curăță eficient tenul, fără să-l usuce și oferă un mic ajutorul în menținerea sebumului sub control pe o perioadă mai lungă. Produsul în sine se înlătură destul de repede de pe față, dar particulele exfoliante din compoziție nu prea. Trebuie insistat destul de mult cu apă pentru a le înlătura și tot mai rămân bucățele din ele. Ăsta e singurul lucru pe care îl am de reproșat acestui produs.

Este destul de spornic, fiind necesară o cantitate relativ mică de produs pentru o utilizare.


În concluzie, este un produs destul de bun pentru un ten gras/mixt, dacă îi trecem cu vederea micul inconvenient cu particulele nărăvașe.

2 comentarii

  1. Nu stii, se mai gaseste prin magazine in ambalajul prezentat de tine? L-as incerca dupa ce mi se termine scrubul de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am idee, dar e foarte posibil să fi fost schimbat ambalajul între timp. Eu am renunțat de vreo doi ani la exfolianții mecanici, îi prefer pe cei chimici acum. :)

      Ștergere