Produse recumpărate

Există pe piață atât de multe produse încât e greu să reziști tentației de a tot încerca produse noi (mai ales când ești o beauty addict, mai ales dacă mai ești și blogger). Așa ajungem dese ori să renunțăm la a recumpăra produsele care ni s-au potrivit și ne-au plăcut mult, dintr-o „nevoie” de a încerca mereu produse noi. Totuși, există și acele produse care ne cuceresc atât de tare încât le tot recumpărăm iar și iar, chiar dacă pe lângă ele poate mai încercăm și alte produse din aceeași categorie, din pură curiozitate. Mi-a venit ideea de a le aduna pe toate într-un singur articol fiindcă, din punctul meu de vedere, faptul că cineva a recumpărat un produs spune mai mult decât toate laudele aduse acestuia.


Când m-am hotărât să fac acest articol nu mă gândeam că dețin atât de multe produse pe care le-am recumpărat, a fost și pentru mine o surpriză, iar ceea ce vedeți în poza de mai sus sunt doar produsele pe care încă le dețin și pe care deja le-am recumpărat cel puțin o dată - sigur că în trecut am mai avut și alte produse recumpărate și sigur vor mai exista și în viitor, dar le-am adunat doar pe acelea pe care încă le dețin. Fiind produse care-mi plac mult, e evident că au mai apărut pe blog, la un moment dat - unele au fost menționate de multe ori, altele mai puțin, dar nu cred că vă arăt nimic nou celor care mă urmăriți de mult timp; mi s-a părut totuși că ar fi interesant să le pun pe toate la un loc. Le-am grupat mai jos pe categorii, ca să vă spun și câteva cuvinte despre ele...


Skincare


Gel de curățare Garnier Pure Active - e unul dintre cele mai bune geluri de curățare încercate de mine! Sunt la al doilea recipient, iar dacă n-o să descopăr între timp altul care să-mi placă și mai mult, probabil că o să existe și un al treilea în baia mea. Îl consider un produs bun doar pentru tenul gras sau mixt, are BHA în compoziție (care la mine chiar are efect asupra punctelor negre și a coșurilor), este enervant de spornic, iar aici găsiți și un review.

Loțiune micelară Garnier - nu putea să lipsească tocmai ea, deși am trișat puțin fiindcă recipientul pus la poză era unul gol, dar nu l-am recumpărat încă fiindcă nu l-am găsit în DM, unde acum e la ofertă. Dar nu mă las, o să-l mai caut, fiindcă nu vreau să-mi lipsească din casă! Acesta cred că era al doilea recipient sau chiar al treilea, dar cu siguranță vor mai urma și altele. Are și acesta review aici.

Demachiant bifazic Yves Rocher - zilele astea trec la al treilea recipient, este până acum cel mai eficient produs pentru demachierea ochilor încercat de mine. Review aici

Cremă depilatoare pentru păr facial Avon - bag de seamă că la prima categorie am scris despre toate, fiindcă și acest produs are un review detaliat aici! Nu mai știu de câte ori am recumpărat-o, dar cu siguranță de multe ori.


Body & Bath


Gel de duș Jardins du Monde cu cafea - mai are sens să spun ceva? E probabil cel mai lăudat gel de duș din blogosferă! :)) Dacă nu l-ați încercat până acum, trebuie s-o faceți cât mai curând, e genial!

Loțiune de corp cu unt de cacao și macadamia Elmiplant - nu mi se întâmplă prea des să recumpăr loțiuni de corp. De fapt, se întâmplă extrem de rar, fiindcă sunt mereu în căutare de arome noi, însă aceasta m-a cucerit de la prima aplicare! Sunt la al doilea recipient în care mai am foarte puțin și cam sufăr din cauza asta, deci sigur va exista pe viitor și o a treia reîntâlnire! Găsiți un review detaliat aici.

Scrub Naturals Avon - tocmai ce l-am recumpărat  pe acesta cu ciocolată, iar în trecut mai recumpărasem de vreo 2-3 ori și varianta cu căpșune. E bun, îmi place!

Spray picioare Foot works - nu știu dacă face față la niște probleme foarte mari cu mirosul neplăcut al picioarelor, dar la mine care n-am mari probleme se descurcă cu brio, chiar face diferențe! Recent mi-am luat o nouă rezervă, dar l-am mai avut de mai multe ori și într-un trecut mai îndepărtat.


