Top 10 produse cu preț sub 20 lei #2

Acum mai bine de jumătate de an am făcut o primă astfel de postare care a avut foarte mare succes la vremea respectivă. Dacă nu știți articolul, vă invit să-l citiți acum - click aici. Îmi păstrez opinia despre toate produsele din topul de atunci, dar între timp am mai descoperit și alte produse ieftine care îmi plac și m-am gândit că n-ar strica să fac o „tradiție” din a vă prezenta periodic un top de 10 produse cu preț sub 20 lei. Nu mă mai lungesc cu introducerea, vă invit să descoperiți noul top 10 produse cu preț sub 20 lei, într-o ordine total aleatorie:


Tușul de ochi Elf m-a surprins într-un mod foarte plăcut, nu mă așteptam atunci când l-am comandat să-mi placă atât de mult. De fapt chiar eram pregătită de o dezamăgire, dar n-a fost cazul! Am citit și păreri cum că unele tușuri Elf ar veni gata uscate, nu exclud ideea că se poate întâmpla și la acesta, mai sunt și loturi proaste la unele produse, dar pentru 9 lei eu consider că merită riscul. Pentru o părere mai detaliată și swach-uri click aici.


Placenta Kallos nu știu cum de am omis s-o menționez data trecută! Folosesc de câțiva ani măștile de păr de la Kallos și toate mi-au plăcut foarte mult! Am mai încercat și de la alte firme măști de păr mai scumpe, dar până acum niciuna nu m-a convins că merită să renunț total la aceasta în favoarea ei. Prețul acestui borcănel mic e de vreo 6 lei, iar cel mare e în jur de 10 lei!


Crema sebo-reglatoare Gerovital Plant mi-a plăcut din prima clipă și în continuare îmi place foarte mult! Am scris mai multe despre ea aici și a mai fost prezentă și prin alte topuri. Eu am dat vreo 17-18 lei pe ea din DM, dar e posibil să fie chiar și mai ieftină prin alte magazine.


Kit-ul pentru sprâncene Elf îmi este alături aproape în fiecare zi de când l-am descoperit! Fardul din el nu m-a dat pe spate, e ok și atât, dar ceara este foarte bună! Pe site-ul Elf România costă 22 lei la preț standard, dar sunt dese ori reduceri de 10-20 % așa că se încadrează la limita de preț.


Base coat-ul Farmec l-am consumat luna aceasta și recumpărat rapid! Îmi place foarte mult fiindcă se usucă destul de repede, protejează într-adevăr unghia (nu chiar toate o fac!) și am putut să-l folosesc până aproape de final. De fapt eu mă înțeleg foarte bine cu toate produsele pentru îngrijirea unghiilor de la Farmec! Singurul minus al acestei baze e mirosul cam puternic, dar eu m-am obișnuit rapid cu el. În DM costă 10 lei, dar e posibil ca și acesta să fie mai ieftin în alte părți (farmacii, supermarket-uri, etc).


Gel de duș Jardins du Monde de la YR nu putea să lipsească din acest top! Nu intenționam să introduc și produse ce țin mai mult de igienă decât de îngrijire, dar e mult prea minunat gelul ăsta de duș ca să nu-l pun pe listă! Merită încercat, online îl găsiți în prezent la prețul de 10,50 lei - aici.


Warm Bronzer Elf Studio a fost și el menționat de multe ori și a beneficiat inclusiv de o postare întreagă aici. În continuare îmi place foarte mult, întind dese ori mâna spre el, așa că-și merită locul în top! Ca și la kit-ul mai sus menționat, în mod normal costă 22 lei, dar beneficiază dese ori de reduceri (plus că pe site-urile din afară precum iherb cred că e și mai ieftin).


Șamponul purificator Anian este în continuare preferatul meu! Sunt încă uimită că îmi pot spăla părul o dată la trei zile și în a treia zi să arată încă bine! Înainte abia reușeam să-l țin două zile. Aș vrea totuși să vă menționez că nu recomand să-l folosiți în exclusivitate, fiindcă e posibil ca după un timp să vă usuce scalpul. Eu îl alternez cu un alt șampon, unul anti-mătreață. Dacă vă interesează să-l încercați, doar de aici îl puteți achiziționa, la prețul actual de 18 lei.


Crema de picioare cu glicerină și silicon de la Avon e favorita mea! Îmi plac toate cremele pentru picioare de la Avon dar aceasta e pe primul loc pentru mine. Prețul variază, dar e foarte mic mai mereu, undeva în jur de 5 lei. Am scris mai multe despre ea aici.


Essence eyeshadow sunt minunate: fine, puternic pigmentate, ușor de amestecat, foarte faine! Dacă de cel auriu m-am atins de vreo 2-3 ori, pe celălalt chiar l-am folosit intens de când îl am! Parcă vreo 10 lei costă, maxim 15.

