Review: Cremă antirid pentru ochi Bioten

V-am arătat-o în a doua parte a cumpărăturilor din luna decembrie, în postarea de AICI, unde spuneam că eu am luat-o pentru a o utiliza pe post de cremă hidratantă pentru ochi, așa că din această perspectivă o să-mi exprim azi opinia despre ea.

(scuzați calitatea imaginii, nu i-a plăcut la poză)

Preț: 10 lei
Cantitate: 15 ml
Valabilitate: 6 luni de la deschidere

Descrierea oficială: „Crema pentru ochi Bioten este special concepută pentru a preveni apariția ridurilor fine, în timp ce diminuează treptat cearcănele”.

Părerea mea:

Ambalajul este practic, se poate doza cu ușurință produsul în cantitatea dorită, iar faptul că este la tub și nu la borcănaș este un plus pentru că e mult mai igienic. Are un miros discret plăcut, ușor dulceag – deși îmi place mirosul, fiind vorba de o cremă destinată unei zone sensibile a feței, aș fi preferat să nu aibă parfum deloc.

Are o textură fluidă și ușor uleioasă, intră destul de repede în piele și nu lasă peliculă. Ce nu îmi place deloc e faptul că se separă uleiul de cremă, mă trezesc de multe ori că iese doar ulei din tub. Eu aplic crema direct pe zona din jurul ochilor și nu e prea plăcut să înceapă să-ți curgă ulei pe față.

Hidratează binișor și nu mi-a provocat usturimi, mâncărimi sau alte probleme. Eu având zona din jurul ochilor sensibilă și cu tendințe de uscare, pot spune că-mi oferă minimul de hidratare de care am nevoie. În descrierea oficială scrie că diminuează în timp cearcănele – oferă o luminozitate care îți poate da impresia de diminuare a cearcănelor, prin simplu fapt că face ochii să pară mai odihniți, dar nu vă așteptați la minuni.

Este spornică, fiind necesară o cantitate mică de produs la o aplicare.


În concluzie, e un produs bunicel pentru un preț atât de mic, însă e loc de mai bine. Eu mă voi orienta spre alte produse pentru zona ochilor. 

4 comentarii

  1. Eu am folosit mult timp ulei de migdale pentru zona ochilor si mi-a placut foarte mult efectul. Acum folosesc crema de fata cu venin de albine dimineata si seara serumurile pentru fata, deci nu mai am niciun produs exclusiv pentru zona ochilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ulei de migdale nu am folosit, doar ulei de ricin și îmi plăcea efectul (plus că se spune că și acela are efect anti-rid), dar am renunțat la el pentru că nu e prea plăcut, e lipicios rău.. și lăsam mereu urme pe pernă. :))
      Am încercat și eu diverse creme/serumuri pentru față pe zona din jurul ochilor... dar de la aproape toate mă usturau ochii. :( Singura care nu mi-a provocat neplăceri era de la Vichy, dar nu prea se merită să o iau doar pentru zona ochilor, într-un an cât are termen nici un sfert nu cred că aș consuma... și pe restul feței nu m-a uimit, deci ar fi inutil s-o folosesc.

      Mulțumesc pentru ponturi.. uleiul de migdale sigur o să-l iau în calcul.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Bine de stiut.
    Si eu sunt in cautarea unei creme pentru ochi dar mi-ar fi placut daca ar fi fost mai consistenta...(am si eu un fix)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu de când tot caut una care să-mi placă 100%... mă-ntreb dacă o s-o găsesc vreodată.
      Să știi că și eu cred că am un fix.. tot una mai consistentă aș prefera. :))
      Mă bucur că ți-a fost de folos postarea. Pupici :*

      Ștergere