#DIYhairstyling - Coafuri de vară cu Nivea

Acum vreo două săptămâni am fost la un eveniment Nivea unde am învățat foarte multe lucruri utile atât despre îngrijirea părului, cât și despre cum să ne coafăm singure acasă. Am apreciat foarte mult ideea evenimentului, fiindcă am avut ce învăța, nu a fost doar un eveniment obișnuit unde se promovează niște produse - chiar mi-ar plăcea să văd mai des așa ceva, iar fetele de la Nivea merită felicitări pentru idee! Bineînțeles, nu o să țin informațiile doar pentru mine, așa că vă invit să citiți în continuare acest articol!


Cel mai interesant lucru pe care l-am aflat despre îngrijirea părului e că pe piață există niște măști special create pentru scalp - sunt sigură că toate știți faptul că măștile obișnuite de păr se aplică doar pe lungimea firului de păr, nu și la rădăcină. Ei bine, se pară că există măști care tratează anumite probleme ale scalpului. Nu știu dacă sunt eu rămasă în urmă cu noutățile la capitolul ăsta, dar chiar nu știam și am de gând să mă documentez mai mult pe tema asta! Am discutat de asemenea despre șampoanele uscate și ni s-a confirmat faptul că sunt ok, dar doar dacă după utilizarea acestuia ne spălăm părul seara (așa cum vă spuneam și eu), că metoda aceea cu spălatul părului doar cu oțet poate face mai mult rău decât bine și că niciun șampon de pe piață care ne promite volum fabulos nu poate da un volum spectaculos de la rădăcină (oferă volum firului de păr, dar nu ca cel care ni se prezintă în multe dintre reclame).

După discuția despre îngrijirea părului, am învățat de la hair styliștii Gett's foarte multe coafuri ușor de realizat acasă! După cum probabil deja știți, împletiturile nu prea mult stilizate, buclele lejere în stil boho-chic și tunsorile pixie sunt în tendințe vara aceasta, iar multe idei de coafuri (aproximativ 70) găsiți aici - chiar vă recomand cu căldură să aruncați un ochi, sunt sigură că o să găsiți multe idei interesante pe care le puteți pune în practică.


Vă las mai jos și câteva poze cu coafurile pe care și le-au făcut fetele la eveniment, iar aici puteți vedea și un filmuleț!  Chiar dacă unele dintre ele par complicate, să știți că sunt chiar simple de realizat, mai ales dacă aveți un păr mediu - o zic din experiență, la părul meu lung sunt mai greu de pus în practică unele dintre ele, dar există suficiente idei și pentru noi, cele cu păr lung!





Bineînțeles, orice coafură trebuie fixată dacă vrem să reziste întreaga zi, iar fixativele Nivea mie chiar îmi plac, fixează foarte bine chiar și părul meu exagerat de fin! Despre spuma de păr nu vă pot spune eu prea multe fiindcă folosesc foarte rar, dar vă pot spune că prietenului meu îi place spuma de la Nivea! 


Vă las mai jos și cu câteva informații oficiale despre cele trei game destinate părului:


Descoperă beneficiile gamei de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss, care oferă părului uscat şi tern strălucire de diamant. Preţ şampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei, fiecare; Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare

Gama NIVEA Volume Sensation oferă volum dublu şi strălucire părului subţire, fără a-l încărca, pentru ca tu să simţi frumuseţea unui păr îngrijit. Preţ şampon (250 ml), balsam (200 ml): 13,68 lei fiecare; Preţ Styling Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare

Gama de styling NIVEA Mega Strong oferă oricărui tip de păr fixare mega puternică şi de lungă durată, îngrijindu-l în acelaşi timp, fără a-l încărca. Preţ Spray (250 ml), Spumă (150 ml): 16,25 lei, fiecare.


Ați încercat produsele de styling Nivea? Cum vi se par? Ați găsit idei interesante de coafuri pe site?

6 comentarii

  1. Da, am incercat spuma de par pentru blonde si mi-a placut! :)
    Ce de bloggerite la eveniment...frumos! :)
    Merci de postare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut!
      Am fost într-adevăr destul de multe, dar comparativ cu alte evenimente mi s-a părut mai restrâns și poate tocmai de aceea mi-a plăcut, a fost o dimineață liniștită și foarte plăcută!
      Cu drag! Pupici

      Ștergere
  2. nu am incercat.. :( ps: azi a aparut un clip pe pagina Nivea si te-am zarit pe acolo... :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să iei măsuri, sunt foarte bune! Nu e cel către care am pus și eu link în articol? Altul nu știu să existe. Ah, și sper că nu te-ai speriat, eram adormită și cam obosită după vreo 4 ore de somn. :D :*

      Ștergere
  3. Ce draguu! Vreau si eu par lung <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar plăcea să te văd cu păr lung, sunt curioasă cum îți stă. :D Dar ți se potrivește perfect tunsoarea pe care o ai acum!

      Ștergere