Week in photos #36

Încă puțin și vine oficial vara, lucru ce mă bucură foarte mult, am spus de multe ori că e anotimpul meu preferat! Pe aici a fost foarte cald săptămâna asta și sper s-o țină tot așa de acum în colo. Săptămâna mea a fost puțin mai relaxantă față de anterioarele, dar am adunat multe lucruri să vă arăt, așa că nu mă mai lungesc cu introducerea, zic să trecem la poze...


Luni am făcut puțină ordine printre produse (din nou) și am avut proasta inspirație să pun aproape toate gelurile de duș la un loc. :)) E clar că am o problemă, nu?


Am mâncat o tartă delicioasă și uriașă. Nu pare din poză, dar abia puteam să mușc din ea. :))


Joi am fost la o conferință despre blogging, unde i-am ascultat cu plăcere pe Cristian China Birta, Alexandru Negrea și Costin Cocioabă. Am aflat informații interesante, am ascultat păreri diferite despre anumite aspecte/situații și, cel mai important, am râs mult! Au fost foarte amuzanți speakerii (dar nu m-a surprins asta, mai ales de la Chinezu mă așteptam) și a fost și o ocazie bună să mă revăd cu câteva fete.


Mi-a ajuns o nouă comandă de la MiniPrix, în care am avut două perechi de sandale de care sunt foarte mulțumită! Cel puțin cele cu talpă ortopedică îmi plac la nebunie, eu zic că merită, numerele se potrivesc, sunt bine lucrate și au niște prețuri super mici. Eu cred că o să mai plasez o comandă la ei cât de curând, mi-a rămas gândul și la alte modele.


Un alt colet a sosit de la Gerovital, cu noile deodorante lansate. Pe lângă numele foarte drăguțe, par a fi și eficiente - rămâne totuși de văzut cum vor face față la temperaturi și mai ridicate.


Nu știu cum de n-am văzut până acum prima parte de la filmul Avengers! Eu m-am uitat la el în special pentru Iron Man și Thor, dar a fost chiar interesant filmul, mi-a plăcut! Acum abia aștept să apară partea a doua, am văzut trailer-ul și pare interesant.


Alte mici capturi de săptămâna asta au fost minitura de la primerul POREfessional și rimelul pentru sprâncene Catrice (m-am lăsat păgubașă cu Make me brow de la Essence, nu e de găsit, iar ăsta pare a face același lucru). 


Am terminat și cu serialul The Office care a fost drăguț (e departe de a fi favoritul meu, dar mi-a plăcut) și în sfârșit nu am mai fost dezamăgită de finalul unui serial, ba din contră, mi-a plăcut.


Cine a mai fost fan Sugus în copilărie? :)) Eu eram înnebunită după ele, iar ieri le-am remarcat la raft și le-am pus în coș, de dragul amintirilor. Ciudat, dar încă-mi plac. :))

Cam atât cu săptămâna asta, să vină următoarea! Mă așteptă niște săptămâni cam pline și destul de stresante, sper ca săptămâna viitoare să am cât mai multă energie, o să am nevoie.

Săptămâna voastră cum a fost? Ceva remarcabil? Ceva cumpărături interesante?

26 de comentarii

  1. Eu am cam lenevit saptamana asta. La capturi trecem crema demachianta fara lacrimi de la Viva Natura, deodorantul BU, prajiturile Tiramisu pe care le gasesti in Profi cu eticheta Aacasa. M-am plimbat mult si am vazut multe filme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, e bună și puțină leneveală din când în când! :D M-ai făcut curioasă cu Tiramisu, nu le-am remarcat pe cele din Profi.

      Ștergere
  2. Mie mi-a placut Porefessional, l-am avut tot in varianta mini. Nici nu stiam ca s-a terminat The Office, m-ai facut curioasa sa vad finalul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu încă nu l-am încercat, mâine cred că o să-i fac o primă probă. Dar mă bucur să aflu că ți-a plăcut, înseamnă că ceva bun face. E foarte drăguță, merită vizionat dacă ți-a plăcut!

