Școala de beauty blogging - impresii la final

După ce vă anunțam cu entuziasm că mă înscriu la Școala de beauty blogging by L'Oreal, iar apoi cu și mai mare entuziasm că am fost acceptată, mi s-a părut normal să vă spun și câteva impresii de final, dar mai ales să vă spun motivul pentru care am considerat că e mai bine să renunț la un anumit punct - n-aș fi vrut să fac asta, dar așa am considerat că e mai bine și veți înțelege de ce în cele ce urmează.


Întâi de toate, trebuie să vă mulțumesc vouă pentru toată susținerea, pentru toate voturile acordate și pentru mesajele de încurajare! Eu am spus de la bun început că m-am înscris doar pentru experiență, că n-am niciun gând la vreun premiu și am spus asta cu toată sinceritatea, dar totuși susținerea voastră înseamnă enorm de mult pentru mine, asta e cel mai important! Poate în comparație cu celelalte fete numărul de voturi pe care le-am strâns eu nu este deloc mare, dar pentru mine au contat, mai ales că nu v-am cerut asta decât atunci când am aflat că am fost acceptată și apoi în postările pentru școală - poate dacă mi-aș fi dorit să câștig v-aș fi amintit mai des că am nevoie de voturi, dar așa n-am văzut rostul să vă mai zăpăcesc și eu cu asta.

Așa cum spuneam la început, m-am înscris la școală pentru a învăța lucruri noi și pentru că știam că va fi o provocare, că mă va scoate din zona de confort și așa a fost! Am învățat destul de multe lucruri din provocarea în sine, dar și câte ceva din cursuri - cel susținut de Alex Abagiu mi-a plăcut mie în mod special și chiar am aflat câteva lucruri interesante despre makeup. În schimb, de la ultimul curs mă așteptam la mai mult, chiar speram să învăț niște lucruri noi și interesante despre fotografie, dar din păcate n-a fost așa. Cel mai important e însă că experiența asta m-a scos din zona de confort! N-aveam niciun plan să postez prea curând un machiaj pe blog și uite că am făcut-o și pe asta. Promit că nu va fi ultima oară, deși mi se pare foarte greu de surprins în poze detaliile unui machiaj, dar o să mai încerc, o să mai exersez!

Acum să vă spun și de ce am decis să renunț! La a treia probă trebuia să realizăm un filmuleț pe care să-l postăm pe youtube (chiar eram decisă s-o fac și pe asta, deși mi se pare tare greu să vorbești singură :)) ), iar în filmulețul respectiv trebuia să vorbim despre uleiul pentru ten Nutri Gold, despre cum îl folosim noi - aici a intervenit problema, fiindcă mie nu mi-a priit deloc acest produs. L-am folosit de câteva ori de când l-am primit și de fiecare dată mi-am simțit tenul foarte încărcat de la el. Nu mă înțelegeți greșit, nu zic că e un produs rău, zic doar că nu mi s-a potrivit mie (eu având tenul gras, puține sunt uleiurile care-mi priesc). Așa cum am spus de multe ori, nu îmi place minciuna, sunt mereu cât se poate de sinceră pe blog și nu am considerat ok să vorbesc despre un produs ca și când mi-ar fi plăcut, când de fapt adevărul era altul. De aceea, după ce m-am gândit câteva zile bune ce să fac, cum să fac, am decis că e mai bine să renunț, să nu particip la proba respectivă. 

Sper să-mi înțelegeți motivul și să nu fiți dezamăgite de decizia mea de a renunța, chiar am considerat că nu merită să-mi pierd credibilitatea pentru un concurs la care eu oricum participam doar pentru experiență. Aceasta oricum a existat, am rămas cu ceva din urma acestei experiențe, deși recunosc că pe alocuri mă așteptam la puțin mai mult de la această școală.

Acum abia aștept să aflu care va fi marea câștigătoare, eu deja am o bănuială și m-aș bucura să nu mă înșel! Din păcate la gala de premieră nu cred că am cum să ajung, fiindcă este în cursul unei zile în care eu am examen - mi s-ar fi părut normal să se țină cont de faptul că majoritatea avem ori job, ori școală/facultate și să fie pus evenimentul seara sau într-o zi de weekend, dar asta e.

Una peste alta, a fost o experiență nouă, interesantă și nu regret decizia de a mă înscrie. 

Voi cine credeți că va câștiga concursul?

