Oferte Yves Rocher - Mai 2015

Deja am făcut un obicei din a ține minte când apar noile oferte de la Yves Rocher (e destul de simplu de reținut fiindcă de obicei asta se întâmplă pe la începutul lunii, mai precis într-o zi de luni) și de fiecare dată le aștept cu nerăbdare. Oferta pentru luna mai (o puteți vedea și aici) mi s-a părut chiar interesantă și am ochit câteva cadouri care-mi fac cu ochiul, dar să vă las mai întâi să le vedeți și voi, iar apoi vă spune ce aș alege eu și ce am mai găsit interesant pe site...

http://bit.ly/1I8ndGA

La o comandă de minim 39 lei avem de ales dintre 5 cadouri, toate destul de interesante, dar eu cred că aș merge la sigur cu un fard duo - mai am un fard mono de la ei care-mi place, sunt sigură că și acestea sunt bune! Mi se par frumuseșele și bijuteriile, dar nu sunt tocmai stilul meu, iar surpriza secretă probabil că e o cremă antirid, așa cum ne-au obișnuit.

La o comandă de minim 99 lei avem transport gratuit și cadou oferit un set de patru cutii pentru depozitare care chiar sunt foarte utile, mie cel puțin chiar mi-ar trebui așa ceva și pentru ele sunt tentată să plasez o comandă. E de luat în calcul oferta asta! Tot pentru același minim de comandă putem cumpăra unul din seturile speciale - eu vi-l recomand pe cel cu gelurile de duș, chiar e bun prețul, iar faptul că cel cu cafea e cel mai mișto gel de duș de pe planetă v-am mai spus.

Multe produse la preț redus găsiți aici, de unde vă recomand să puneți în coș minim un balsam de buze (varianta cu cocos e demențială, dar toate sunt foarte bune). De asemenea, a fost lansată recent o nouă gamă interesantă: Sensitive Vegetal, care acum sunt și la ofertă - aici le găsiți. Pe mine mă tentează din gama asta loțiunea micelară și crema pentru ochi.

Produse pe care le recomand sunt multe, dacă sunteți interesate de recomandări vă invit să aruncați un ochi pe articolul de aici sau direct pe secțiunea de aici, unde o să găsiți multe articole cu și despre produsele Yves Rocher.

Cum vi se par ofertele de luna asta? Ce vă face cu ochiul?

10 comentarii

  1. Mie mi-au dat niște cupoane cu reduceri când am cumpărat ultima dată din magazinul lor. Oferta e valabilă 30 de zile. Dintre toate mă tentează cel mai tare 3 geluri de duș la preț de două. Trebuie să ajung zilele astea din nou pe la ei. Și acum mă tentează și balsamul cu nucă de cocos, dacă îl recomanzi tu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt bune și ofertele din magazin, dar mi se par mai bune cele din magazinul online sau din catalogul primit prin poștă. Mă bucur că te-am convins cu balsamul de buze, hidratează bine și miroase genial de mișto (poate-l poți mirosi în magazin, ca să vezi dacă e și pe placul tău).

      Ștergere
  2. vai, deci nu stiu de ce am intrat pe articolul asta.. acum trebuie sa-mi spun ca nuuuuuuuu am nevoie de nimic de la YR!! :)))
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)))) Așa mi-am zis și eu când văzut oferta, aș fi preferat să nu știu de ea că acum mă foarte tentează să plasez o nouă comandă! :D
      Pupicei!

      Ștergere
  3. Şi eu tot fardul l-as alege! :)) ♥


    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru stire, dar nu trebuia sa citesc articolul asta.. :))) Pai iar vii cu stiti din astea, pai se poate? :))) Nu, deci eu incerc sa ma abtin.. :D:D Incerc..... :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag! :D Păi doar eu să fiu tentată sau cum? Trebuia să împărtășesc și cu voi! Eu sunt tot mai hotărâtă să dau o comandă, chiar îmi trebuie cadoul ăla de la comanda de 99 lei. :D

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Din păcate nu știu sigur, dar așa cum spuneam și în articol, bănuiesc că e vorba de o cremă antirid. Dacă aflu sigur o să las scris într-un coment sau fac update la postare.

      Ștergere