Makeup


Pudră Max Factor Creme Puff - the best pentru un ten gras (cel puțin din tot ce am încercat eu, dar n-au fost puține cele încercate). Am recumpărat-o o dată până acum, dar este din nou pe terminate (așa se explică starea ambalajului) și am de gând s-o cumpăr din nou, nu pot sta fără ea. Are și un review foarte scurt aici.

Primer Elf Sheer - foarte multe primere din astea au trecut prin mâna mea! În prezent am trei în casă, îmi fac mereu „provizii”, să fiu asigurată! Vă spun sincer că am iar chef să mai testez niște primere noi, că n-am mai făcut-o de mult, dar asta nu înseamnă că nu-mi mențin părerea despre acesta: ieftin și bun!

Rimel Sexy Pulp Yves Rocher - după cum se vede, încă este sigilat, asta fiindcă am prea multe desfăcute și e păcat să-l irosesc. V-am povestit de ce-mi place atât de mult aici și nici la categoria asta nu mi se întâmplă prea des să recumpăr produse. 

Ruj Avon pink renewal - e singurul ruj pe care l-am recumpărat vreodată! Nu pot spune că e cel mai calitativ ruj posibil, dar ador nuanța asta și nici de calitate nu mă plâng, este un ruj cremos bun (hidratează, e pigmentat, rezistă binișor).

Rimel transparent Essence - nici la el nu pot spune că face ceva de dat pe spate, dar aranjează frumos sprâncele și oferă un aspect natural (poate face vreunul mai mult de atât?). Pentru sprâncenele mele foarte rebele nu face față în totalitate până la finalul zilei, dar e ok, când vreau o fixare mai bună apelez la ceară.


Nails


Dizolvant de unghii fără acetonă Ebeline - e bun, e blând, e ieftin... ce-aș putea să mai cer de la un astfel de produs? Nu mai știu de câte ori l-am recumpărat, știu doar că de multe ori. 

Tratament Farmec cu vitamina B5 - sunt la al doilea și mi se pare în continuare un produs foarte bun, mai ales pentru unghiile care se exfoliază. Eu îl folosesc destul de rar în ultimul timp fiindcă nu prea mai am nevoie de ajutor în sensul ăsta, dar când aveam unghiile praf m-a ajutat destul de mult.

Base coat Farmec - îmi plac mult produsele pentru unghii de la Farmec, după cum se poate observa. La acesta nu-mi place mirosul, dar îmi place că se usucă repede și nici nu se îngroașă prea repede în sticlă, ca alte produse similare. Și mai e și ieftin!


Hair


Șampon purificator Anian - atât de mult mi-a plăcut încât mi-am mai luat două sticle când eu nu consumasem nici jumate din prima (e foarte spornic!). Curăță foarte bine părul, mă ajută destul de mult în lupta cu sebumul care-mi îngrașă părul foarte rău. Singura problemă e că nu mă pot baza pe el la problemele cu mătreața, dar îl alternez cu un șampon anti-mătreață. 

Cam atât pentru azi, dar dacă v-a plăcut ideea articolului aștept să-mi spuneți dacă vreți să mai adun pe viitor produse pe care le-am recumpărat și să vi le prezint. Iar pentru colegele bloggerițe: dacă v-a plăcut ideea puteți s-o considerați un fel de tag și s-o preluați, chiar mi-ar plăcea să văd ce produse recumpărați și voi!

Vouă ce produse v-au plăcut atât de mult încât le-ați recumpărat? Ați încercat ceva din cele prezentate de mine? cum vi s-au părut?

32 de comentarii

  1. Gând la gând cu bucurie, tocmai pregătesc și eu un articol cu top 10 cele mai recumpărate produse. :D Prima dată am vrut să pun numai 5, dar mi-am dat seama ca am mai multe și că 10 ar fi un nr ok. :D Două dintre produsele menționate de tine se vor regăsi și în articolul meu. :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce tare! Geniile gândesc la fel, vorba aia. :))) Abia aștept să văd și articolul tău. Sunt curioasă care din lista mea sunt și la tine, deși bănuiesc că primerul șiiii... ori micelara, ori pudra. :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Asa-i gelul de curatare Garnier e tare spornic, love it. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ești de acord cu mine și că îți place!
      Pupici

