Noutăți în teste - Mai

A venit timpul să vă prezint noutățile intrate „în teste” luna aceasta! Mai sunt câteva zile până la finalul lunii, dar nu mai am în plan nicio achiziție pentru zilele astea, așa că nu cred că va mai apărea nimic nou până la finalul lunii. Am făcut abstracție de geluri de duș, balsamuri de buze, oje și alte noutăți de tipul ăsta, m-am gândit să mă limitez doar la cele mai interesante, despre care am ceva mai multe să vă spun. Să vedem, așadar, ce noutăți au mai intrat în trusa mea în luna mai:


Sally Hansen Insta-Dri top coat - chiar azi l-am achiziționat, dar deja i-am făcut o primă probă și am înțeles imediat de ce este apreciat de atât de multe fete: este fantastic! Am încercat multe oje și top coat-uri cu uscare rapidă, dar până acum n-am întâlnit vreunul care chiar să se usuce într-un timp record. Ei bine, acesta în 10-15 secunde este complet uscat! Are de asemenea un luciu foarte frumos! Așa cum vă spuneam pe pagina de facebook, dacă vreți ceva de la Sally Hansen, dați o fugă prin DM fiindcă sunt reduse considerabil produsele lor, acest top coat costă doar 24 lei (în loc de vreo 35, cât costă în mod normal).

NYX butter gloss, nuanța #03 - de supărată ce eram că iar n-am găsit în Kendra creionul jumbo Nyx în nuanța Milk și nici noul gel pentru sprâncene, m-am grăbit să-mi iau primul „lip stain” care mi-a făcut cu ochiul și uite așa m-am ales cu un gloss, de fapt. :)) Am observat abia când am ajuns acasă, era prea târziu să mai fac ceva. E totuși simpatic, e cremos, destul de puternic pigmentat pentru un gloss și miroase a ceva bun, cred că a caramel. Nu regret totuși că l-am luat din greșeală, fiindcă îmi place!

Catrice Eyebrow Filler - după ce l-am căutat pe Make me brow de la Essence pe la toate standurile care mi-au ieșit în cale, am decis să-i dau acestuia o șansă. Eu sunt mulțumită de el, fixează foarte bine firele rebele și are un aspect extrem de natural, nu se observă deloc existența lui pe fire sau pe piele. Trebuie totuși să menționez că eu îl folosesc mai mult pentru fixare, înainte îmi conturez sprâncenele cu fard, fiindcă acesta nu umple gloruile din sprâncene, doar colorează puțin firele. Însă dacă îl vreți mai mult pentru fixare, ca și mine, eu zic că merită, e mult mai bun decât rimelurile transparente. 

Benefit POREfessional - eram foarte curioasă să-l încerc, iar după o primă utilizare îmi place, are o textură foarte fină și miroase extrem de bine, dar mai mult de atât n-aș vrea să spun momentan, vreau să-l mai folosesc de câteva ori (probabil o să-l vedeți în postarea cu produsele consumate din mai, că nu cred că o să țină mai mult de o săptămână, iar acolo vă dau și „verdictul” final). 


Eyeliner Flormar Miracle pen slim, nuanța Sapphire blue - are o culoarea absolut superbă, e cam același albastru ca ambalajul acestuia. Îmi place foarte mult și faptul că e puternic pigmentat, dar și că are vârful suficient de ascuțit. Sunt curioasă și cât o să fie funcțional (sigur știți că tușurile tip cariocă au marele defect că se usucă prea repede, în majoritatea cazurilor), iar dacă excelează și la capitolul ăsta, probabil că o să-l cumpăr și pe negru. Vă țin la curent, sigur o să vă mai scriu despre el, fiindcă pentru mine a fost o surpriză foarte plăcută. 

Essence eyeliner pen waterproof și easy 2 use - momentan nu le-am folosit pe pleoape, doar le-am testat pe mână și par ok, însă mi-ar fi plăcut să fie și mai puternic pigmentate (nu sunt rele, dar era loc de mai bine). Sunt curioasă cum rezistă și pentru cât timp vor fi funcționale și ele. 

Mascara L'Oreal Miss Manga - încă nu sunt prea sigură dacă-mi place în mod deosebit sau nu. Trebuie să-l mai testez, dar cred că produsul în sine îmi place, doar că nu mă dă pe spate periuța, aș fi preferat-o altfel. Mai vedem, probabil că o să-i dedic și un review când mă decid asupra tuturor aspectelor.

