7 lucruri despre mine

Am văzut ideea aceste lepșe prima oară la Ani, apoi mi-am reamintit de ea când am văzut-o la Ira . Eu am mai completat astfel de tag-uri în care v-am spus diverse lucruri despre mine, însă de data asta ideea cea mai drăguță e că vă lansez „invitația” să îmi adresați orice întrebări vreți, iar eu ulterior o să răspund acestora. Să începem cu cele 7 lucruri despre mine (sper să nu mă repet cu ceva, încerc să spun lucruri noi) și apoi vă aștept întrebările în comentarii, la care o să răspund apoi într-un articol separat.


1. În școală, eu am fost unul din puținii copii care nu detestau matematica! Ba chiar din contră, așteptam cu nerăbdare ora de matematică și eram numai ochi și urechi, iar de obicei înțelegeam rapid ce și cum. Fiindcă mi-am dat seama că asta îmi place, am ales un liceu cu profil economic, iar la facultate am mers pe informatică.

2. În ciuda a ceea ce am spus mai sus, în școală n-am fost deloc un „elev model”. Am conștientizat că nota aia din catalog n-o să mă ajute cu nimic în viață și că nici măcar nu reflectă întotdeauna realitatea - aș putea să dau atât de multe exemple, dar nu vreau să mă lungesc prea mult. Nu mi-a plăcut niciodată să învăț ca papagalul, fără să înțeleg nimic și nici n-am stat cu capul plecat în fața profesorilor care țipau și ne jigneau (o atitutide care încă există în școli, din păcate) și bineînețeles ca asta-i irita și mai mult pe majoritatea.

3. Mi-aș dori (de fapt, „ne-am”, dar în postarea asta e vorba despre mine) să fac nunta la mare, pe plajă, dar din păcate e cam greu de realizat. Că iubesc marea v-am mai spus, nu e ceva nou.

4. Sunt cea mai mare uitucă de pe planeta asta! Uneori mă uimesc chiar și pe mine cu faptul că reușesc să uit niște lucruri extrem de importante, aparent imposibil de uitat.

5. Adorm foarte greu și mă trezesc la fel de greu. Nu pot să înțeleg cum unele persoane pun capul pe pernă și în 2 minute deja dorm. Eu pot să fiu frântă de oboseală, tot mă învârt prin pat cel puțin vreo 20 minute. Cu trezitul e și mai complicat, se întâmplă dese ori să nu aud alarma.

6. Încerc să văd mereu partea plină a paharului (chiar dacă poate nu mereu îmi și iese), să fac haz de necaz și nu îmi plac oamenii care dramatizează prea mult orice banalitate.

7. Nu-mi plac persoanele ipocrite și/sau minciunoase!


Cam atât, sper că ați aflat astfel unele lucruri noi despre mine! Vă aștept întrebările în comentarii până la data de 1 iunie și chiar să-mi spuneți 7 lucruri despre voi, dacă vreți! Invit de asemenea să preia tag-ul orice bloggeriță își dorește!

14 comentarii

  1. Subscriu la partea cu uitatul, memoria mea pe termen scurt e groaznica! Nu conta pe mine sa iau paine (ca sa nu dau exemple grave), dar pot sa-mi amintesc ce-am purtat la sfarsitului an scolar in clasa a 5-a! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă simt mai bine să știu că nu sunt singura. :)) Haha, ce tare ai fost. :)) Dar cam așa sunt și eu, îmi amintesc și cele mai banale chestii din trecut, dar nu-mi amintesc să deschid un geam sau să cumpăr pâine, ca să păstrez exemplul tău. :))

      Ștergere
  2. Eu adorm imediat! :)))
    Ma trezesc repede...e mult pana ma dau jos din pat...restul vine natural! :)

    Intrebare: De ce ti-ai deschis blogul si unde iti doresti sa ajungi cu aceasta pasiune? :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu cum reușești, dar te invidiez! :))
      Pentru asta te invidiez și mai tare. :)) Eu abia aud alarma, iar după ce mă dau jos din pat mai dorm pe mine ceva vreme, de cele mai multe ori.