      Ștergere
  3. Am recumparat si eu rimelul Sexy Pulp, gelurile de dus Yves Rocher, glossurile Essence, CC Creamul Elmiplant, mascara transparenta Essence.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem câteva produse recumpărate în comun. :)

      Ștergere
  4. Am incercat vreo 2 produse din cele selectate de tine. Sunt la a 2-a sticluta de apa micelara Garnier. De asemenea, alte produse recumparate care imi vin acum in minte: Bioderma sebium gel, Bioderma pore refiner, BB Cream Matte effect Flormar, rimel Avon Color Trend, ser pentru varfuri despicate Avon, gelurile de dus Cien, kit-ul pentru conturarea sprancenelor Oriflame si multe oje de la Golden Rose si Flormar. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că te-a cucerit micelara! :D Hmm, m-ai făcut curioasă cu Bioderma pore refiner... ce impresie ți-a lăsat? Bănuiesc că bună din moment ce l-ai recumărat, dar vreau să știu mai multe! :))
      Serul pentru vârfuri de la Avon l-am recumpărat și eu de mai multe ori în trecut. La oje eu nu prea am ajuns să recumpăr. :D
      Te pup!

      Ștergere
    2. Pentru mine este perfect. Chiar am probleme cu porii in zona T. O folosesc strict doar in zona aceasta. Se absoarbe rapid, ofera un aspect matifiant imediat si porii par mai mici si nici nu mai sunt asa pronuntati.
      Pupici.

      Ștergere
    3. M-ai convins să-l pun pe wishlist, pare perfect și pentru mine! :D Mulțumesc mult pentru impresii!
      Pupici

      Ștergere
  5. Lotiunea micelara Garnier este la pret bun si in Auchan, am luat eu un flacon de rezerva zilele trecute cu 17 lei. Vazusem oferta de la DM, dar mi s-a parut ok si in Auchan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru informație, chiar nu știam! Azi o să trec prin DM că-mi e în drum, dar dacă iar n-o găsesc acolo o să merg în Auchan!

      Ștergere
  6. Oh, ce bine te inteleg, Miha! Rar se întâmplă să-mi cumpăr de mai multe ori același produs, mai ales cu atâta informație/tentație pe care o primesc zilnic de pe bloguri, în fiecare zi găsesc ceva de pus pe lista. :D Cateodata si uit de produsele pe care le foloseam mai demult, gen lapte demachiant Bioten, pe care nu l-am mai cumparat de ani buni, dar care mi-a placut foarte mult, tot timpul vreau ceva nou in dulapior. :)))
    Culmea, pe la 13-14 ani, nu imi cumparam machiaje, ci lapte demachiant de la Real sa am fata curata si proaspata! :)))
    Daca tin bine minte, la mine se aplica treaba cu recumparatul la autobronzantul Alverde, sampoane de par si uneori si la fonduri de ten. aaa, da, si la crema Greenstem de la Cosmetic Plant. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că ne înțelegem unele pe altele cam toate pasionatele de domeniul ăsta. :)) Așa e, sunt multe tentații la tot pasul. Și adevărul e că e frumos să descoperi mereu produse interesante, e un sentiment plăcut, dacă pot spune așa.
      Uite că pe mine laptele demachiant Bioten nu m-a cucerit, deși știu că e foarte lăudat. E bun, nu contest asta, dar nu într-atât încât să mă fidelizeze - despre asta e vorba, trebuie să fie ceva prea special, prea bun ca raport calitate-preț, etc... ca să mă facă să recumpăr (și uneori chiar și-n situația asta mai uiți de ele).
      Eh, e bine! Eu la 14 ani mă demachiam cu șervețele umede. :)) Îmi vine să-mi dau două palme acum, când mă gândesc.
      Mă bucur că ai totuși câteva produse recumpărate!
      Pupici!

      Ștergere
  7. Felicitari pentru blog! Intru in fiecare zi sa verific daca ai mai postat cate ceva nou :) Deja mi-am facut o mica listuta de produse pe care vreau sa le cumpar pt a le incerca din lista pe care ai prezentat-o. Am folosit si recumparat gelul de dus cu cafea, primerul ELF si sprayul pentru picioare de la Avon.
    O zi frumoasa si multi pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet, Corina! Aprecierile tale mi-au făcut ziua mai frumoasă!
      Mă bucur că avem produse favorite în comun, dar și că ți-a fost de folos articolul și sper să-ți placă produsele pe care le-ai pus pe listă, atunci când le vei încerca!
      Zi frumoasă și ție! Pupicei!

