Week in photos #34

O altă săptămână este gata să se încheie, iar eu sunt prezentă la datorie să vă raportez ce am mai făcut săptămâna asta. Așa cum vă ziceam și săptămâna trecută, am o perioadă mai aglomerată și tot încerc să mă organizez cumva astfel încât să reușesc să fac tot ce-mi propun, să nu mai las totul pe ultimul moment și să nu mai uit chestii (în scopul ăsta încerc să mă folosesc cât mai mult de agende), dar nu întotdeauna îmi iese. Mai încercăm, poate săptămâna viitoare o să-mi iasă mai bine! Acum să vă arăt ce am putut să surprind în imagini săptămâna asta...


Luni am fost prin DM special pentru micelara Garnier care are acum un preț prea bun ca să fie ratată! Dar, ghinion încă o dată, raftul era gol - am crezut că mi se ridică părul în cap, am sperat că poate i-au schimbat locul, dar cineva de la magazin mi-a confirmat că nu mai au și o s-o aducă joi. Acum, dacă tot eram pe acolo, m-am mai învârtit puțin prin magazin și mi s-a lipit de mâini crema de duș Balea care are un miros genial de delicios, era imposibil s-o las acolo și o cremă Babylove bună de folosit după epilat, fiindcă n-are alcool sau parfum. Vineri am fost din nou și am luat și micelara (și atât, deși mi se mai lipise de mână un eyeliner, dar am fost fată conștiincioasă și m-am dus să-l pun la loc).


Am ridicat o nouă comandă de la Avon, unde am avut doar două produse recumpărate care-mi plac mult. Acum abia aștept să dau următoarea comandă special pentru noile oje texturate care sunt absolut superbe!


Ați sesizat poate că nu am mai pus în ultimele articole de acest tip la fel de multe poze cu mâncare ca înainte și m-am gândit că n-ar strica totuși să vă mai arăt și câte ceva mai sănătos, nu numai dulciuri și mâncăruri nesănătoase (pe care încerc să le consum cât mai rar). De acum îmi va fi mai ușor, fiindcă odată cu venirea verii mănânc mult mai multe salate, cele cu ton fiind printre favorite!


Joi seară am fost la un eveniment Inglot despre care v-am povestit în postarea anterioară (n-am vrut să amân prea mult momentul, trebuia să vă dau de știre despre noile minunații de pigmenți), dar ce nu v-am povestit ieri e că eram pe punctul să ratez acest eveniment fiindcă... am uitat de el! Noroc cu Alina Barbu, datorită ei mi-am dat seama că urma să înceapă în mai puțin de o oră, nu a doua zi, cum aveam eu impresia. E clar că trebuie să-mi fac o agendă specială pentru evenimente, întâlniri, programări la doctori și alte lucruri de genul ăsta, pe care s-o verific în fiecare dimineață (nu cred că v-am povestit cum am uitat acum vreo două săptămâni și de programarea la dentist - noroc că m-a sunat el cu o zi înainte ca să-mi spună că nu se mai poate la ora la care eram programată, că altfel mă făceam de râs).


Weekend-ul ăsta parcă prea scurt l-am petrecut cu familia și cu pregătirile pentru articolul de mâine, pentru Școala de Beauty Blogging. Aș fi vrut să las azi totul pregătit pentru mâine, dar n-am nicio șansă, sper să am mâine timp să finalizez totul. Poza e doar reprezentativă, n-are legătură directă cu articolul de mâine. 

Dacă tot n-am făcut prea multe poze pentru azi, m-am gândit să fac pe final un rezumat la postările care au apărut pe blog săptămâna asta:


Luni v-am scris despre ofertele Yves Rocher de mai de care mă gândesc tot mai serios să profit, iar pe seară am publicat primul articol pentru Școala de Beauty Blogging - aici! Marți v-am vorbit, în sfârșit, despre produsele consumate în aprilie, miercuri am făcut un review pentru Bioderma ABCDerm de care sunt îndrăgostită, joi v-am arătat o mulțime de produse recumpărate, iar vineri am făcut un nou articol Share de love! Ieri v-am vorbit despre colecțiile noi lansate de Inglot și cam asta a fost tot. Acum îmi dau seama cât de multe au fost, nici nu știu când le-am scris pe toate.

Cam atât pentru săptămâna asta, v-am arătat mai puține poze dar am compensat cu povești mai multe pe care nu știu dacă ați avut răbdare să le citiți. :))
Vă urez o nouă săptămână cât mai frumoasă!

Săptămâna voastră cum a fost? Voi ce faceți pentru o organizare cât mai bună?

14 comentarii

  1. Ai avut o saptamana plina cu bunatati. :D
    Trebuie sa incerc si eu scrub-ul de la Avon. Stiu ca am mai spus-o dar acum chiar simt ca nu se mai poate. Am nevoie de el! ;))
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, așa e! :D
      Chiar trebuie, sunt sigură că-ți va fi pe plac!
      Săptămână frumoasă și ție, draga mea! Pupici

      Ștergere
  2. chiar aseara ma uitam printre produsele mele si mi-am dat seama ca trebuie sa cumpar o crema babylove :).

    ce pofta mi-ai facut de salata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești una dintre fetele la care am citit despre ea, dar abia acum mi-am amintit să le caut (de obicei nu prea ajungeam pe la standul unde sunt puse, de aceea nu mi-au sărit în ochi).
      Foarte bineeee! :))

      Ștergere
  3. Frumoase produse ti-ai cumparat. De la Avon foarte rar cumpar cate ceva dar acum sunt si eu extrem de curioasa de noile oje! Nici nu as fi crezut ca produsul Babylove este buna dupa epilat. Mersi de idee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Nici eu n-am mai cumpărat prea multe în ultima vreme, doar mărunțișuri (și atunci mai mult lucruri recumpărate, care știu că-mi plac), dar ojele alea nu le ratez sub nicio formă, sunt bestiale! :D E foarte ok din câte am studiat eu lista de ingrediente. Cu drag!

      Ștergere
  4. Citit tot, constiincios si cu drag! :)
    Gurmanda din mine are acum numai salata aceea in cap! :)))
    As vrea sa imi mai iau si eu o Baby love, sa vad cand mai am sansa unui dm...

    Saptamana cu spor, bafta cu articolul-tema!
    Puuupp, draga Miha Ella!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur mult! :D
      Știu cum e, la fel sunt și eu. Dar bine că nu a fost o pizza în locul salatei. :))
      Încă nu i-am făcut proba, dar lista de ingrediente arată foarte ok.

      Mulțumesc, mulțumesc mult!
      Pupicei!

      Ștergere
  5. Si eu am vreo 3 agende, unde imi notez datoriile ca sa nu le uit.
    La mine e brambureala la munca dar e bine ca asa am eu mai multe zile libere. Imi place salata si scrubul cu ciocolata. Trebuie sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura care încă mai folosește agende. :D
      Merită din plin ambele. :)

      Ștergere
  6. Frumoasă săptămână ai avut. ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Făcând abstracție de stres și oboseală, da... așa e! :D

      Ștergere
  7. Salata, salata, salata! :)))) Nu mai introduce mancare buna in genul acesta de postari ca lesinam pe-aici :)))
    Pupici si o saptamana minunta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Păi încerc să pun mai multă mâncare bună dar și ceva mai sănătoasă, măcar să nu mă simt vinovată dacă vă fac poftă. :D
      Mulțumesc la fel, draga mea! Pupici

      Ștergere