Picioare perfecte cu Scholl Velvet Smooth

Mai e foarte puțin până o să trecem la sandale, așa că e timpul să acordăm ceva mai multă atenție și picioarelor noastre! Pedichiura neîngrijită, călcâiele uscate și crăpate sau bătăturile se văd foarte urât și ne strică aspectul general. Vizita la salon e o opțiune bună, dar necesită timp și bani, așa că o alternativă de a obține picioare frumoase în confortul propriei case și cu un cost mai mic e întotdeauna bine venită, însă pilele clasice pentru mine n-au funcționat niciodată - ori erau ineficiente, ori mă răneam cu ele. Atunci când am aflat de noua pilă electrică Scholl Velvet Smooth am fost foarte curioasă dacă face ce promite, iar rezultatul testării acestaia a fost că m-a surprins mai mult decât plăcut!


Pila electronică funcționează pe baterii și este foarte ușor de manevrat! Doar rotim de inelul argintiu pentru a o porni, apoi trecem cu capătul rotativ abraziv pe zonele problematice iar acesta elimină pielea moartă/îngroșată și bătăturile cu blândețe, lăsând în urmă o piele foarte fină. Nu m-am accidentat niciodată cu ea, întregul proces este foarte sigur și destul de rapid! O altă parte bună e că nu este neapărat necesar să stăm cu picioarele la înmuiat înainte de a o folosi, o putem utiliza imediat după ce ieșim de la duș.

Eu în perioada asta nu am foarte mari probleme cu picioarele, abia la vară o să am mai mare nevoie de ea, însă chiar și așa diferențele se văd, dar mai ales... se simt! În mod normal pielea de pe călcâie se simte destul de aspră la atingere, însă după ce utilizez această pilă am picioare foarte fine, ca după o vizită la salon, iar rezultatul se menține pentru cel puțin o săptămână! Dar fiindcă am vrut să văd cum funcționează și la niște picioare cu probleme puțin mai mari, am făcut o probă și pe mama și veți vedea la finalul articolului cum s-a descurcat.


Singurul mic defect al acestei pile este faptul că face zgomot, ceea ce mi se pare puțin enervant, însă problema se poate rezolva cu muzică pusă pe fundal, iar așa răsfățul chiar e complet!

La finalul procesului de pilire a tălpilor, bineînțeles că acestea trebuie și hidratate. În scopul acesta, în ultima perioadă am folosit tot o cremă de la Scholl:


Este prima cremă de la ei pe care o încerc și trebuie să recunosc că e cea mai bună cremă pentru picioare pe care am folosit-o vreodată! Mirosul subtil al cremei este fresh-floral, consistența este destule de densă și totuși intră destul de rapid în piele, lăsând-o foarte fină! Hidratarea chiar se menține până la 24 ore, așa cum promite, așa că sunt foarte mulțumită de ea!

Așa cum vă spuneam puțin mai sus, am făcut pilei o probă și pe picioarele mamei (pe care am prins-o la fix, după o perioadă mai lungă în care nu mai fusese la salon), iar pozele cred că vorbesc de la sine:



A fost și mama la fel de mulțumită de pilă ca și mine, am convins-o că are și ea nevoie de una! Eu zic că e o investiție care merită, mai ales că nu e foarte scumpă, costă undeva în jur de 90 lei.

Eu am primit pila împreună cu crema pentru picioare prin itermediul unei campanii BuzzStore - vă puteți înscrie și voi  aici dacă vreți să testați diverse produse gratuit (nu este necesar să aveți neapărat un blog). Pentru mine a fost prima campanie de la ei la care m-am înscris, dar nu regret nicio secundă fiindcă am descoperit astfel un produs foarte bun!

Ați încercat pila electronică Scholl Velvet Smooth? Cum vi s-a părut?

14 comentarii

  1. Ma asteptam sa mai apara un piciorus pe aici pe undeva cu un tatuaj draguuut... :* Este ok pila, am mai citit o gramada de recenzii despre ea pe net, sincer si mie mi se pare naspa cu acel zgomot...parca bazaie mai tare decat un epilator...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nu l-am mai pus că vă distrăgea iar atenția de la subiect! :)))
      Mmm, nu mi se pare că bâzâie chiar mai rău ca un epilator, dar depinde acum și care apilator. Așa cum am zis în articol, se rezolvă problema cu niște muzică pe fundal.

      Ștergere
  2. avem o groaza de treaba cu pilele acestea :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragalase picioruse! Intradevar e un super produs! kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are picioare mai frumoase mama ca mine, sunt mai subțiri și cu unghii mai mișto. N-am avut noroc s-o moștenesc. :)) Mă bucur că și ție-ți place pila!
      Pupici

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Mă bucur că am reușit să redau destul de bine în poze. :D

      Ștergere
  5. Efectele sunt vizibile! Tot ce conteaza... :)
    Multumim pentru review, draga Miha Ella!
    Te pupacesc!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că se văd! La fel cred și eu! :D
      Cu mare drag, sper să fie de folos!
      Pupicei!

      Ștergere
  6. Pe mine nu ma deranjeaza zgomotul...insa pe al meu iubit da! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am obișnuit și eu cu el, nu pot spune că mă deranjează foarte rău, daaar... aș fi preferat să nu existe. :D

      Ștergere
  7. Simply the best...better than all the rest :D

    RăspundețiȘtergere