      Ștergere
  3. Eu n-am sa strang niciodata in acelasi loc toate gelurile de dus pe care le am. E mai bine pentru sanatatea mea mintala. Sa ai o saptamana frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, te cred! :)) Nici la mine nu erau chiar toate, mai erau câteva, dar e oricum suficient încât să mă sperie numărul lor.
      Mulțumesc! Săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  4. Ai un stoc considerabil de geluri de dus. Am descoperit ca ai si cateva tentatii carora incerc sa le rezist. Ce greu e...
    Pfoa...Sugus! Chiar ca mi-ai amintit de copilarie! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam am stoc pe tot anul. :)) Dacă printre tentații se află cele de la Balea, eu zic să nu le reziști, că apoi e posibil să nu le mai prinzi și chiar sunt minunate! :D
      Hihi, deci n-am fost singura. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. :-)) Stiu ca ai strans ceva geluri de dus. Si eu am o problema cu gelurile de dus, doar ca m-am cizelat si nu incep altul pana nu il termin pe cel inceput :-)). In schimb vad acolo la tine 2 geluri de dus de la Balea pe care eu nu le-am mai vazut pana acuma :-(

    http://daliac.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... am fost fată strângătoare (și tocmai ce mai consumasem două cu puțin timp în urmă + mai am câteva). Cam greu să desfac doar unul singur, dar m-am învățat și eu să nu le mai duc pe toate în baie, că sunt tentată să le iau pe toate prin rotație. Țin doar 2-3, dar când am chef de altul, mai fac schimbul între ele. :))
      Unul din gelurile de duș Balea e ediție limitată, iar celălalt e recent apărut, probabil de aceea nu le-ai văzut. :D Merită din plin amândouă, au niște arome geniale!

      Ștergere
  6. Tarta arata delicios !
    Eram fan Sugus in copilarie , dar azi nu imi mai plac :)
    Si eu am peste 10 geluri de dus :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se face poftă când mă uit la ea. :))
      Mie probabil mi-au plăcut și de dragul amintirilor. :D
      Bravo, bravă.. suntem fete strângătoare! :))
      Pupici

      Ștergere
  7. Ce sandalute frumoase! ♥
    Cu gelurile de dus si eu am o problema, mai ales ca le tin in baie intr-un dulapior si chiar daca sunt numeroase..tot as mai cumpara. :))
    Prajituricile si caramelele arata yum-yum!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că îți plac!
      Eu nu știu de când am dezvoltat obsesia asta pentru gelurile de duș, că în urmă cu ceva timp puteam să trăiesc liniștită cu unul singur, maxim două. :))
      Pupicei!

      Ștergere
  8. Doar la sapunurile solide imi fac stoc serios pentru ca le cumpar online. :)
    La mine nu s-a mai schimbat ritmul de ceva vreme si chiar daca ne-am facut planuri si pentru saptamana viitoare simt nevoia sa ma pun in pat sa dorm...
    Frumoase sandalutele multicolore, am mai gasit cateva dragute, cate tentatii. ;)) Sa le porti cu placere. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Săpunuri solide nu prea mai folosesc, chiar am aruncat recent unul expirat. :(
      E bine să intri într-un ritm, te obișnuiești cu el, nu mai simți oboseala așa tare. Cel puțin la mine funcționează așa. :D
      Mulțumesc, mă bucur că sunt pe placul tău!

      Ștergere
  9. Eu cred ca sunt singura care nu a primit coletul de la Gerovital. Mai astept! Nu pot sa iti explic ce pofta de tarte mi s-a facut! Eu am fost cuminte saptamana asta, nu am cumparat nimic "bun", doar o comoda cu 4 sertare pentru haine ca nu mai am loc in sifoniere :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o să ajungă și la tine zilele astea. Dacă nu, cu un mail sigur rezolvi problema, poate s-au rătăcit datele tale. :D Te cred cu pofta la tartă. :))
      Hehe, ce fată cuminte ești! Eu deja am început și săptămâna asta cu shopping. :)) Te înțeleg perfect cu lipsa spațiului. :))

      Ștergere
  10. Foarte frumoasa sandalutele! <3 Cat despre produsele Gerovital,,,nu le-am incercat, sunt curioasa de ele. Una peste alta, a inceput sa toarne cu galeata afara.. uof, ce vreme de stat in casa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar îmi intrase comentariul tău la spam, bine că m-am învățat minte să verific și acolo. :D
      Mă bucur că îți plac sandalele! Momentan eu sunt foarte mulțumită de deodorante, par a fi eficiente, doar au un miros puțin cam puternic (dar nu exagerat).
      E cam nehotărâtă vremea asta, dar până acum am avut noroc și m-a prins ploaia doar la adăpost, niciodată pe stradă. Sper să nu cobesc. :))

      Ștergere
  11. Vaaaaiii ce frumoase sunt sandalutele colorate <3,si eu am colectie de geluri de dus,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că vă plac la toate. Poate o să le pozez vreodată și în cadrul unei ținute. :D Haha, mă simt mai bine să știu că nu sunt singura. :))

      Ștergere
  12. Da...tarta aia...offfff....pfff. ce buna o fi fost...

    RăspundețiȘtergere