My first beauty tag


Pentru azi am pregătit un tag care a circulat prin blogosferă în urmă cu ceva timp și care mie mi-a plăcut. În general îmi plac aceste tipuri de postări, mi se par interesante, mă bucur că prin intermediul lor pot afla lucruri noi despre fetele pe care le citesc. Nu mai știu de la cine l-am luat, îl aveam salvat în calculator de ceva timp. L-am văzut oricum la mai multe fete. Și să începem…

1. Părul tău este creț sau drept? 
Este drept.

2. Îți vopsești părul singură sau mergi la salon?
De câțiva ani mă vopsesc singură. Mergeam la salon la început, când experimentam diverse culori/nuanțe, dar de câțiva ani buni m-am făcut brunetă, nu mai văd rostul să mai merg la salon, e mai comod acasă.


3. Porți în fiecare zi aceeași coafură sau îți place să le schimbi?
Am avut o bună perioadă când îmi prindeam părul zilnic, și aproape de fiecare dată la fel, în coadă. De pe la sfârșitul anului trecut am început să mai variez, în primul rând să-l las mai des, cât mai des, desfăcut. Anul acesta îi voi acorda și mai multă atenție părului meu, din toate punctele de vedere, inclusiv la felul în care îl coafez.

4. Îți faci singură manichiura și pedichiura sau mergi la salon?
Manichiura întotdeauna singură în ultimii ani, de când mi-am descoperit mica pasiune pentru asta.  Pedichiura o mai fac și la salon, ocazional.

5. Cât de des îți schimbi oja de pe unghii?
În general cam la 3 zile. Dar mai depinde și de alți factori, cel principal fiind cât rezistă oja.

6. Îți pictezi unghiile de la picioare și iarna sau doar vara?
De regulă iarna nu le pictez și așa profit să le îngrijesc și pe ele mai mult și mai des.

7. Cât durează pentru tine să-ți aplici machiajul?
Depinde foarte mult de machiaj. Plus că uneori mai am și alte activități în timp ce mă machiez, situație în care, evident, durează mai mult. Începând de la 15-20 de minute… până la peste o oră.

8. Ce machiezi mai întâi: ochii sau fața?
Întotdeauna fața.

9. Colecționezi machiaje sau doar cumperi ce ai nevoie, când ai nevoie?
Încerc să găsesc un echilibru, să nu fac trecerea de la pasionată la obsedată. În cazul anumitor produse de make-up (creioane de ochi, de exemplu), pot spune că sunt colecționară, dar chiar mă folosesc de tot ceea ce cumpăr, nu le iau doar să fie multe la număr. Sunt și produse ca pudra, rimelul, etc… la care încerc să nu am mai mult de 1-2 produse desfăcute în același timp, pentru că mi se pare inutil.

10. Aplici un machiaj ”full face” în fiecare zi?
Nu neapărat.

11. Porți machiaj când ești singură acasă sau în familie?
Decât dacă n-am apucat să mă demachiez după ce am venit acasă. Dar special pentru a sta în casă, singură sau în familie, cu siguranță nu mă machiez.

12. Ai pleca din casă fără machiaj? 
Deși nu obișnuiesc să plec fără machiaj, nu aș avea nicio problemă dacă m-aș vedea nevoită s-o fac.

13. Câte produse high-end deții?
Nu prea multe. Din punctul meu de vedere, în foarte multe din cazuri plătești mai mult pe nume decât pe produsul în sine. Evit achiziționarea produselor care nu își justifică prețul.

14. Îți plănuiești outfit-urile de cu seara sau te decizi pe moment?
Mai am momente când le pregătesc de seara, dar de obicei mă decid pe moment, în funcție de vreme, de starea mea de spirit, etc.

15. Ce înălțime ai?
1,70

16. Vorbești vreo limbă străină?
Cunosc mai multe limbi străine, unele mai bine altele doar parțial, însă vorbitul în sine îl evit. Nu știu de ce, pur și simplu nu-mi face plăcere – trebuie să lucrez la treaba asta.

17. Păstrezi o listă cu produsele pe care vrei să le încerci sau te uiți la alte postări?
M-am obișnuit să-mi fac listele în minte, dar încerc să mă obișnuiesc să le notez, e mai sigur. Când se adună prea multe, se întâmplă să mai uit de unele și să tot amân achiziționarea lor fără să vreau. Mă uit și la postările altor fete și chiar mă inspir din ele.

18. Cum ai inventat numele blogului?
Cu greu. Nu aveam nicio idee la început, dar până la urmă mi-a venit din senin numele… și el a rămas. Poate n-am avut cea mai originală idee, dar mie-mi place și consider oricum că numele contează mai puțin, important este conținutul.

19. Care este culoarea ta preferată?
Nu am o culoarea preferată. Îmi plac culorile, în general.

20. Înjuri?
În public, cu voce tare…. Nu! În gând sau când sunt singură între patru pereți, se mai întâmplă, la nervi. Și prevăd că nici la volan n-o să fiu chiar o doamnă în anumite situații. :))


Invit să preia tag-ul oricine dorește. Dacă îl preluați, îmi puteți lăsa un link către el într-un comentariu sau dacă nu aveți un blog, aștept cu drag răspunsurile la întrebări în comentarii.

2 comentarii

  1. Ne asemanam destul de mult. ;))
    Ah, prevad o schimbare de temperament la volan. Mie, cel putin ... mi se intampla uneori sa fiu mai putin doamna cand sofez. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. :* Da, sunt sigură de asta, e cam greu să fii o doamnă la vola. :))
      Pupici :*

      Ștergere