La ce mai visează Ella...

Vă arătam acum ceva vreme un wishlist cu produse de pe makeup de la care am zis că nu o să mă abat în următoarea perioadă, însă azi vreau să vă arăt câteva produse la care visez în acest moment - dorințele acelea de moment, dintre care unele ajung într-un final pe un wishlist de pe care le bifez la un moment dat, iar de la altele îmi iau gândul fiindcă descopăr alternative mai bune sau pentru că pur și simplu îmi trece cheful, îmi dau seama că nu mi le mai doresc din diverse motive, etc. Așadar, azi visez la...

Colecția MAC Toledo - pentru că... ambalaje drăgălașe! Alt motiv mai întemeiat n-am, pur și simplu îmi plac mult ambalajele foarte girly și cum oricum îmi doresc un ruj corai frumos de la ei, poate o să aleg unul din colecția asta (nu le-am studiat suficient în magazine, deci nu bag mâna în foc că există nuanța pe care o vreau eu, o să văd). Recunosc totuși că și paleta de farduri îmi face răăău cu ochiul!


Produse pentru păr TRESemme cu keratină - îmi doresc de ceva vreme să încerc ceva de la ei, iar acum mi s-a pus rău pata pe gama asta cu keratină. O să le caut în magazinul Hello Free Zone cu prima ocazie, deși nu-mi amintesc să le fi văzut data trecută. Sper totuși să le gasesc, iar dacă nu... o să mă mulțumesc cu orice mască de păr de la ei, trebuie să înțeleg de ce sunt așa de lăudate.


Too Faced Chocolate Bar - de când am mirosit-o prima oară am crezut că nu e adevărat, nu se poate să miroasă atât de bine! De atunci mi se aprind beculețele de câte ori o văd și oricât aș încerca să mă conving că n-am nevoie de o nouă paletă de farduri doar pentru că miroase a ciocolată, tot ajung să visez la ea de câte ori dau peste câte o poză cu ea, cum s-a întâmplat recent.


Pigmenții Star Dust Inglot - dacă mi-ați citit postarea de aici nu cred că vă miră prezența lor pe această listă. Deși îl am pe #111 să mă joc în voie cu el, mie mi-a rămas în gând și #114 pe care mi-l doresc foarte mult. Știți care e partea cea mai proastă? Că nu îl mai au în magazin, s-a epuizat stocul din prima zi. :)) Deci ia Ella și visează până îl readuc sau până o să uiți de el.


NYX eyebrow gel - mi se pusese pata într-un timp pe gelul de la Makeup for ever, dar cum nu sunt prea convinsă că m-aș înțelege cu o astfel de textură pentru sprâncene, parcă nu prea-mi venea să dau atâția bani pe unul și să nu îmi placă. Când Koko a zis în acest review că ei îi place chiar mai mult gelul NYX decât cel de la MUFE, m-a convins imediat că trebuie încercat! El nu „scapă”, sigur îl bifez cândva.


Un spumant de baie wow - orice, numai să facă muuultă spumă, să miroasă fantastic și să persiste mirosul cât mai mult. Chiar nu mai știu ce să mai încerc, m-am plictisit de toate. Ce-mi recomandați? Mă gândeam la ceva de la The body shop, spumante n-am încercat de la ei dar am citit numai de bine cu privire la ele.


Asta-i tot! Nu visez la prea multe, nu-i așa?

Voi la ce răsfățuri cosmeticale visați azi? Ați încercat vreunul dintre produsele de mai sus? Cum vi s-a(u) părut?

18 comentarii

  1. Nu, nu, chiar deloc! :))) Alte produse mai putin misto nu puteai si tu sa gasesti la care sa visezi? :)) Acum o sa visam si noi la ele.. <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie chiar nu mi se par multe. :D Păi doar nu era să visez la produse banale, alea le cumpăr și gata. :))

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Te cred! :)) Mai ales gelul pentru sprâncene, nu? :))

      Ștergere
  3. nu, nu :)) nu-s asa de multe :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai că nu suuuunt. Eu chiar eram serioasă, nu era întrebare retorică. :))

      Ștergere
  4. Eu vreau vacanta deci nu mai visez la nimic o perioda :)) Vad ca daca motivatia e buna se poate si asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar să visezi e gratis, ce treabă are cu vacanța? :)) Te înțeleg, încerc și eu să nu mai întind coarda fiindcă sunt și alte priorități (printre care și vacanța), dar chiar deloc fără shopping nu merge, măcar câte ceva mărunt acolo. :D

      Ștergere
  5. Sper din suflet să bifezi paleta Too Faced pentru că e genială!
    După gelul de la NYX tânjesc și eu grav!!
    N-ai gusturi rele :)) Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mă întărâta, dragă Diana. :)) Cândva tot o s-o cumpăr, că prea bine arată și miroase.
      Eu până acum am vreo 3-4 chestii pe wishlist de la NYX și dacă n-o să ajung curând să le bifez cred că o să se facă o listă chilometrică.
      Haha, mă gândeam eu. :)) Pupici!

      Ștergere
  6. Ooooo Chocolate Barrr ce nuante superbe!!!!! O vreau si eu! :)))
    Si gelul de sprancene NYX ...Ahhh
    Cata lista de dorinte am pe Makeup Shop! :))))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, are și niște farduri frumoase, dar pe mine tot mirosul mă atrage cel mai mult. :))
      Te înțeleg perfect, eu tot sper să bage o reducere frumușică pe site, mai ales pentru pensulele RT. Altfel, prefer să iau din Kendra produsele Nyx și Sleek. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Ohh well, I love, love, love them! :)) Acum iara visez la chocolate bar, dar tot mi-o iau! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Băgăm aia cu „o viață avem” și gata, avem scuza perfectă. :D

      Ștergere
  8. N-am incercat nimic de pe lista ta. Eu visez la un set de pensule, un gloss Essence, Nude Kisses pe care l-am mai avut, dar nu l-am mai gasit, un rimel pentru sprancene Essence si o lotiune de corp sub dus de la Nivea. Am fost de curand in DM dar aveam altele mai urgente pe lista. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vise modeste, ca să zic așa. :D Pe mine loțiunile sub duș de la Nivea nu m-au impresionat, din păcate.

      Ștergere
  9. Eu iti doresc sa-ti indeplinesti visele, si sa ai cat mai curand aceste produse minunate. Fiecare suna tentant, mai ales unltimul set de la The Body Shop. Si ca sa iti raspund la intrebare, eu visez la oje de obicei....la multe oje, holografice, matte, satinate, texturate etc. Oja sa fie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Momentan încerc să mă abțin, doar produsele TRESemme și gelul NYX aș vrea să le bifez mai curând, cu restul mai aștept o vreme fiindcă am alte priorități. :D Haha, cu ojele te cred, și eu visez la toate ojele de pe plantă. :))

      Ștergere