(Nails) Totul are un început...

Zilele trecute mă uitam prin pozele mai vechi.. și am dat și de câteva manichiuri. Toate sunt de când aveam vreo 15-16 ani, vârstă la care mi-am descoperit mica pasiune pentru modele pe unghiuțe. Pozele sunt de o calitate proastă (deh, făcute cu telefonul... și la lumină slabă unele), dar m-am decis totuși să le public, unele din modele chiar aș vrea să le refac cândva. Nu vă închipuiți că o să vedeți cine știe ce modele, unele sunt chiar urâțele, dar „totul are un început” și oricine poate să progreseze. :p

Un french alb simplu și un abțibild pe inelar:

Era o nebunie cu french-urile pe atunci.... aici nu e nimic deosebit, doar un french colorat (în realitate era drăguț, în poză din păcate nu prea se vede):

Iar french... de data asta roz și cu niște dungulițe (cam strâmbe, dar era un început) 

Asta arată ciudat rău și e cam dezastruos realizată... dar merge. :)) Bulinuțele le făceam cu scobitoarea pe atunci, nu aveam și nici nu auzisem încă de instrumente speciale pentru așa ceva.

Păcat că nu am o poză mai bună, chiar arăta super în realitate, am fost foarte mândră de ea:

O tentativă de floricele... cu scobitoarea:

Niște floricele puțin mai elaborate. :)) Aici aveam unghiile foaaarte lungi... și țin minte că la scurt timp după s-au rupt. Oricum, cred că asta a fost lungimea maximă la care au ajuns unghiile mele naturale:


Iar french, de data asta pe unghii lungi... și cu bulinuțe la bază:



Modelul ăsta mi-a plăcut mult. Nu e cine știe ce și nici perfect realizat, dar arăta tare frumos în realitate. O să-l refac când o să-mi las unghiile mai lungi.


Am lăsat la final modelul meu preferat. Arată foarte frumos și interesant pe unghii (chiar și pe unele mai scurte) și nu știu de ce nu l-am mai făcut în ultimul timp.Trebuie să iau măsuri!



Ce părere aveți de „capodoperele” mele? :)) Vă place vreun model? :D
Ați vrea să vedeți refăcut vreunul anume, într-o variantă (puțin) mai bună?

Niciun comentariu