      Mulțumesc pentru întrebare, răspunsul va urma... :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Frumoasa postare Ella,problema cu trezitul o am si eu,din pacate :)))).Stii ce vreau sa te intreb :)))),asa sa te amuzi si tu,.....ai niste ochi suuuuperbi si esti asa frumoasa......de ceeeeee nu vrei sa stai la poze :))))).?????Te pup cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea! Off, atunci mă înțelegi perfect!
      Haha, m-ai făcut să râd. :))) În primul rând ești o drăguță, mulțumesc frumos! La întrebare nu răspund acum, păstrăm suspansul. :))
      Te pup!

      Ștergere
  4. Ce tare! Mie nu mi-a placut matematica, dar am invatat-o (obligat-fortat). :))
    Si pentru mine marea ramane MAREA iubire. Muntele, nu m-a atras niciodata. Imi place sa-l admir doar din poze. Cu somnul, e treaba complicata: adorm foarte greu si ma trezesc inaintea alarmei.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred, e normal să nu placă tuturor! Oh, câte am mai învățat și eu obligat-forțat. :))
      Hihi, mă bucur mult că și tu iubești marea! Mie îmi place și muntele, dar nu chiar la fel de mult.
      Vaaai, cum faci să te trezești înaintea alarmei? Vreau și eu! :))
      Pupici

      Ștergere
  5. La nr 5 si 7 suntem identice, nu pot sa cred! :))) Ba uneori trece si jumatatea de ora inainte sa adorm :))) Si la fel nici eu nu suport oamenii mincinosi si ipocriti, incerc, pe cat pot, sa ii evit sau sa ma dau deoparte, cu alte cuvinte sa fug de ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, mă bucur că ne potrivim așa bine la unele aspecte. :D A, eu dădeam exemplu când sunt frântă de oboseală. Că dacă nu îmi e prea somn, durează și o oră, mă mai ridic din pat, mă pun la loc, mă mai ridic încă o dată și tot așa. :))

      Ștergere
  6. Si eu adorm mai greu si nu pot inchide un ochi in tren sau in avion cand calatoresc chiar daca sunt moarta de oboseala :).In scoala eu eram cu chimia, intelegeam tot si imi placea la nebunie.
    Bon, intrebare: Care este beauty bloggera ta preferata din tara? Modelul tau in bblogging, cea careia ii asculti sfaturile... Si care este beauty bloggera straina pe care o urmaresti mereu cu incredere? Mult succes

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, nici eu nu pot să dorm pe drum, nici măcar în mașina personală, dar asta pentru că îmi și place să fiu atentă la tot, să admir peisajele, etc. :D Mie chimia nu prea mi-a plăcut, mă plictisea teoria, îmi plăcea mai mult partea de practică, unde se putea, dar nu prea am avut parte de ea, din păcate.
      Mulțumesc pentru întrebări, mi-ai dat mult de gândit! :)) Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  7. Hihi, ma bucur ca ai completat si tu acest tag! Si multumesc de mentiune :D
    Si mie mi-a placut matematica si nu-mi plac oamenii mincinosi :) Nu m-am gandit inca la nunta mea, asa ca nu am in minte ”cadrul” in care sa se intample. La punctul 6 mai am de lucrat :)
    Intrebarii..hmm?
    1. Dream job?
    2. Te vezi scriind pe blog peste 10 ani?
    3. Cu ce iti mai ocupi timpul in afara de blog si facultate (asta daca iti mai ramane :D)?
    4. Un obicei la care iti doresti sa renunti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! :D
      Mă gândeam eu că ți-a plăcut matematica, ținând cont de domeniul în care lucrezi. Cred că toți mai avem de lucrat, dar e bine măcar să încercăm.
      Mulțumesc pentru întrebări, la unele știu deja ce să răspund, la altele chiar trebuie să mă gândesc serios. :))

      Ștergere