      Ștergere
  8. Acum mi s-a facut dor de lotiunea de corp cu nuca de macadamia....Si am un stoc mare de produse pentru rasfatul corpului. Ce ma fac? ;))
    Si eu sunt foarte multumita de samponul Anian si cred ca o sa-mi refac stocul. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La produsele pentru corp e tot timpul loc de mai multe! :)) La mine oricum se consumă foarte repde produsele de genul, oricât de multe pe care le alternez aș avea, dar eu le folosesc aproape în fiecare seară. :D
      Mă bucur mult că și ție-ți place!
      Pupici

      Ștergere
  9. Imi place ideea,cred ca o sa o preiau :D .Cat despre produsele recumparate de tine pot doar sa zic asa : micelara de la Garnier a intrat in produse super-duper-te-voi-recumpara-pana-la-adanci-batraneti :D ,vreau sa-mi iau neaparat primerul de la e.l.f,sper sa reusesc sa dau o fuga pana la ei in magazin cand ma mai plimbaresc prin Arad :D si ma tenteaza rau de tot samponul purificator Anian.Se gaseste si in magazine fizice sau doar online?A,si acetona de la Ebelin face fata si la ojele cu sclipici? :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur! Abia aștept să văd și articolul tău!
      Haha, știam eu că te va cuceri și pe tine micelara! :D Din păcat produsele Anian se găsesc doar pe site-ul Triodeluxe - sau în magazinele fizice direct de la sursă, din Spania. :))
      Da, da... se descurcă binișor și la sclipicioase, cam atât cât o fac și majoritatea celor cu accetonă. :D
      Pupici

      Ștergere
  10. Produsele Yves Rocher sunt cele pe care le rascumpar de fiecare data si eu, baza de la Farmec a devenit un must have pentru mine. Produsele de machiaj prezentate de tine nu le cunosc, dar ma tenteaza rimelul pentru gene si sprancene de la Essence.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura care iubește produsele Yves Rocher! :D Chiar credeam că sunt singura care se înțelege așa bine cu acel base coat, dar mă bucur că nu e așa!
      Merită să-i dai o șansă rimelului, mai ales că e foarte ieftin (vreo 10-12 lei).

      Ștergere
  11. Wow, ce multe sunt! :D De fapt, daca ma gandesc, si eu am o lista lunga : 4-5 produse de la Paula's Choice, balsam de par Dove, sampon Bubchen, lotiune cu SPF pentru ten si alta pentru corp, astea fiind primele care-mi vin in minte :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel am zis și eu când le-am văzut pe toate puse la un loc. :)) Hehe, vezi? Nu ne dăm seama câte avem până nu ne apucăm să facem liste. :)) Produsele PC le am și eu pe wishlist, vreau să încep cu niște minituri, să văd cum mă înțeleg cu ele.
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  12. Si mie imi place mult micelara Garnier♥

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumoase produse ai selectat Ella,si eu am o postare de genul asta pregatita de muuuulta vreme,dar care nu a mai apucat saraca sa fie postata :))).Poate ii vine si ei randul :))))),pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt produse foarte faine! Ce drăguț, abia aștept să văd și postarea ta! N-o mai ține la naftalină, vrem să vedem!! :D
      Pupicei

      Ștergere
  14. Avem produse comune, unele le-am recumparat si eu, samponul Anian, scrub-ul Avon, gelul de dus YR, acetona Ebelin si altele, ultima nu mi-a placut asa tare ca ma ustura nitel pe piele(folosind cu staniol dupa vreo 2 min incepe usturimea si nu mai supoer, nu stiu de ce.. ) Te pupic! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că avem produse în comun! Hmm, sigur nu ai avut varianta cu acetonă? Aceea e într-adevăr ceva mai agresivă cu pielea, asta în schimb nu mi se pare.
      Te pup!

      Ștergere
  15. Hmmm o noua provocare! O voi nota! :)
    Momentan din cele mentionate de tine n-am folosit decat micelara Garnier si primerul Elf...produse pe care le-am recumpaarat.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că ți-a plăcut și abia aștept să văd și la tine un astfel de articol! :D
      Mă bucur că avem totuși câteva în comun.
      Pupici

      Ștergere