Review: Cremă de față cu extract de gutuie Elmiplant


Cred că se poate observa că dețin destul de multe produse Elmiplant și majoritatea mi-au fost pe plac. Până acum câteva luni nu prea acordam importanță produselor de la această firmă, asta până când am realizat că nu au doar prețuri pentru buzunarul tuturor, dar majoritatea sunt și foarte bune. Azi o să vă vorbesc despre o cremă de față pe care o folosesc de vreo trei luni și care-mi place (iar zilele viitoare va urma  un review la un produs Elmiplant de care m-am îndrăgostit recent dar cu care prevăd o relație foarte lungă). Revenind la crema de față...:



Preț: în jur de 15 lei
Cantitate: 50 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere



Părerea mea:

Are un miros dulceag de fructe – deși îmi place foarte mult cum miroase, aș fi apreciat mai mult dacă n-avea deloc parfum, fiind vorba de o cremă pentru față.

Recipientul sub formă de borcan este din sticlă groasă, rezistent la eventuale accidente (ușoare) – aș fi preferat totuși să fie la tub sau sticlă cu pompiță, nu e tocmai igienic să bagi mâna în produs la fiecare utilizare.

Are o textură lejeră, care se absoarbe imediat în piele, fără să lase peliculă uleioasă sau grasă. Mi se pare o cremă potrivită atât de seară (cel puțin pentru un ten gras), cât și de zi, fiind o bază de machiaj bunicică.


Pentru tenul meu gras oferă exact hidratarea de care am nevoie chiar și în această perioadă . La început nu prea ne-am înțeles pentru că aveam senzația că îmi îngrașă (și mai rău decât e de la natură) tenul, însă e posibil să fi fost tenul meu într-o perioadă mai proastă. După ce i-am dat o a doua șansă nu am mai sesizat probleme de acest gen.

Este spornică, la o utilizare este suficientă o cantitate mică de produs și după aproximativ trei luni de utilizare zilnică, nu am consumat nici jumate din produs (pozele de mai sus sunt făcute mai de mult, când abia începusem să o utilizez, nu mai e chiar atât de plin borcănașul).

Nu mi-a blocat porii, nu mi-a provocat iritații sau alte probleme de acest tip.


În concluzie, în ciuda micilor inconveniente, îl consider un produs bun, mai ales pentru prețul foarte mic.

4 comentarii

  1. Ma tenteaza de ceva timp:). Cred ca o s-o incerc si eu in curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să-ți placă cel puțin la fel de mult ca și mie, dacă te hotărăști să o încerci. :*

      Ștergere
  2. Are ceva daca am 15 ani si o folosesc ? Adica imi pot strica tenul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă se potrivește tipului tău de ten o poți folosi fără probleme, este o cremă ok, n-are de ce să-ți strice tenul. :)

      Ștergere