Mega Mall - Impresii, poze și povești!

Azi, 14 mai, s-au deschis porțile unui nou mall în București: Mega Mall! În mod normal nu aș fi mers, știam că va fi foarte aglomerat, dar nu puteam să ratez ocazia să mă revăd cu Oana și cu Teo, iar acum chiar mă bucur că am fost la deschidere, fiindcă acolo m-am revăzut cu multe alte colege bloggerițe și chiar ne-am simțit foarte bine. Ca o impresie generală despre mall, nu pot spune decât că s-a deschis cum doar la noi se poate face: neterminat! Încă se mai lucrează la el, dar în afară de acest „mic” detaliu chiar mi-a plăcut, arată foarte bine în interior, iar magazinele erau toate puse la punct!

Bineînțeles, noi am fost să vizităm mai mult magazinele de cosmetice proaspăt deschise, iar prima oprire a fost la Flormar:


Magazinul e suficient de spațios și plin de bunătăți, așa cum ne-au obișnuit! Evident că eu m-am oprit prima oară la superbele lor oje (știți doar că sunt printre preferatele mele)!


După ce am terminat de studiat ojele, mi-a atras atenția standul cu balsamurile de buze care miros demențial - eu am plecat acasă cu cel de caramel și deja nu mai știu de câte ori l-am mirosit, sunt foarte tentată să și gust din el. Îmi place de asemenea că hidratează foarte bine și că are factor de protecție. Trebuie neapărat să le studiați cu prima ocazie când ajungeți la un magazin/stand Flormar!


Rujurile lor îmi plac de asemenea, iar unele dintre ele au niște culori absolut superbe.


Mi-a plăcut prea mult modul în care a fost aranjat colțișorul cu dulciuri, trebuia să vă arăt și vouă:


Foarte drăguță mi s-a părut și ideea de a ne semna cu ruj pe oglinda de la intrare:


Pe scurt, mi-a plăcut foarte mult cum au pregătit fetele magazinul pentru deschidere și de asemenea modul în care este totul aranjat, chiar e o plăcere să stai acolo să studiezi și să swach-uiești produsele!



După ce am petrecut ceva vreme în magazinul Flormar, am trecut și pe la Georgia, la insula Golden Rose, unde evident că tot la oje m-am oprit prima oară...


Ojele „Wow” sunt demențiale, arătau atât de drăgălașe puse toate la un loc. Eu am dezvoltat o mică obsesie pentru ojele mini, mi se par mult prea simpatice!


Merită să dați o fugă pe acolo, mai ales că zilele acestea puteți beneficia de un machiaj gratuit la Golden Rose - toate detaliile le găsiți aici, la Georgia pe blog.


M-au înnebunit fetele astea cu selfi-urile și dacă mă urmăriți pe facebook probabil ați văzut deja că nici măcar eu n-am reușit să scap. :))


De asemenea, în noul mall s-a deschis primul magazin Pupa din România, îmi pare rău că n-am și niște poze de acolo! Am dat o tură rapidă și în magazinele Melkior și Kendra, dar n-am mai avut timp să stăm prea mult să studiem produsele, am remarcat doar că la Melkior au și ultima colecție, iar în Kendra erau disponibile produsele Sleek și Nyx. Prin magazine cu hăinuțe n-am intrat deloc, rămân pe data viitoare și tot data viitoare trebuie neapărat să trec și pe la MAC!

Ce am descoperit însă foarte interesant e un magazin la subsol, mai exact Cosmetica Verde, în care găsiți ojele holografice Milani! Probabil le-ați văzut deja la mine cât de superbe sunt și chiar merită încercate, prețul uneia fiind de doar 10 lei.


Și elefantul pentru care am stat la coadă ca să facem câte o poză cu el:


Ca o concluzie, eu sigur o să mai ajung și pe viitor prin Mega Mall, dar cred că mai aștept să treacă nebunia, acum toată lumea se înghesuie să vadă ce și cum (mai ales că sunt și tot felul de oferte speciale).

Ați fost la Mega Mall? Cum vi se pare? Ce v-a făcut cu ochiul din ce vedeți prin poze?

