Review: Demachiant bifazic Nivea


Vi l-am arătat în a doua parte a cumpărăturilor din luna decembrie (prezentate cu întârziere AICI), unde spuneam că nu m-a impresionat. Aici o să fiu mai directă de la început și spun că… nu îmi place deloc, pentru mine a fost o dezamăgire totală. Dar să le luăm pe rând..



Preț: 15 lei
Cantitate: 125 ml
Valabilitate: 6 luni de la deschidere

Ingrediente: Aqua, Isododecane, Cyclomethicone, Isopropyl Palmite, Helianthus Annuus Seed Oil, Centaurea Cyanus Flower Extract,  Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, CI 60725, CI 61565

Părerea mea: 

Ambalajul este practic, se poate doza foarte bine produsul pe dischetă, fără risipă. Are un sistem de închidere bun și sigur și este destul de micuț, ceea ce îl face ușor de transportat și fără riscuri să curgă.

Îndepărtează rapid machiajul ochilor, inclusiv produsele waterproof, cu mișcări delicate, fără frecări care agresează pielea. Îmi sunt suficiente lejer 2 dischete, pentru ambii ochi (la acest capitol mi s-a părut puțin mai eficient față de cel de la Balea).

Nu am sesizat să-mi fi uscat sau iritat zona ochilor. Culmea, dar nu lasă peliculă uleioasă.

Nu mă încântă faptul că… cele două lichide se separa prea repede, trebuie turnat rapid produsul pe dischetă. Se consumă destul de repede.

Bun… am început cu lucrurile care îmi plac, am continuat cu acele câteva amănunte care nu mă încântă, dar care oricum sunt valabile cam pentru toate demachiantele bifazice, inclusiv pentru iubitul meu demachiant bifazic Balea, so… lucruri care le trecem cu vederea. Însă am lăsat la sfârșit ce îmi displace total:

Imediat după demachiere simt că îmi arde îngrozitor de rău pielea! E o senzație puternică și foarte neplăcută. Din fericire dispare relativ rapid, dar clar nu aș opta o a doua oară pentru un produs care îmi provoacă un disconfort atât de puternic, pe o zonă sensibilă. I-am acordat deja suficiente șanse, l-am testat în toate condițiile posibile și părerea a rămas aceeași.

Pentru o perioadă cred că nu o să mai fac experimente în materie de demachiante bifazice. Rămân la Balea al meu, care își face suficient de bine treaba, fără să-mi provoace neplăceri.


Ați încercat acest demachiant? Cum vi s-a părut?

6 comentarii

  1. Si eu tot pe cel de la Balea il iubesc.
    Ah... era sa uit. Blanchette B e minunat!: )
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm... mă tentezi. :)) Am notat.. trebuie cândva să-l încerc și pe el, dacă zici că-i bun. :D Mna, momentan mă mai chinui cu ăsta de la Nivea, să nu zic că am dat banii degeaba pe el.. și mai am oricum și din Balea.
      Mulțumesc de info! Pupici! :*

      Ștergere
  2. Încă nu l-am folosit, dar am nevoie de ceva special pentru ochi, deoarece lăcrimez când mă demachiez cu lapte demachiant. Te aștept să te înscrii la un giveaway dacă dorești.

    http://diversitate.com/primul-giveaway-ellyblog-thanks-for-100-likes/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți recomand să încerci un bifazic... și mie îmi lăcrimau ochii de la laptele demachiant și am scăpat de problema asta de când folosesc demachiantul bifazic (de la Balea, cu el m-am înțeles excelent).

      Mulțumesc de invitație! :*

      Ștergere
  3. trist:( si eu am auzit ca e f bun cel de la balea:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este într-adevăr foarte bun cel de la Balea. :)
      Pupici :*

      Ștergere