Atât pentru postarea de azi. Cu siguranță va urma și o a treia pe viitor!

Ați încercat vreunul din produse? Vă plac? Ce produse cu preț sub 20 lei ați recomanda?

28 de comentarii

  1. Am incercat si eu gelul de dus si tusul de ochi si sunt de acord cu tine..sunt foarte bune!
    De recomandat: creionul pentru sprancene blonde de la Essence si glossurile tot de la ei..costa 9 lei pe Emag.
    Produsele Nivea: deodorantele, balsamurile, produsele pentru copii, eu le-am cumparat direct de pe siteul lor cu transport gratuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că ești de aceeași părere ca mine!
      Mulțumim pentru recomandări! Balsamurile de buze de la Nivea îmi plac și mie foarte mult!

      Ștergere
  2. Heeiii!

    Ce mult ma bucur ca vad postarea ta. Am citit-o si pe asta cu acelasi entuziasm cu care am citit-o pe prima.
    Ma bucur ca vad produse pe aceasta lista pe care le folosesc si eu.(baza de la Farmec, placenta)
    O sa iti dau si de aceasta data o sugestie : balsamul de buze de la Nivea (ala fara aplicator) cu zmeura. E fenomenal.
    Din pacate eu nu pot sa folosesc orice fel de sampon...pentru ca suna tentant cel de la Anian.

    Astept din suflet sa vad urmatoarea postare! Sunt foarte faine. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, și eu mă bucur mult că îți plac aceste postări și că le citești cu entuziant, dar și că avem câteva produse favorite în comun!
      Mulțumesc pentru recomandare! Cred că te referi la lip butter, nu? Știu că sunt foarte lăudate, dar nu-mi place să-mi bag degetul în el, mai ales acum că am unghiile lungi. :)) Trebuie totuși să-l încerc cândva, și cel cu caramel îmi face rău cu ochiul.
      Am citit de problemele pe care le ai cu scalpul și în cazul ăsta nu știu ce să zic. :(

      Sper ca următoarea să vină la un interval mai scurt decât aceasta! :D
      Te pup!

      Ștergere
  3. Cât mai curând vreau să încerc măştile de la Kallos, de asemenea şi gelurile de duş Yves Rocher! Kitul pentru sprâncene şi mie îmi place foarte mult! Iar crema de la Avon este întradevăr foarte bună! O genială postare, sigur trebuie să fac şi eu ceva asemănător, aş avea câte-ceva de spus! Pupicei


    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercate atât măștile cât și gelurile de duș, sunt sigură că o să-ți placă! :D
      Mă bucur că avem favorite în comun! Îți mulțumesc și abia aștept să văd ce recomandări ne vei face! Chiar te rog să preiei ideea articolului!
      Pupici

      Ștergere
  4. Ce am testat şi eu de aici sunt crema de la Gerovital şi cea de la Avon şi pe ambele le iubesc şi eu.
    Ce mă tentează din listuţa ta: baza de unghii de la Farmec, kit-ul de sprâncene de la Elf(mai tot mereu l-am văzut menţionat pe la tine) şi gelul de duş de la Yves Rocher. Sper să pun mâna pe ele curând!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție îți plac!
      Hehe, te-am tentat cu câteva! :D Sper din suflet să îți placă toate cel puțin la fel de mult cât îmi plac mie!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  5. Kit-ul pentru sprancene de la elf il am si eu, gelul de dus YR, samponul de la Triodeluxe, produse care sunt peste asteptari si merita un pret mai mare. :D Sunt toate bune, trebuie sa incerc si bronzerul d ela elf neaparat.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucură confirmările voastre, ale celor care ați încercat unele dintre produse! Și ai dreptate, majoritatea ar merita din plin un preț mai mare, dar nu ne supărăm nici dacă rămâne așa. :))
      Chiar trebuie să pui mâna pe el cu prima ocazie, e foarte fain!
      Pupicei

      Ștergere
  6. De la elf primerul de ochi, gelul de dus YR l-am vazut si la 8 lei si ceva redus, multe produse bune de la Bioten se incadreaza si le folosesc cu drag.
    Cu samponul m-am impacat o perioada, din pacate pentru scalpul meu nu a fost de ajuns in acea perioada in care l-am testat.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place primerul, a fost și el menționat în prima postare de acest tip! :D
      Așa e, uneori e și mai ieftin de atât, acum probabil au mărit puțin prețul din cauză că e ofertă la trei geluri de duș. Nu mi se pare totuși scump nici la 10-11 lei, la cât de bun e!
      Am încercat și eu câteba produse Bioten care țin minte că mi-au plăcut!
      Îmi pare rău că nu te-ai înțeles cu șamponul până la final. :( Mie încă îmi priește, cred că-l folosesc de vreo jumătate de an.
      Pupici

      Ștergere
  7. Obișnuiam să folosesc și eu kit-ul de sprâncene de la elf. Cred că am avut vreo 3 seturi. Am renunțat la el când am încetat să mai dau comenzi pe la elf. Erau prețurile mici și cam făceam excese :)) Acum am unul de la Catrice și unul de la Maybelline pe care îl voi începe după ce îl termin pe cel de la Catrice.