Flormar Terracotta Eyeshadow - îmi place, m-au surprins plăcut fardurile din palețica asta! Sunt destul de puternic pigmentate (doar la cel negru se putea mai bine) și nu sunt nici prea prăfoase. 


Exfoliant chimic Paula's Choice cu 2% BHA - îmi doream de foarte mult timp să încerc acest produs și sper să-mi fie suficientă această miniatură (30 ml zic eu că ar trebui să-mi fie) ca să-mi dau seama dacă merită să-l achiziționez full size sau nu. Momentan îl introduc treptat în rutina de îngrijire a tenului, așa că nu mă pot pronunța încă dacă-mi place sau nu. Dacă vreți review, dați-mi de știre!

Lapte demachiant Gerocossen Argan Bio - e foarte fain, îmi place extrem de mult consistența densă și cremoasă, e eficient pentru machiajului tenului (pentru ochi nu știu, n-am încercat) și mirosul e foarte plăcut, mi se pare că seamănă puțin cu cel al laptelui demachiant Doina pe care sigur îl știți toate, doar că acesta e mai discret.

Lapte demachian Flormar Skin Geometry - habar nu aveam că au astfel de produse cei de la Flormar și că mai sunt și bune! E fluid, eficient și are un miros plăcut, dar destul de puternic (pe mine nu mă deranjează, chiar îmi place).

Cremă babylove - am luat-o special pentru a o folosi după epilare, fiindcă n-are deloc alcool, parfum sau alte ingrediente care pot cauza iritații. E foaaarte densă, se întinde puțin mai greu pe piele și nu are un miros tocmai plăcut, dar important e că nu cauzează iritații și nici nu lasă peliculă grasă sau uleioasă. Mie-mi place! O găsiți doar în magazinele DM, e produs propriu!


Luna asta am adăugat la colecție alte câteva rujuri și pe unele dintre ele le veți vedea și în postarea cu favoritele lunii, așa că momentan nu vă spun nimic despre ele, doar vă las să le admirați:


Ați încercat vreunul dintre produsele de mai sus? Cum vi s-a părut? 
Voi ce produse interesante ați achiziționat/primit în ultima vreme?

28 de comentarii

  1. Sa le flosesti pe toate cu placere, si abia astept parerile tale despre ele, mai alles despre exfoliantul de la Paula's Choice
    Nux Butter Gloss am si eu si le ador (ai cumva Apple Strudel?, seamana in poza, sau Maple Blondie:)))
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă sunteți interesate, atunci o să scriu mai multe despre experiența mea cu exfoliantul PC! :D
      Peaches and cream scrie pe el, cred că asta e nuanța dar nu sunt singură, de aceea am preferat să mă limitez în postare doar la numărul care-i corespunde nuanței, ca să nu spun prostii. :))
      Pupici

      Ștergere
  2. Ce de noutati pe aici pe la tine,merci de pont cu Insta Dri,eu aproape am terminat prima sticluta :))))) sa-mi mai iau si eu una din Dm,prima am luat-o din Dougla cu 34,pup <3,sa le folosesti cu drag pe toate <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost fată strângătoare. :)) Cu mare drag, mă bucur că ți-a fost de folos informația! Știu că îl iubești, iar acum înțeleg perfect și de ce. :)) Da, cred că tot 34 era și în DM, dar n-am reținut eu exact așa că am rotunjit suma.
      Mulțumesc frumos! Te pup!

      Ștergere
  3. Saptamana trecuta mi-au luat SH insta dry, e primul meu top coat, am inceput cu dreptul, imi place tare mult. Paletica de la Flormar am folosit-o si eu de la sora-mea, e faina, imi plac acele nuante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț, chiar ai început cu dreptul! Eu nici nu-mi mai amintesc care a fost primul, deci sigur n-a fost cine știe ce. :)) Mă bucur tare mult că îți place și top coat-ul, dar și paleta de farduri!

