NOTD: Fulgi de nea


De mândră ce eram de unghiile mele destul de mari... mi s-a rupt una și a trebuit să le scurtez pe toate. :( Aveam oricum de gând de să le scurtez, dar nu atât de mult. Și pentru asta le-am pedepsit, nu le-am mai pictat câteva zile! Azi vă arăt o manichiură simplă-simplă... n-am avut timp și nici prea multe posibilități pe unghiile astea atât de micuțe.. pentru ceva mai mult. 

Am ales o ojă cu fulgișori, ca să fiu în ton (oarecum) cu vremea de afară:


Nu îmi place iarna, gerul și zăpada... dar am găsit o parte bună, ies pozele tare frumos afară. Așa că am profitat și am pozat prin zăpadă atât această manichiură cât și multe alte produse despre care voi vorbi pe viitor pe blog. 



Am folosit următoarele oje:




Îmi place mult sticluța de la oja asta, mai mult pentru ea am achiziționat-o. Și aș mai cumpăra și altele dacă n-ar avea câteva dezavantaje: se usucă destul de greu, fulgișorii trebuie „pescuiți” din sticlă și are un miros cam prea înțepător. E totuși drăguță, nu se putea să-mi lipsească de la colecție, o am de prin vară. :) Se găsește cu 7 lei pe la tot felul de standuri cu minuni pentru unghii.



Vă place manichiura mea banală? :D

6 comentarii

  1. Sunt tare simpatice unghiutele scurte. <3
    Imi place mult manichiura ta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc foarte mult! Mă bucur că îți place!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Nu-mi pare deloc banala manichiura ta, e dulcica tare! :)
    Ai dreptate, ies bine pozele la lumina naturala reflectata de toata zapada asta...
    Fundita aceea te face sa cumperi oja, cum spui tu, macar pentru sticluta!

    Pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc foarte mult! Mă bucur că îți place.
      Fundița de la a mea a căzut imediat după ce am cumpărat-o și nu mai era deloc drăguță... așa că i-am lipit-o la loc. :))
      Pupici! :*

      Ștergere
  3. Arata super! Oja asta cu fulgisori arata bine si salveaza situatia in care nu ai chef de pictat unghiile dar nici simple nu le vrei. Ai dreptata cu privire la mirosul intepator si cu uscatul greoi...am stat cateva ore bune si tot lasa urme, dar a meritat efectul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Într-adevăr, te salvează când n-ai chef de pictat sau ești în criză de timp. :)
      Da, păcat... dacă se usca mai repede sigur îmi făceam o mică colecție cu aceste oje, dar din păcate n-am timp prea des să aștept atât să se usuce. :(

      Ștergere