    Baza de la Farmec mi-a plăcut dar am renunțat apoi o perioadă la ea și mă așteptam ca unghiile să fie la fel și după încetarea tratamentului. Dar au devenit din nou moi. Așa că am renunțat.

    Gelul de duș de la Yves Rocher, un gel de duș preferat și de mine. Ăsta și cel cu nuci de Macadamia.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, recunosc că și eu am cumpărat într-o perioadă cam multe produse Elf din cauza prețurilor foarte mici. Chiar nu puteam să mă abțin. :)) Înseamnă totuși că ți-a plăcut dacă l-ai recumpărat de atâtea ori! N-am încercat niciun produs de makeup de la Catrice, doar oje, chiar sunt pe wishlist și ele. Poate vei scrie despre kit pe blog! :D
      Păi orice tratament își face efectul cât timp e folosit. Unghiile trebuie îngrijite mereu, nu merge doar cu o perioadă și apoi pauză. :D
      Mă bucur mult că și ție-ți place gelul de duș! E și pe lista mea de favorite cel cu nuci de Macadamia!
      Pupici

      Ștergere
  8. In afara de oja de baza de la Farmec si gelul de dus Yves Rocher nu cunosc produsele, asa ca pe mine m-a ajutat aceasta postarea mult de tot in viitoare decizii de luat la cumparaturi! Mersi mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, mă bucur foarte mult că ți-a fost de folos postarea! Sper să-ți placă oricare din produsele din listă te vei decide să le încerci!
      Cu mare drag! Te pup!

      Ștergere
  9. Trebuie sa incerc si eu tratamentul Farmec si masca Kallos :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat nici un produs din cele mentionate de tine dar sunt super tentata sa imi fac o aprovizionare de elf. Inca citesc reviewuri :)
    Irina AP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, au produse foarte faine cei de la Elf! Mie mi-au plăcut majoritatea produselor încercate de la ei. Doar rujurile și creioanele de ochi din gama Essential (gama cea mai ieftină) nu m-au impresionat.
      Spor la citit și la luat cele mai bune decizii! :D
      Te pup!

      Ștergere
  11. intr-adevar mastile kallos sunt ieftine si bune :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. si mie-mi plac postarile astea. din cele enumerate de tine, am incercat numai gelul yr si unul din fardurile essence :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult!! Hehe, de fard știu că și tu te-ai îndrăgostit. :D

      Ștergere
  13. Din cele prezentate de mai sus am incercat masca de la Kallos, care mi-a placut dar tot n-as renunta la balsamul de par de la Elseve. <3 Bronzerul de la Elf care imi place foarte mult, e discret si imi place cum contureaza, crema de picioare de la Avon si fardul essence. Data trecuta cand am fost in Auchan am vrut sa imi achizitionez macar 2 nuante dar era aproape gol-golut, poate ar fi trebuit sa aleg dintre rafturile goale? :)) Ma rog...mereu e aceeasi poveste...Poate as gasi in Marionnaud, desi nici acolo nu aduc foarte multe produse. :)) Te pup! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trăiam cu impresia că ți-am răspuns de mult la comentariul ăsta. E clar, mă lasă memoria de tot! :))

      Mă bucur că ai încercat atât de multe produse și că ți-au plăcut! Îmi plac și mie produsele pentru păr de la Elseve, dar mai de grabă la balsamuri decât la măști, parcă mască e prea scumpă pentru ce face (sau cel puțin așa mi s-a părut ce am încercat eu acum câțiva ani).
      Vai, nu-nțeleg de ce e așa la voi :( , aici sunt mereu rafturile pline prin toate magazinele.
      Te pup!

      Ștergere
  14. Au avut o promotie acum cateva saptamani cei de la essence...fardurile reduse cu 50%, am plecat din magazin cu sacosa plina :)). Mastile de la Kallos sunt foarte bune, cea cu lapte miroase demential. Am citi review`ul tau despre crema sebo-reglatoare si voi merge sa o achizitionez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, nici nu știu dacă să regret că n-am știut de ofertă sau să mă bucur că altfel iar cumpăram o grămadă de farduri. :))) Îmi închipui și te înțeleg, la fel aș fi făcut și eu! :))
      Mă bucur că te-am convins și chiar sper să-ți placă!
      Pupici

      Ștergere