26 de comentarii

  1. Daca as fi fost din sau macar prin Bucuresti cu siguranta nu as fi ratat o astfel de ocazie... Din poze observ numai bunatati cosmetice. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumos mall-ul, dar era și mai frumos dacă era terminat. :)) Nu puteam să mă opresc în altă parte decât la cosmetice. :))

      Ștergere
  2. Super!!! Dar puteau sa-l termine totusi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca as fi vizitat aceleasi standuri si as fi plecat cu greu din zona ojelor. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, știu că și tu ești fană oje Flormar și Golden Rose. De fapt, cine nu e? :))
      Pupici

      Ștergere
  4. Hihi! Ce frumos! ♥ Multumim pentru primele impresii. Sper sa ajung si eu cat mai curand pe acolo.
    Si de asemenea, merci pentru pont. Abia astept sa ajung la standul Cosmetica Verde sa pun si eu gherutele pe cateva oje Milani. Tu esti o draguta ca intotdeauna. Ai un par superb si niste ochisori foarte frumosi. App, nu am putut sa nu remarc bluzita cu inimioare. Este adorabila.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, mă bucur mult dacă a fost de folos articolul! Am văzut că deja ai ajuns și ai pus mâna pe câteva oje Milani, aștept să le văd pe unghiuțele tale!
      Mulțumesc mult, draga mea! Bluzița cu inimioare mi-am dat seama că n-am mai purtat-o de la evenimentul lui Kleo. :)) Și mi-am zis să mai profit de ea cât timp încă mai merge. :D Și mie-mi e dragă, dar uitasem complet de ea.
      Pupicei!

      Ștergere
  5. Astazi merg....la machiaj la Alina, insa voi ajunge mai devreme pentru poze si bineinteles sa intru la Kendra...sa imi iau Nyx Jumbo! :)))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut machiajul, mi-a plăcut ce ți-a făcut draga de Alina! Pe Jumbo ai apucat să-l iei? :))
      Pupici

      Ștergere
    2. Nu/! Nici pe robotel nu l-am vazut...nici in Kendra n-am intrat...
      Am fost mai pe fuga..trebuia sa mergem mai devreme totusi! :))

      Ștergere
    3. Hehe, vor mai fi și alte ocazii. :*

      Ștergere
  6. Ce interesant, mi-ar plăcea și mie să ajung pe acolo. Ți-ai cumpărat vreo ojă sau ai rezistat tentației? :P
    Btw, ești scumpică foc! :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te așteptăm la București, Diana! Chiar mi-ar plăcea tare mult să te cunosc! Cu greu am rezistat, dar știam că acasă mă așteaptă o grămadă de oje nefolosite și rațioamentul a învins. :)) În schimb am primit niște oje, deci tot am mai venit cu ceva nou, de nici nu mai știu pe unde să le pun, iar am cutiile pline. :))
      Mulțumesc mult! :*

      Ștergere
  7. Paradisul ojelor. :)) Frumos eveniment. Vai, nici nu stiti voi fetelor din Bucuresti ce norocoase sunteti, aveti la indemana oje Milani si produse fel de fel, care la noi nu se gasesc. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, bine zici. :)) Din punctul ăsta de vedere sunt conștientă că suntem norocoase, de obicei aici apare prima oară cam orice noutate. Dacă vrei să te ajut cu achiziționarea ojelor Milani, dă-mi de știre!
      Te pup!

      Ștergere
  8. Pupicei Ella,sper sa ma mobilizez si eu sa scriu pe blog despre eveniment.M-am simtit tare bine cu voi si sper sa ne mai vedem <3,pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță o să ne mai vedem cât mai curând, sper! :D Și eu m-am simțit foarte bine!
      Pupicei

      Ștergere
  9. Ce nebunie de culori !! Imi pare rau ca nu am avut cum sa vin si eu :( ... prost am mai plecat acasa :)))

    Ma bucur mult ca te-ai intalnit cu fetele! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi-a părut rău, chiar am întrebat-o pe Oana de tine și mi-a zis că ai plecat fix acum acasă. :( Te așteptăm înapoi să ieșim toate la un suc. :*

      Ștergere
  10. Unde e poza ta cu elefantul cici? Ntz ntz :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-a plăcut cum am ieșit, așa că o țin doar pentru mine. :))))

      Ștergere
  11. Frumos. Mi-ar fi placut si mie o oja holografica Milani (mai ales la pretul ala!), dar in Galati nu stiu daca se gasesc :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că se găsesc în altă parte în magazinele fizice, cel puțin eu n-am văzut/auzit, dar urmărește și pe site-ul lor ( cosmeticaverde.ro ), poate le aduc și acolo (acum ceva timp știu că nu erau, dar recent n-am mai verificat).

      Ștergere
  12. Foarte frumos articolul. Mai las cateva zile sa treaca si poate dau si eu o tura intr-o dimineata. Sper sa nu fie prea multa lume si ma pot plimba in liniste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Dimineața oricum cred că e mult mai liber, mai ales în cursul săptămânii, deci zic eu că te vei putea plimba în liniște. Oricum, chiar și noi ne-am plimbat liniștite fiindcă e foarte mare mall-ul și aglomerat era doar în anumite zone.

      Ștergere