Review: Cremă de picioare cu glicerină și silicon Avon


Cremele de picioare de la Avon mi se par unele din cele mai bune produse pentru îngrijirea picioarelor, fiind și convenabile ca preț în același timp. Azi o să vă vorbesc despre cea cu glicerină și silicon, însă multe din cele pe care le voi descrie mai jos sunt valabile pentru mai multe din produsele similare din această gamă de la Avon.


Preț: 6-7 lei (la oferă)
Cantitate: 75 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Părerea mea:

Îmi place mirosul fresh al produsului. Nu este puternic, este destul de discret, dar oferă o senzație plăcută de prospețime. În plus, se menține binișor pe piele. Ambalajul este și el drăguț și practic, produsul putând fi dozat cu ușurință, fără riscuri de risipă.

Textura produsului este densă, deloc uleioasă sau grasă. Se absoarbe imediat în piele, fără să lase peliculă de niciun fel. Astfel, o putem folosi chiar și în timpul zilei, nu neapărat doar seara înainte de culcare. Mie îmi este suficient să stau cuminte în pat pentru 3-4 minute, după care mă pot „plimba” în voie prin casă, fără grija că las urme pe unde pășesc.

Hidratează foarte bine, chiar și pe călcâie, atâta timp cât sunt exfoliate corespunzător înainte (dacă este cazul). Pielea rămâne fină după aplicare și se menține așa până la 24 de ore (sau chiar mai mult). Nu este necesară o cantitate mare de produs nici chiar pentru o piele foarte uscată. Este spornică, își face bine treaba cu o cantitate foarte mică de produs.


În concluzie, e un produs care îmi place și îl recomand. Merită încercat!

2 comentarii