Week in photos #35

S-a dus și săptămâna asta, iar eu mă prezint din nou la voi cu doar câteva poze, dar credeți-mă că nu mi-a stat deloc gândul la făcut poze pentru acest articol, am fost într-o continuă alergătură cam toată săptămâna. Tot încerc eu să mă organizez cumva mai bine dar nu-mi iese deloc. Ei, dar haideți să vă arăt totuși ce am mai făcut săptămâna asta...


Marți, după multă alergătură prin oraș, am reușit să ajung la evenimentul Beauty Swap despre care v-am scris chiar ieri, aici! După ce s-a încheiat evenimentul am plecat cu fetele (Teo, Alina, Maria și Adela) să mâncăm ceva și am rămas ultimele în restaurant, ca bețivii. :)) Am ajuns acasă frântă, dar fără regrete...


Joi am fost la deschiderea Mega Mall, v-am și prezentat în aceeași seară pozele și părerile mele în articolul de aici, iar acum vreau să vă arăt doar cadourile foarte generoase cu care am plecat de la Flormar și de la Golden Rose (am pus bine și ceva pentru voi).
Ieri pe la 12 am ieșit să vizităm niște muzee din apropiere, nu fiindcă altfel nu am da 7-15 lei pentru intrare, dar aveam chef de o plimbare și eram chiar foarte curioasă dacă e adevărat că se înghesuie lumea când intrarea e gratuită și cam da, așa e. Mi-a părut totuși rău că n-am avut și camera la noi, de aceea nu am niște poze personale. :( Prima oprire a fost la Muzeul de Artă unde n-am fost foarte profund impresionată, majoritatea picturilor nu transmiteau nimic, cel puțin nu mie.


Am fost apoi la Muzeul Național George Enescu de unde nu-mi venea să mai plec! Ai ce să vezi acolo, merită făcută o vizită, eu m-aș duce o a doua oară într-o zi când e mai puțină aglomerație (că doar știm bine, când e cu bani nu se mai înghesuie la fel de multă lume). Mi-a părut totuși rău că n-am prins și concertele care s-au ținut, tocmai se încheia ultimul când am ajuns noi.

Cam acestea au fost activitățile mai interesante de săptămâna asta, în rest lucruri obișnuite în mare parte. A fost per total o săptămână faină!

Săptămâna voastră cum a fost? 
Vă doresc o nouă săptămână și mai bună!

12 comentarii

  1. Frumoase cadourile! Sa le folosesti cu drag!
    Da, din pacate la noi asa se intampla. Cand e gratis toti se inghesuie, chiar daca au fost si in alti ani si au vazut aceleasi lucruri. Eu din cauza asta nu m-am dus in niciun an la Noapte muzeelor. Nu imi place aglomeratia absolut deloc si o evit cat pot. Ulterior, am aflat ca a participat si Banca Nationala a Romaniei. Mi-ar fi placut sa-i fac o vizita. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Mădă!
      Așa e! Pentru mine a fost prima oară când am mers în timpul acestui eveniment și probabil că va fi și ultima oară. :)) Nu e atât de scumpă intrarea încât să merite înghesuiala și gălăgia.
      Și noi am afla de Banca Națională, dar prea târziu, din ce am citit acolo programul a fost mai scurt. :(
      Pupicei!

      Ștergere
  2. Heyyyyyyy,pupicei multi si ma bucur tare ca ne-am vazut.....sper sa repetam experienta <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur și sigur o să mai repetăm experiența cât de curând! Te pup!

      Ștergere
  3. Ai avut o noua saptaman pliiina!
    Noi am profitat de absenta ploii si ne-am plimbat prin Muzeul Astra. Nu cred ca ne-am putea satura vreodata de el. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa e, Dee! :D
      Am văzut pozele voastre frumoase, mă bucur că ați profitat de vremea frumoasă.
      Pupici

      Ștergere
  4. Saptamana mea a fost plictisitoare cu exceptia weekendului, cand m-am plimbat mult, am fost la Mc Donald cu cel mic, ca sa se joace si sa mancam cartofi prajiti si in DM de unde mi-am luat un deo BU si o crema demachianta fara lacrimi de la Viva Natura, despre care am auzit numai lucruri bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-ai simțit bine în weekend! :) Să folosești cu plăcere ce ți-ai achiziționat!

      Ștergere
  5. Si eu am tot spus ca merg la noaptea muzeelor dar iarasi n-am ajuns :)) Stiu insa ca e nebunie si mai bine platesti un bilet care nu costa o avere si te bucuri in liniste de ceea ce vezi.
    Te pup, draga mea, o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, chiar e nebunie și nici noi nu cred că o să mai mergem o a doua oară. Chiar sunt prea ieftine biletele la unele muzee!
      Te pup și îți doresc o săptămână superbă!

      Ștergere
  6. O saptamana deosebita ai avut, eu asa zic. :d :*

    RăspundețiȘtergere