16 comentarii

  1. Stiu o parte din fetele care participa la Scoala de beauty blogging, dar nu stiu sigur cine va castiga, am si eu o vaga banuiala. Sunt curioasa de deznodamant :D
    Mi-a placut articolul tau si de asemenea faptul ca ai decis sa fii sincera! ^_^
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur cred că doar ei știu, momentan. Abia aștept să aflu, eu oricum le țin pumnii la toate!
      Mă bucur mult că ți-a plăcut și chiar n-aș putea să fiu vreodată altfel, indiferent de situație.
      Pupici

      Ștergere
  2. Serios? E in timpul zilei? ..
    Ma bucur ca ai ales sa fii corecta fata de cititoare, dar recunosc ca mi ar fi placut sa te vad intr-un filmulet..poate il faci, si vei vorbi despre ce vrei tu :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel de uimită am fost și eu! Din păcate da, deși eu eram convinsă că îl vor pune seară, după ora 18, dar la ora aia de fapt o să se încheie. :))
      Vai, ce provocare-mi dai! Cred că mi-a trecut doza de curaj între timp. :)) Cândva o s-o fac și pe asta, măcar o dată, să văd cum e, dar nu promit că se va întâmpla într-un viitor foarte apropiat. :D

      Ștergere
  3. Felicitari pt sinceritate si ma bucur ca per asamblu a fost o experienta placuta. E de la sine inteles ca te-am votat :D Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Te felicit pentru alegerea facuta !!! Sinceritatea e cea mai buna decizie mereu si ma bucur ca ai ales sa fii sincera. Asta inseamna foarte mult pentru cititorii tai si te contureaza intr-un mod frumos ca om. Uneori ne trezim la rascruce de drum si e nevoie sa luam anumite decizii mai importante sau mai putin importante. Si consider ca tu ai luat decizia inteleapta :)

    Esti un om deosebit :) Te pup cu mare drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult Dya, pentru cuvintele frumoase! Așa e, la fel gândesc și eu, mă bucur că nu sunt singura! Mi-a părut rău că nu m-am înțeles cu produsul, mi-ar fi plăcut să mă mândresc că am dus la bun sfârșit această provocare, dar asta e, n-am considerat că ar merita să fac un astfel de compromis.

      Ești o drăguță! Te pup și te îmbrățișez cu drag!

      Ștergere
  5. Foarte frumos ca ai ales sa fi tu,asa cum te stiu sincera si corecta,felicitari <3 pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucură mult cuvintele voastre frumoase! Îți mulțumesc, draga mea!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Nu stiu de ce au pus gala la ora aia :( mi-ar fi placut sa ne revedem, dar cu alta ocazie :) la fel cum mi-ar fi placut sa vad si un clip cu tine :D poate faci si pasul asta o data.
    Si eu am avut un moment de rascruce sa zic asa la a 3a proba pentru ca eu nu am voie sa adaug lucruri noi in ritualul meu de ingrijire (urmez un tratament) si nici nu voiam sa mint spunand ca il folosesc si ca imi place, asa ca am gasit alte intrebuintari ale produsului si am vorbit sincer si deschis despre experienta mea cu el :D consider ca e mai important asta decat sa iesi castigi cu orice pret, integritatea pe primul loc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu știu ce a fost în capul lor. :( Mi-ar fi plăcut și mie să ne revedem, dar cu siguranță vor mai exista ocazii! :D Cândva sper și eu să fac și pasul ăsta!
      Eu ți-am mai zis că tu oricum ai imaginație, ești plină de idei! Mie nu mi-a dat prin cap să-i caut și alte întrebuințări. :)) Acum faptul e consumată, ca să zic așa.
      Așa e, de aceeași părere sunt și eu! Îți țin pumnii strânși! :*

      Ștergere
  7. Daniela Alexandra Verde31 mai 2015 la 23:41

    Nu am o idee de final ca sa zic asa, dar eu ma bucur ca ai participat, te-am sustinut/incurajat, m-as fi bucurat sa si castigi evident.!!!! Dar daca ai ales sa postezi ce e mai principal, si anume parerea ta sincera(care te-a si impiedicat la punctul cu filmarea despre produsul respectiv) nu are nimic, asta e un mare plus si o chestie de felicitat, sincer! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, să câștig n-aveam șanse nici dacă-mi propuneam, nu mă pot pune momentan cu experiența altor fete din competiție. :D
      Mulțumesc draga mea, mă bucur că vezi lucruri la fel ca mine! :*

      Ștergere
  8. Eu te felicit oricum pentru experienta acumulata, pentru articolele dedicate acestei scoli de beauty blogging, care este o mare provocare!
    te-am sustinut, insa decizia iti apartine. Pana la urma, credibilitatea este importanta, cititorii sunt cei mai importanti! Eu asa consider - daca ei nu mai sunt, nici tu nu ai sanse prea mari sa supravietuiesti.
    Te pup cu drag, draguta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, Lory!
      La fel consider și eu! Mă bucur că suntem atât de multe fete care gândim la fel!
      Te pup și eu, draga mea!

      Ștergere