Kiko Sugar Mat

Probabil nu mai e o noutate pentru voi că am dezvoltat o mică obsesie pentru ojele texturate (sau nisipoase, cum preferați să le spuneți), iar pe cele de la Kiko îmi doream de ceva vreme să le încerc. Draga de Dana mi-a oferit o astfel de ojă la evenimentul Beauty Swap și imediat a doua zi mi-am și făcut unghiile cu ea. Cred că e suficient să vă spun că acum vreau mai multe și o să înțelegeți astfel că mi-a plăcut foarte mult. Singurul defect ar fi că e tare greu de surprins în poze efectul superb pe care-l are oja, am fost nevoită să apelez la blitz fiindcă așa a ieșit cel mai bine - dar țineți cont de fapt că nuanța e puțin mai închisă într-o lumină normală, cum o vedeți în poze arată în realitate doar direct în lumina soarelui.



Cel mai mult îmi place la această ojă faptul că se usucă extrem de repede! Bănuiesc că ați sesizat că majoritatea ojelor texturate se usucă mai repede decât ojele „obișnuite”, dar aceasta parcă le întrece pe toate, se usucă foarte repede în totalitate, nu doar la suprafață. Este opacă din două straturi (deși la primul strat aș fi crezut că vor fi necesare trei, dar m-am înșelat), rezistența pe unghiile mele e cam de 3-4 zile de stat mult cu mâna în apă (cam atât îmi rezistă majoritatea), iar despre faptul că are un efect super nici nu cred că mai e cazul să menționez, puteți vedea și voi asta! Numărul nuanței pe care o am eu este 16!



Deși mai am o ojă texturată de la Miss Sporty foarte asemănătoare, aproape identică, tot sunt bucuroasă că am adaugat-o la colecție pe aceasta, fiindcă are un efect și mai frumos! Sigur o veți mai vedea pe blog, mă gândesc să fac pe viitor cu ea un model negative space.


Cum vi se pare oja? Ați încercat vreo ojă Kiko? Dar pe cele din gama Sugar Mat?

30 de comentarii

  1. O prietena le numeste "poroase" ... asa ca ...le putem numi in mai multe feluri :)

    Sa stii ca imi place foarte mult cum arata - desi nu sunt o mare fana a visiniului. De curand a intrat si in colectia mea o oja de la Kiko si sunt foarte fericita, imi place foarte mult.

    Sa o folosesti cu placere. Abia astept sa vad manichiura negative space.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, varianta asta n-am mai auzit-o. :))
      Mă bucur foarte mult că îți place! Am văzut azi și oja ta și mi-a plăcut la nebunie, e absolut superbă!
      Mulțumesc la fel! O să mai dureze o vreme, momentan aș vrea să mai încerc din multitudinea de oje care stau și mă așteaptă nefolosite încă. :))

      Ștergere
  2. Pe unghiile tale arata superb aceasta oja. Mie sincer imi plac mai mult pozele cu blit la texturate. Se vad mai frumos. Nu am nicio oja Kiko, dar sper sa remediez problema :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți place! Așa e, și mie mi se pare că majoritatea arată mai bine în pozele cu blitz, în special cele care au și sclipici în conținut. Trebuie să remediezi „problema”, eu acum vreau cât mai multe. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Arata super! Nu am incercat inca nici o oja Kiko, dar e pe lista mea:) Sa o folosesti cu placere!

    http://gshappyplace.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Merită încercate, nu sunt degeaba lăudate de toate fetele!
      Mulțumesc!

      Ștergere
  4. Superba nuanta,am vazut-o pe unghiutele tale si arata super frumos <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa oja !
    Sa o folosesti cu placere !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow! Arata excelent! <3
    Sa o folosesti cu placere.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. daca se usuca repede, m-ar tenta :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte repede! :D Am multe oje cu uscare rapidă, e criteriul principal după care mă ghidez când îmi cumpăr oje, dar asta e undeva acolo sunt în top. :))

      Ștergere
  8. Si mie imi plac astfel de lacuri...desi e o provocare sa le dau jos...:D Ai o manichiura impecabila ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au un efect special, cred că puține sunt fetele pe care nu le-au cucerit! :D Asta așa e, se șterg foarte greu dar eu zic că merită efortul.
      Mulțumesc frumos, ești o drăguță!

      Ștergere
  9. Da, am incercat si sunt favoritele mele. Dar nu texturate. Cu un top coat la mine dureaza si mai bn de o saptamana daca nu trebaluiesc prea mult cu manutele. Ojele Kiko is the best! <3 Si asta e superba! Sa o folosesti cu mare drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac, țin minte că mi le-ai lăudat de multe ori. :D Probabil că și asta rezistă mai bine dacă nu stau prea mult cu mâna în apă, dar mie oricum mi se pare suficient vreo 4 zile, oricum se poate retușa cu ușurință la texturate dacă sare sau se ciobește puțin.
      Mulțumesc frumos! :*

      Ștergere
  10. Cat e de misto!! M-am indragostit! Sunt geniale texturatele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place așa de mult! Clar, sunt perfect de acord! :))

      Ștergere
  11. Arată minunat, îmi doresc și eu tare mult o ojă Kiko! Și ce unghii, ah, ce unghii!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu vreau acum cât mai multe. :)) Au o grămadă de oje superbe și mă încântă faptul că se usucă așa de repede. Hihi, mulțumesc... au crescut foarte mult, prea mult îtr-un timp atât de scurt. :))

      Ștergere
  12. Ce nuanta....e wow!!!
    Dar am o intrebare: de ce aplici oja putin mai departe de unde incepe unghia...nu stiu cum sa ma exprim..de la cuticula? Sper ca intelegi la ce ma refeer:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place!
      Las un mic spațiu ca să nu murdăresc cuticulele, detest să le văd murdare de ojă. Însă nu e distanța atât de mare cât poate părea din poze, se vede așa din cauza blitz-ului care-mi face cuticulele să pară aproape inexistente. :)) Și în plus, manichiura asta era făcută de 2 zile când am pozat-o, timp în care deja îmi mai crescuse puțin unghiile.

      Ștergere
    2. Aha...am inteles. Te intrebam pentru ca am mai vazut chestia asta la alte fete si chiaar vroiam sa stiu:D
      Iti multumesc! :*

      Ștergere
    3. Hehe, cu siguranță și ele lasă spațiu din același motiv (sau curăță ulterior cu o pensulă).
      Cu mare drag! :*

      Ștergere
  13. Foarte frumoasa aceasta culoare, iar textura este perfecta, nici prea finuta dar nici prea dura. Imi place enorm de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel mi se pare și mie textura! Mă bucur foarte mult că îți place!

      Ștergere