      Ștergere
  4. Am descoperit sampoanele Gliss in ultima vreme si imi plac! Nu stiu de ce m-am tot ferit de ele pana acum..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea le-am acordat atenție produselor Gliss, în ultima vreme. Poate ar trebui să iau măsuri! :D

      Ștergere
  5. Imi plac deja exfoliantul PC, rimelul si rujul L'oreal. Alte produse n-am incercat, dar sunt curioasa de rujul Inglot.
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac, sper să am și eu rezultate bune cu exfoliantul! E foaaarte fain rujul Inglot, atât nuanța pe care o am eu, cât și din punct de vedere calitativ. O să vă spun mai multe despre el într-un articol viitor!
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  6. O gramada de bunatati! <3
    Spor la testat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt curioasa cum o sa ti se para carioca de la essence. a mea s-a uscat repejor.... si se toceste varful repede. Meh.
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu te-ai înțeles cu ea. :( Sunt și eu curioasă cum o să ne înțelegem.
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  8. Si eu sunt curioasa de exfoliant. Ma asteptam sa vad o lista destul de mica pt ca ai postat pe FB "Mici cumparaturi" :)) dar ti-ai cuat totusi ceva chestii. Foarte misto toate, cel putin din descriere :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci sigur va primi un review, după ce îmi formez o părere! „Dacă tot vă arătam puțin mai devreme câteva mici cumpărături de azi”... deci doar la cele de ieri mă refeream.

      Ștergere
  9. Sa le folosesti cu drag !
    Sally Hansen Insta-Dri top coat suna tare bine :D Imi trebuie !
    Foarte frumoase nuantele rujurilor .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Chiar merită, își merită banii!
      Mă bucur că îți plac.
      Pupici

      Ștergere
  10. Ce de produse noi ! Sa le folosesti pe toate cu drag.

    Ma bate un gand sa imi iau si eu lacul de la Sally...dar inca nu sunt hotarata!

    Astept o parere mai ...detaliata. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea!
      Eu zic că merită, l-am folosit și aseară la o manichiură proaspăt făcută și am fost mulțumită de timpul de uscare și de luciul pe car el-a lăsat. Dacă e de interes, atunci o să revin cu o părere mai detaliată, după ce-l mai testez. :D
      Pupici!

      Ștergere
  11. Ce faine sunt! Numai chestii bune bune! <3 Sa ai spor! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, luna asta chiar am „adunat” aproape numai chestii faine. :D Mulțumesc!

      Ștergere
  12. Imi plac mult de tot cum arata rujurile Flormar, culorile sunt superbe. As mai incerca Miss Manga, regret ca nu mi l-am luat la promotie, si miniatura PC, dar si rimelul pentru sprancene de la Catrice, pe ala il vreau urgent. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bun dintre toate cele trei de la Flormar e cel mov! Chiar a devenit unul din rujurile mele favorite dintre toate cele pe care le dețin! Celelalte două sunt puțin mai dure, dar sunt ok și ele.
      Miss Manga am impresia că devine mai bun după o perioadă mai lungă de utilizare. :D Încep să-mi formez o impresie destul de bună despre exfoliant, abia aștept și eu să văd care-mi va fi părerea finală. :))

      Ștergere
  13. si eu mi-am luat un babylove chiar saptamana trecuta ;)).

    sa te bucuri de noutati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce ne-am nimerit. :)) Eu săptămâna trecută cred că am luat-o.
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  14. Deci...stai sa le iau pe rand! :))
    In care Kendra ai fost dupa NYX Jumbo? Eu am mers in cel din Auchan si l-am gasit...aveau chiar mai multe bucati pe stoc.
    Pentru momentul de dupa epilare iti recomand tot din DM, insa de la Balea - Crema calmanta cu extract de magnolie si aloe vera. Eu am ramas foarte impresionata chiar de la prima utilizare pentru ca, desi contine alcool si parfum, nu irita absolut deloc pielea proaspat epilata. Nu mai spun ca miroase foooarte bine si se intinde usor. Acum...tu decizi daca vrei sa o incerci sau nu...eu am adaugat-o la preferate...:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cel din Unirii am fost, că pe acolo am drum cel mai des. Am zis că o să-l caut și în Kendra din Mega Mall, aș putea să-mi fac puțin drum. În Auchan nu știu dacă am șanse să ajung prea curând, dar o să țin minte, mă duc până la urmă special pentru el. :))
      Mulțumesc frumos pentru recomandare, dar dacă e cu alcool chiar nu vreau să mă risc. :( Doar dacă e alcool natural, că ăla nu face rău, e doar emolient. Eu am avut o iritație atât de urâtă de la o loțiune de corp cu alcool denat în compozie, pe care am aplicat-o a doua zi după epilare, încât nu-mi mai trebuie, m-am lecuit. :)) N-am văzut niciodată niște bube mai urâte, timp de vreo lună n-am putut să mai port rochi sau fuste scurte (și era în mijloc de vară, pe caniculă).
      Pupicei!

      Ștergere