Share the love #3

Înainte să fiu bloggeriță, sunt și eu cititoare de bloguri de beauty și dese ori dau peste articole pe care le consider foarte utile și pe care vreau să mă asigur că nu le ratați nici voi - din dorința aceasta s-a născut rubrica „Share the love” de care încerc să mă țin și unde încerc să notez pe loc fiecare articol bun descoperit (dar știu că nu-mi iese mereu, uneori n-am timp să fac asta, dar măcar încerc... când se poate). M-am gândit că azi e o zi perfectă pentru un astfel de articol, dat fiind faptul că vine weekend-ul și poate veți avea timp să răsfoiți articolele mâine dimineață, înainte să ieșiți să vă bucurați de vremea frumoasă (să sperăm că așa va fi!). Să vedem, așadar, ce recomandări am pentru azi!

Sursă foto

Cred că în toate articolele de acest tip o să am cel puțin o recomandare de la Koko, care mereu vine cu niște sfaturi foarte utile sau cu câte un machiaj superb. Un articol foarte util este cel de aici , unde a scris despre modurile de utilizare a burețelului Beauty blender, iar aici găsiți un articol și mai util despre rezistența machiajului, pe care trebuie neapărat să-l citiți, dacă n-ați făcut-o deja!

Nu știu câte dintre voi aveți răbdare pentru proiecte DIY mai complexe, dar vă recomand articolul de aici, unde Elisa ne explică cum să ne facem singurele bombe de baie! Pe mine mă tentează tare să încerc, deși îmi lipsesc multe ingrediente și... răbdarea. Dar poate-poate, într-o zi cu soare...

Irina a scris aici de ce nu păstrează lucrurile pentru ocazii speciale - o lectură plăcută și mult adevăr! Eu sunt perfect de acord cu tot ce spune!

Camelia a fost denumită de una dintre cititoarele ei „regina pensulelor” și cred că i se potrivește perfect! Dacă nu mă credeți, aruncați un ochi peste articolul de aici, unde ne-a arătat și vorbit despre toate pensulele ei - am spus și eu de multe ori că o pensulă de calitate face o foarte mare diferență într-un machiaj, iar de la Camelia din „colecție” am adăugat multe pensule pe wishlist!

Dacă sunteți în căutare de șervețele matifiante bune, vă recomand acest review comparativ scris de Ilda care pe mine m-a convins să pun pe wishlist șervelele Elf!

Din păcate, pe final trebuie să vă recomand articolul de aici, unde Adina a povestit despre o experiență foarte urâtă dintr-un salon din București - uitați-vă și voi și spuneți dacă e normal așa ceva. Eu una n-am de gând să calc vreodată în salonul respectiv!

Cam atât pentru azi, fetelor! Cred că e suficient, v-am dat destulă lectură pentru weekend (în caz că n-ați citit prea multe dintre aceste articole)!

Știați postările recomandate de mine? Ați descoperit ceva util? 
Voi ce articole interesante și utile ați descoperit în ultima vreme? Aștept cu drag chiar și link-uri!

20 de comentarii

  1. Imi plac tare mult postarile tale de acest gen, desi pe cateva din cele mentionate de tine le-am citit deja, am mai descoperit ceva nou!
    Kisses,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți plac și că astfel ai mai descoperit unele articole noi!
      Pupici

      Ștergere
  2. Foarte interesant acest articol. Îmi plac mult postările astea ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant articolul Irinei despre de ce nu pastreaza lucrurile pentru ocazii speciale. Foarte dragut din partea ta sa imparti cu cititoarele si alte bloguri! :*

    Boerescu Alexandra-Cristina
    www.boerescualexandra.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi s-a părut la fel articolul Irinei și mă bucur că ești de aceeași părere și tu! O fac cu mare drag, e păcat să țin doar pentru mine articole așa interesante/utile!

      Ștergere
  4. Draga mea, ma bucur ca ai gasit a fi util review-ul la servetelele matifiante! Ma onoreaza faptul ca ai considerat ca merita sa fie mentionat in acest articol al tau! Iti multumesc frumos, Miha Ella! :)
    Merg acum sa le fac o vizita Irinei si Elisei, am citit deja celelalte articole. Ce i s-a intamplat Adinei e chiar... horror si mi-a parut tare rau sa aflu asta!

    Te imbratisez cu drag!
    Sa ai weekend frumos si linistit!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Ilda! Chiar l-am considerat foarte util, știu că am multe cititoare care au tenul gras sau mixt și sigur sunt interesate de astfel de produse - sau, dacă până acum nu foloseau, sper să le convingă articolul tău, fiindcă sunt foarte utile!
      Ce mă bucur că ai descoperit niște articole noi! Și mie mi-a părut tare rău pentru Adina. :(

      Weekend frumos și ție, draga mea! Pupicei!

      Ștergere
  5. super tare ideea! asa nu pierdem nimic interesant!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur tare mult că-ți este de folos!

      Ștergere
  6. Intrasem sa-ti zic ce initiativa draguta si dupa ce am citit al doilea paragraf m-am topit toata :)) Multumeeesc <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Mă bucur că ți se pare drăguță inițiativa și că a fost o surpriză plăcută să te regăsești pe listă! :D Apreciez tot ce faci, găsesc mereu lucruri foarte utile la tine și vreau să mă asigur că văd și cititoarele mele articolele tale!
      Cu mare drag!

      Ștergere
  7. Articolul Irinei mi-a mers la suflet iar articolul Cameliei il citisem deja si mi-am pus si eu cateva pensule pe lista cu dorinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, la fel a fost și pentru mine cu articolul Irinei! E imposibil să nu pui vreo pensulă pe wishlist după ce citești acel articol. :))

      Ștergere
  8. Sunt unele articole pe care le citesc si eu cu mare interes, sunt cu siguranta foarte utile! Multumiiiim pentru aceasta postare! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce draguut! :)
    Si uite asa ne cunoastem mai bine una pe alta...ne ajutam :)
    Cred ca am citit toate articolele pe care le-ai mentionat...incerc sa citesc toate postarile fetelor pe care le urmaresc si bineinteles sa si comente! :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că ți-a plăcut ideea articolului! Așa e!
      Bravo, încerc și eu să mă țin la curent cu ce se întâmplă prin blogosferă, dar nu mereu reușesc, dar încerc să mai recuperez când am mai mult timp.
      Te pup!

      Ștergere
  10. Vaai <3 ma bucur sa vad ca postarea mea a fost o postare pe gustul multor persoane si iti multumesc din suflet ca m-ai mentionat <3 . eu in ultima perioada nu am mai avut timp de nimic si imi este tare dor sa citesc tot felul de bloguri. Deasemenea imi place ideea cu Share the Love si mi se pare frumos ca intr-o postare sa fie un continut asa mare de informatie, personal imi este mai usor sa citesc mai multe postari intr-una. Bravo si iti multumesc inca o data :*. Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, mi s-a părut un articol foarte interesant, merita menționat! Te înțeleg cu timpul, stau și eu cam prost și cu greu reușesc să mă țin la zi cu toate blogurile care-mi place (nu sunt puține).
      Mă bucur că îți place ideea articolul, mi-ar plăcea s-o văd la mai multe fete. Mulțumesc frumos!

      Ștergere